Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد نادری سمیرمی روز سه‌شنبه در جلسه شورای منطقه ای آموزش و پرورش سمیرم در فرمانداری اظهار داشت: بهره گرفتن از فضای مجازی شبکه‌های اجتماعی، پیش نیازهایی لازم دارد که تامین آن برای همه خانواده‌ها ممکن نیست.

وی یکی از مشکلات امروز برخی از خانواده‌ها را استفاده از فضای مجازی برای آموزش‌های رسمی عنوان کرد و گفت: این مهم نیاز به فرهنگ‌سازی دارد و مدتی زمان می‌برد تا  مشکلات آن حل و فصل شود تا دربرگیری بیشتری پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نادری افزود: فقر مالی برخی خانوارها بویژه در شرایطی که شیوع کرونا گریبان کسب و کارهای مختلف را گرفته، نظام تعلیم و تریبت را هم با مشکلاتی مواجه کرده است اما حضور خیران در این روزها می‌تواند بیش از پیش یاریگر دانش‌آموزان و آینده‌سازان کشور باشد.

وی یادآور شد: ۴۰ تا ۵۰ درصد از  فراگیران این شهرستان به اینترنت پرسرعت دسترسی نداشتند که بخشی از آن با همکاری مخابرات و بخشی نیز با همراهی کارشناسان اداره آموزش و پرورش و تهیه جزوه های آموزشی حل شد.

مدیر آموزش و پرورش سمیرم تاکید کرد: از پنج هزار و ۲۰۰ محصل ابتدایی ۴۲ درصد، از ۲ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز متوسطه اول۳۳ درصد و از ۲هزار و ۲۰۰ فراگیر متوسطه دوم ۳۰ درصد از آنها امکان حضور در فضای مجازی را ندارند.

نادری از جمله دلایل این مشکلات را دسترسی نداشتن به اینترنت پرسرعت، پراکندگی مناطق عشایری و روستاهای مرتفع و همچنین نداشتن تلفن همراه هوشمند در خانواده ها عنوان کرد.

وی با بیان‌اینکه این روزها هر کس به نوعی به فکر اقشار ضعیف جامعه است، ادامه داد: آموزش و پرورش فراگیرترین و مهمترین نهاد و مجموعه سازمانی کشور است که تنها در سمیرم با ۱۶۹ مدرسه و حدود ۱۰ هزار محصل فعالیت دارد.

به گفته این مسوول، نقش خیران در روزهایی که ویروس خطرناک کرونا مانع تشکیل کلاس های درس شده تاثیرگذار و ستودنی است.

مدیر نهاد تعلیم و تربیت سمیرم ادامه داد: دیروز خیران مدرسه‌ساز برای احداث حدود ۲۰ مدرسه و مرکز آموزشی ورود کردند و امروز خیرخواهان دیگری برای کمک به نظام تعلیم و تربیت، آستین همت را بالا زدند.

مدیر آموزش و پرورش سمیرم با بیان‌اینکه خیران مدرسه‌ساز در ۲ سال گذشته به موضوع مدرسه‌سازی در این منطقه ورود پیدا کرده‌اند، افزود: هفت باب مدرسه روستایی با کمک آنان احداث‌ شده و تعداد دیگری نیز در حال ساخت مراکز آموزشی هستند.

به گفته وی، تعدادی از خیران گمنام و حتی در پویش‌هایی به شکل مجازی و موبایلی، برای خرید و تامین اینترنت و گوشی همراه دانش‌آموزان بیبضاعت اقدام کرده اند و برخی نیز به شکل خودجوش آموزش‌های مجازی کمک درسی را دنبال میکنند.

وی ضد عفونی و گندزدایی مدارس در این روزها را یادآور شد و از تلاش نیروهای مردمی، شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، بسیج و سایر سازمان‌ها از جمله بهداشت و درمان تشکر کرد.

مدیر آموزش و پرورش سمیرم در ادامه به فعالیت ۲۰ خیر مدرسهساز در این شهرستان اشاره کرد و افزود: هنوز در برخی روستاها مانند "چهارراه" با کمبود کلاس درس مواجهیم اما امیدواریم با حضور سایر خیران و کمک دولت، این مشکل هم مرتفع شود.

تا به امروز تست کرونای ۲۶ سمیرمی مثبت اعلام شده و چهار نفر نیز بر اثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ جان باخته‌اند.

شهرستان سمیرم دارای ۱۶۹ مدرسه، حدود ۱۰ هزار دانش‌آموز، یکهزار و ۲۲۰ آموزگار و فعال فرهنگی و ۸۰۰ بازنشسته نظام تعلیم و تربیت است.

این شهرستان در ۱۶۰ کیلومتری جنوب اصفهان قرار دارد.

برچسب‌ها تعطیلی مدارس شبکه های مجازی تلفن همراه سمیرم فضای مجازی پروندهٔ خبری آموزش مجازی ؛ تجربه ای نو در سایه کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تعطیلی مدارس شبکه های مجازی تلفن همراه سمیرم فضای مجازی تعطیلی مدارس شبکه های مجازی تلفن همراه سمیرم فضای مجازی آموزش و پرورش سمیرم فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۱۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه حکمت با همت خیران بازسازی و متحول شد

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: مدرسه حکمت با همت خیران بازسازی و متحول شد تا انسان‌های اندیشمند برای آینده کشور و جهان اسلام و جبهه مبارزه با استکبار و صهیونیسم بسازد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی صبح امروز در آیین زنگ سپاس معلم که در مدرسه حکمت اراک برگزار شد، اظهار داشت: هفته معلم و مربیان فرهیخته وظیفه شناس متعهد تبریک عرض می‌کنم، معلمان با همت بلند خود برای پیشرفت جامعه و نسل جوان تلاش و مجاهدت می‌کنند و در خط مقدم علم و دانش فعالیت می‌کنند که باید مورد توجه ویژه قرار گیرند.

وی افزود: استان مرکزی ظرفیت‌های بسیار ارزشمندی در زمینه رشد و توسعه علمی، رشد و تولید اقتصادی، صنعت، فناوری، کشاورزی، خدمات و غیره دارد که باید با همت مربیان، معلمان و کارگران شاهد تحول چشمگیر در همه عرصه‌های علم، اقتصادی، اخلاق، ایمان و معنویت باشیم.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: مدرسه حکمت و کلمه حکمت یادآور مفهوم بلندی است و این بسیار هوشیارانه و آگاهانه انتخاب شده است، حکیم در اسلام همان خداوند، انبیا و اولیای الهی هستند اما وقتی خداوند خواست فردی را جزو انبیا و اولیا معرفی کند لقمان حکیم را معرفی می‌کند و امروز امام راحل، رهبر معظم انقلاب اسلامی لقمان حکیم زمان خود و زمان حال هستند و باید از آنها پیروی کرد.

دری نجف آبادی با گرامیداشت یاد شهدای معلم کشور گفت: شهید مطهری معلم شاخص حوزه دانشگاه، مربی، انسانی هنرمند، آینده نگر، هوشیار، مودب و استوار بودند که در عرصه‌های علم و اندیشه، عمل و میدان جهاد و اجتهاد فعالیت داشتند و انسان‌های بزرگی پرورش دادند.

وی ادامه داد: مدرسه حکمت با همت خیران بازسازی و متحول شد تا انسان‌های اندیشمند برای آینده کشور و جهان اسلام و جبهه مبارزه با استکبار و صهیونیسم بسازد، امیدواریم دانش آموزان و سرمایه‌‌های استان و کشور سرشار از ایمان، ادب، اخلاق و حکمت و با همت بلند برای ساختن ایرانی بلند و با عظمت و فرهنگ و ایران اسلامی نقش آفرین باشند و در این کاروان بزرگ پیشرو و پیش قراول باشند.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • معلمان مؤثرترین اقشار جامعه در فرایند تعلیم و تربیت هستند
  • «هر سه‌شنبه‌ یک مدرسه»؛ طرحی برای افزایش سرانه آموزشی
  • مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد
  • زنگ سپاس معلم در مدارس هرمزگان به صدا درآمد
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • مدرسه حکمت با همت خیران بازسازی و متحول شد
  • اضافه شدن هزار و ۴۸۰ نیروی جدید به آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • صحرایی: معلم معمار آینده هر کشور است/ زنگ سپاس معلم به دست وزیر آموزش‌وپرورش به صدا درآمد