Web Analytics Made Easy - Statcounter

در دوره کنونی، شهروندان قمی بیش از پیش نیازمند شادی روحیه با نشاط هستند؛ پخش سریال‌های طنز و حتی سرگرمی‌های مختلف که خود خانواده‌ها برای هم به‌وجود می‌آورند شاید پاسخگو نباشد که سازمان فرهنگی، هنری، ورزشی شهرداری قم برای این مسئله هم فکری کرده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، چند روزی است بهاران آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فروردین سبز، رنگ شهر را عوض کرده و گرد بیداری بر سراسر میهنمان ریخته‌است. هرچند بهار امسال بدون دید و بازدید و عیدی گذشته اما نوروز مانند هرسال آمد و مهمان خانه‌هایمان شد؛ نوروز آمد و با ما در خانه ماند. هرچند نشسته در خانه‌هایمان از پنجره‌های کوچک، سبزی‌های بهار را تماشا می‌کنیم و بوی فروردین را نفس می‌کشیم، اما باز هم دیوار‌های خانه‌هایمان نتوانستند جلوی شوق نوروز را بگیرند.

امسال بهار اگر زیباتر از سال‌های پیش نباشد، بد‌تر نیست؛ بهاری که در آن از مهمانی‌ها و هواخوری‌هایمان گذشتیم، بخاطر عزیزانمان، بخاطر همنوعانمان که نکند ویروس را پخش کنیم و به جانشان بیندازیم. نشستیم در خانه‌هایمان کنار هفت‌سین و ثابت کردیم همدلی و وحدت هنوز جریان دارد.

یک ایران، دست به دست هم دادند تا نگذارند در نوروز خانواده‌های بیشتری عزادار شوند، بیمار شوند. آن چند درصدی که جاده‌ها را قرق کردند را اگر از جمع انسان‌دوستان مملکت خط بزنیم، خواهیم دید در سراسر میهن ما، همچنان عشق و محبت جریان دارد. خانه نشینی برای خانواده‌ها، آن هم در بهار و خرید و تفریح نرفتن، خوشی‌هایی بود که خانواده‌های ایرانی قیدش را زدند.

درست است که خانواده‌ها با انتخاب قرنطینه خانگی، در تلاش برای سلامت نگه‌داشتن خود و اطرافیانشان هستند اما در این میان مسئولین مربوطه دست روی دست نگذاشته‌اند و سعی می‌کنند خانه نشینی را برای هم‌میهنان دلچسب سازند.

پخش سریال‌های نوروزی، فیلم‌های سینمایی، برنامه‌ها و نماهنگ‌های مختلف و جذاب از صداوسیما، بسته‌های هدیه‌ اینترنتی و همچنین برپایی مسابقات مختلف خانگی که افراد با شرکت در آن می‌توانند اوقات خود را بگذرانند. البته که خانواده‌ها نیز برای سرگرمی خود و فرزندان بازی‌ها و سرگرمی‌های مختلفی را در این دوران تجربه می‌کنند.

اگر بخواهیم در میان شهرهای مختلف ایران، از حال و هوای شهر مقدس قم در ایام نوروز بگوییم حرف بسیار است؛ شهر قم که در چندماه اخیر حرف‌ها و اتفاقات فراوانی را پشت سر گذاشته، اکنون نمی‌تواند میزبان زائرین باشد؛ درب‌های حرم حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران بسته است. شهروندان نیز با روحیه انسان‌دوستانه‌شان برای حفظ سلامت خود و دیگران خیابان‌های شهر را خلوت کرده‌اند و نوروز را در خانه بسر می‌برند.

سازمان فرهنگی، هنری، ورزشی شهرداری قم که در ایجاد روحیه و شور نشاط به مردم خود را موظف می‌داند، اقدام به اجرای برنامه‌های مختلف برای سرگرمی شهروندان در این نوروز خانگی کرده است. تبلیغات و آموزش‌های مختلفی که توسط این سازمان در جای جای شهر و فضای مجازی توزیع شده است، از چشم‌ها دور نیست. چاپ و نصب بنرهایی با موضوع نوروز و آموزش نکات بهداشتی در خصوص ویروس کرونا به تعداد ۱۳۳ عدد در سطح شهر با مشارکت اداره کل ارتباطات و همچنین تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی ایتا، تلگرام و اینستا، جزو تبلیغات و آگاهی بخشی‌های این سازمان است.

سازمان فرهنگی، هنری، ورزشی شهرداری قم، گویا نگران حوصله‌های سررفته شهروندان در پویش در خانه می‌مانیم است و از این رو فراخوان شعر راه‌اندازی کرده است. این فراخوان با موضوع شعر شهر مقدس قم و با مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و حوزه هنری در راستای جلوگیری از تخریب‌های صورت گرفته پیرامون قم به عنوان منشأ شیوع کرونا صورت گرفته و شهروندان برای ارسال آثار تا پایان فروردین ماه مهلت دارند.

در دوره کنونی، شهروندان قمی بیش از پیش نیازمند شادی روحیه با نشاط هستند. پخش سریال‌های طنز و حتی سرگرمی‌های مختلف که خود خانواده‌ها برای هم به‌وجود می‌آورند شاید پاسخگو نباشد؛ بنابراین مسابقه قمپز مجازی توسط این سازمان برنامه‌ریزی شده است. شعرخوانی طنز شاعران فعال در حوزه هنری (قمپز) با موضوعات اعلامی و داوری آثار و انتشار اشعار برتر با لوگوی سازمان و حوزه هنری و اهدای جوایز، کلیات این مسابقه است. برای این مسابقه بیش از ۵۰ اثر مکتوب دریافت و در نهایت ۱۵ کلیپ تولید شده، که آثار تولیدی ایشان در فضای مجازی با لوگوی ناخونده مهمون و شهر من منتشر شده است.

نام ناخونده مهمون آورده شد. این جشنواره که با هدف سرگرمی خانوار با مباحث فرهنگی و همچنین سرگرمی شهروندان در هر رده سنی ایجاد شده است.

این جشنواره که به همت سازمان فرهنگی، هنری، ورزشی اجرا شده است، به شهروندان قمی فرصت این را داده است که در قرنطینه خانگی با تولید عکس، کلیپ و متن با موضوعات قدردانی از مبارزان کرونا، طنز در خانه، بازی و مسابقات خانگی، قم شهر دوست‌داشتنی، همکاری اعضای خانواده در انجام امور و همدلی و کمک به سالمندان، اوقات خود در خانه را به روشی سالم بگذرانند. شهروندان می‌توانند آثار خود را از طریق شبکه‌های مجازی ایتا، تلگرام و اینستا به سازمان ارسال کنند که پس از ممیزی، بارگذاری و پنجشنبه هر هفته به چهار آثار برگزیده هر بخش که در کل ۱۲ نفر می‌شوند جوایزی اهدا شود.

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد. کروناویروس در کنار مشکلات و نگرانی‌هایی که برای تمام جهان ایجاد کرد، درس‌های بسیاری به ما داد. پویش بد خوب نیز برای همین درس‌‌ها ایجاد شده است. در این پویش، مردم بهترین درسی که از کرونا گرفته‌اند را در قالب یک جمله برای سازمان ارسال می‌کنند و به قید قرعه به ۱۴ نفر جوایز نفیسی اهدا می‌شود.

هنرمندان تئاتر و بازیگری شهر قم نیز در این دوران توسط سازمان فرهنگی، هنری، ورزشی دست به‌کار شده‌‌اند و اقدام به تولید استندآپ با موضوعات مطروحه در بند الف این طرح کرده‌اند. همچنین تهیه و تولید سرودهایی با مضامین قم‌هراسی و تقدیر از مدافعان سلامت از دیگر برنامه‌های سازمان فرهنگی، هنری، ورزشی شهرداری قم است.

زمان می‌گذرد و روزها و اتفاقات آن چه خوب و چه بد سپری می‌شود و آنچه در یاد و خاطرات باقی می‌ماند همدلی و محبت‌هایی ست که در دوران سختی‌ها نثار همنوعان خود کرده‌ایم. قطعاً روزی این وحدت در خانه ماندن و گذراندن اوقات با کارهای مختلف جواب می‌دهد و آن وقت مردم بابت این تلاش همگانی از هم تشکر می‌کنند. کرونا آمد تا خودخواه‌ها هارا از دلسوزین جدا کند و به ما درس محبت دهد.

انتهای پیام/78027

منبع: فارس

کلیدواژه: نوروز قم جشنواره سلامت ورزشی شهرداری قم سازمان فرهنگی خانه هایمان خانواده ها برای هم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۰۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت‌های فرهنگی راکد اردبیل بازسازی می‌شود

مدیر حوزه هنری استان اردبیل گفت: زیرساخت‌های فرهنگی راکد استان اردبیل احیا و بازسازی شده و به چرخه فعالیت‌های فرهنگی و هنری باز می‌گردند. - اخبار استانها -

مهیار سپهری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، اظهار داشت: امسال برنامه‌های شاخصی را در تولید محصولات ارزشمند فرهنگی هدف‌گذاری کردیم تا بتوانیم مرجعیت فرهنگی و هنری استان اردبیل را با مبنای دستگاه‌های فرهنگی به ویژه حوزه هنری مورد توجه و دقت نظر قرار دهیم.

وی از تهیه اطلس فرهنگی استان و پیش‌بینی برگزاری رویدادهای مختلف فرهنگی در استان با محوریت مرزداری، افتخارات دوران دفاع مقدس و شاکله فعالیت‌های هنری و فرهنگی تأثیرگذار خبر داد و تصریح کرد: قرار است با محوریت جنگ چالدران، دوران دفاع مقدس و همچنین جایگاه مؤثری که این استان در طول تاریخ داشته، اطلس نهضت اردبیل تهیه و آماده شود.

مدیر حوزه هنری استان اردبیل گفت: دایره‌المعارف کودکان و نوجوانان نیز با هدف معرفی مشاهیر و مفاخر تهیه خواهد شد تا نسل آینده بیشتر با شخصیت‌ها و رویدادهای تاریخی این استان نظیر شاه اسماعیل، جنگ چالدران و سایر ذخایر فرهنگی، هنری و مشاهیر سیاسی آشنایی پیدا کنند.

سپهری افزود: این دایره‌المعارف سند اعتبار فرهنگی، هنری، هویتی و تاریخی استان خواهد بود و سعی ما بر این است تا بتوانیم بر همین اساس فعالیت‌های متنوعی را نیز انجام دهیم.

وی به فقر زیرساخت‌های فرهنگی و هنری در استان اشاره کرد و ادامه داد: هر چند در استان ظرفیت‌های خوبی را در ابعاد فرهنگی، هنری و تولید آثار فاخر در این بخش داریم اما متأسفانه با کمبود فضاها روبه‌رو هستیم که قرار شد زیرساخت‌های راکد استان مورد بازسازی و احیا قرار گرفته و به چرخه فرهنگی بازگردد.

مدیر حوزه هنری استان اردبیل نمونه این مجموعه‌های راکد را سینما لاله اردبیل، تالار حافظ و برخی فرهنگسراهای راکد اعلام کرد و گفت: تلاش ما بر این است تا در مناطق مختلف شهری این مجموعه‌ها فعالیت خود را از سر بگیرند.

سپهری نبود پردیس سینمایی حوزه هنری را در استان یکی از خلأها و ضعف‌ها عنوان کرد و افزود: در این زمینه نیز رایزنی‌هایی در حال انجام است تا با مشارکت سرمایه‌‌گذاران بخش خصوصی بتوانیم مجموعه‌ای فاخر و در شأن استان با محوریت پردیس سینمایی و نمایش آثار راه‌اندازی کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: امسال تلاش ما بر این است تا مراسم 19 ژانویه روز جهانی آذری‌های مسلمان را با حال و هوایی متفاوت و محوریت استان‌های شمالغرب کشور شامل آذربایجان شرقی، غربی، زنجان و همدان برگزار کنیم تا این روز تاریخی مورد پاسداشت ارزشمند و گسترده قرار گیرد.

مدیر حوزه هنری استان اردبیل اضافه کرد: تولید آثار علمی، پژوهشی و همچنین تنوع‌بخشی به برگزاری برنامه‌های متعدد در این روز از جمله هدف‌گذاری‌ها است که انتظار می‌رود با محوریت حوزه هنری بتوانیم مراسم امسال را با شکوه هر چه تمام‌تر برپا کنیم.

انتهای پیام/131

  

دیگر خبرها

  • جشنواره‌های امام رضا (ع) سبب‌ساز توسعه فرهنگ رضوی است
  • اولین جشنواره خوشنویسی امیر فرهنگ و هنر در بیجار برگزار شد
  • تشکیل خانه طراحان فیروزه‌ای بر آمده از تلاش جوانان گرافیست است
  • برگزیدگان همایش تئاتر بچه‌های مسجد استان قم معرفی شدند
  • حضور ۱۵۰۰ نفر در جشنواره قرآنی، فرهنگی، هنری و ادبی شهید آوینی
  • سومین شکست متوالی تاتنهام و کسب ۳ امتیاز شیرین چلسی در خانه
  • زیرساخت‌های فرهنگی راکد اردبیل بازسازی می‌شود
  • تئاترحوزه هنری استان به جشنواره سراسری بچه های مسجد راه یافت
  • راهیابی هنرمندان کهگیلویه و بویراحمدی به جشنواره تئاتر مسجد
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود