Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@22:57:09 GMT

طرح‌های ژئوفیزیکی اکتشاف امسال رونق می‌یابد

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۰۱۶۰۳

طرح‌های ژئوفیزیکی اکتشاف امسال رونق می‌یابد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران که با اعلام دو کشف مهم «ارم» و «نام‌آوران»، امضای دو قرارداد بزرگ لرزه‌نگاری پانیذ و باشت و امضای چند قرارداد کلان پژوهشی، در سال ۹۸ خوش درخشید، امسال نیز برای اجرای پروژه‌های ژئوفیزیکی (بخش لرزه‌نگاری و غیرلرزه‌ای) با تکیه بر توان پیمانکاران ایرانی، برنامه‌های گسترده‌ای دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدصالح هندی در این زمینه گفت: سال ۹۹ دو قرارداد عملیات لرزه‌نگاری و غیرلرزه‌ای کلید می‌خورد. در بخش لرزه‌نگاری، عملیاتی در درگز (زرینه‌کوه - خراسان رضوی) خواهیم داشت که پیمانکار آن مشخص شده و پیش‌بینی می‌کنیم کار از خردادماه امسال آغاز شود، همچنین پروژه لرزه‌نگاری دشت‌کوه در مرحله تجهیز کارگاه قرار دارد.

وی به پروژه‌های عملیات غیرلرزه‌ای جازموریان (استان هرمزگان) و گرانی‌سنجی و مغناطیس‌سنجی بستان‌آباد (نزدیکی تبریز) نیز که امسال آغاز می‌شود اشاره کرد و افزود: در هر دو منطقه تاکنون فعالیت جدی اکتشافی نداشته‌ایم و با توجه به مجموع پروژه‌های لرزه‌نگاری و غیرلرزه‌ای در دست اقدام مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران، پیش‌بینی می‌کنیم امسال سال رونق پروژه‌های ژئوفیزیکی اکتشاف باشد.

مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران با اشاره به مناقصه‌های دیگری که در دستور کار اکتشاف قرار دارد، ابراز امیدواری کرد بخش قابل توجهی از پروژه‌های اکتشافی نیز در سال ۱۴۰۰ دنبال شود.

مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران که پارسال با اکتشاف‌های نفت و گاز و امضای قراردادهای لرزه‌نگاری پانیذ و باشت خبرساز بود، اواخر پارسال دو قرارداد اکتشافی دیگر مشتمل بر قرارداد عملیات غیرلرزه‌ای مکران - جازموریان واقع در استان هرمزگان و عملیات لرزه‌نگاری دوبعدی زرینه‌کوه واقع در استان خراسان رضوی را با پیمانکاران ایرانی امضا کرد. همچنین به‌منظور انجام مطالعات اکتشافی بر مبنای داده‌های لرزه‌نگاری سه‌بعدی برداشت‌شده در حوضه رسوبی دزفول شمالی، این مدیریت قرارداد پروژه‌ای پردازشی را با مشارکت پیمانکار بین‌المللی منعقد کرد که در دست اجراست. اجرای عملیات گرانی‌سنجی و مغناطیس‌سنجی دشت آبادان در استان خوزستان و گرانی‌سنجی و مغناطیس‌سنجی کپه‌داغ شرقی در استان خراسان رضوی از دیگر پروژه‌های اکتشاف است که در سال ۹۸ با پیشرفت‌های قابل قبولی همراه بود.

کد خبر 4900589

منبع: مهر

کلیدواژه: تولید نفت قیمت نفت بازار نفت اکتشاف نفت ویروس کرونا قیمت نفت بانک مرکزی ایران کاهش تولید نفت اوپک تولید نفت وزارت جهاد کشاورزی قیمت دلار حقوق و دستمزد ایالات متحده آمریکا سازمان بورس و اوراق بهادار وزارت صنعت معدن و تجارت اوپک پلاس بورس تهران اکتشاف شرکت ملی نفت ایران لرزه نگاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۱۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام پروژه دوخطه قزوین-زنجان تا یک سال آینده به شرط تزریق نقدینگی

تین نیوز

مدیرکل راه آهن شمالغرب در مورد پروژه دوخطه قزوین-زنجان گفت: این پروژه حدود ۸۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و مراحل پایانی خود را طی می کند.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ریل نیوز، منوچهر صفری خاطرنشان کرد: این پروژه دو مشکل اساسی داشت.یک اینکه در محدوده ایستگاه تاکستان، معارضان اجتماعی وجود داشت که با پیگیری های صالحی، مدیرعامل راه آهن و مقامات استانی زنجان و قزوین این مشکل حل شد.

وی افزود: مشکل بعدی عدم تخصیص نقدینگی به این پروژه است. علی رغم اختصاص ۸ هزار میلیارد ریال اعتبار به این پروژه در دور اول سفرهای استانی ریاست جمهوری و تصویب ۱۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار در دور دوم سفر، تخصیص نقدینگی به اندازه کافی نبوده و این موضوع موجب شد که مطالبات پیمانکاران به طور کامل پرداخت نشود.

وی تصریح کرد: ارزش به روز شده این پروژه ۱۲ هزار میلیارد تومان است و به خاطر ۱۲۰۰ میلیارد تومان این پروژه معطل مانده است و اگر نقدینگی به این پروژه تخصیص یابد پیش بینی می شود تا خردادماه ۱۴۰۴ به بهره برداری برسد.

به گفته مدیرکل راه آهن شمالغرب؛ این پروژه بسیار ارزشمند است و با بهره برداری از این طرح، ظرفیت ترافیک حمل بار، افزایش و زمان سفر نیز بطور چشمگیری کاهش می یابد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پس لرزه‌های یک شکست
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد
  • تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال ۹ هزار افزایش می‌یابد
  • اتمام پروژه دوخطه قزوین-زنجان تا یک سال آینده به شرط تزریق نقدینگی
  • خطوط ریلی بندر شهید رجایی توسعه می‌ یابد
  • گردشگری در شادگان رونق و توسعه یابد
  • خطوط ریلی بندر شهید رجایی توسعه می‌یابد
  • امسال بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام حوزه راهسازی پایان می یابد
  • تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد
  • آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد