Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، فرشته پازوکی عصر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، با اشاره بیانات رهبر معظم انقلاب به کمک مومنانه، از توزیع ۵۵ هزار ۷۴۶ بسته معیشتی بین جامعه هدف در سراسر استان مازندران خبر داد و گفت: از شب عید نوروز تا روز نیمه شعبان بسته‌های معیشتی به ارزش هرکدام ۴ میلیون ریال تهیه و بین خانوارهای کم برخوردار توزیع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مسئول بسیج جامعه زنان سپاه کربلا مازندران با بیان اینکه رزمایش کمک مومنانه در راستای همدلی و مواسات همچنان ادامه دارد، افزود: این رزمایش توسط خواهران وبرادران بسیجی در مازندران از ۱۶ شعبان اجرا و تا پایان ماه رمضان در سه مرحله برگزار می‌شود.

پازوکی در ادامه سخنان خود به تشریح اقدامات بسیج جامعه زنان استان در جبهه مقابله با کرونا پرداخت و اضافه کرد: بسیج جامعه زنان مازندران در همان روزهای اول بحران کرونا ستاد پشتیبانی را در سراسر استان تشکیل داد و شروع به تولید ملزومات بهداشتی اعم از ماسک بهداشتی، گان بیمارستانی، آستین یک بار مصرف، پاپوش و … کرد که همه این لوازم بهداشتی و پزشکی به صورت رایگان در اختیار کادر درمانی در بیمارستان‌های کرونایی و مراکز درمانی و نیز آحاد مردم قرار گرفت.

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه کربلا از فعالیت یک هزار ۷۶۶ گروه جهادی خواهر در جبهه مقابله با کرونا خبر داد و افزود: ۲۹۰ کارگاه تولید لوازم بهداشتی توسط خواهران بسیجی راه اندازی شد و ۳۷ هزار ۵۴۴ خیاط بسیجی در روز مشغول تولید لوازم بهداشتی هستند.

به گفته پازوکی جهادگران خواهر بسیجی بیش از ۳ میلیون ماسک بهداشتی و ۶۸ هزار ۷۰۳ گان بیمارستانی تولید و بین جامعه هدف توزیع کردند و این کار همچنان ادامه دارد.

تولید روزانه ۱۲۰ هزار ماسک بهداشتی

مسئول بسیج جامعه زنان استان مازندران با اعلام اینکه روزانه ۱۲۰ هزار ماسک بهداشتی توسط خیاطان بسیجی تولید می‌شود، اضافه کرد: ۳۵۰ هزار و ۸۰۳ دستکش، ملحفه، پاپوش، آستین یک بار مصرف و دیگر لوازم پزشکی تولید و بین کادر درمانی توزیع شد.

پازوکی در ادامه از توزیع ۱۲۵ هزار و ۳۳۱ بروشور آموزشی با محتوای پیشگیری از ابتلاء به کرونا در سطح استان خبر داد و یادآور شد: مشاوره‌های تلفنی و تولید محتوا آموزشی در فضای مجازی هم ۳۷ هزار ۲۳۷ مورد بود، که توسط خواهران بسیجی تولید و در اختیار کاربران و مردم قرار گرفت.

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه کربلا در بخش دیگری از سخنان خود به توزیع سبد بهداشتی بین خانواده‌های نیازمند هم خبر داد و گفت‌: ۱۴۵ هزار ۷۸۳ بهداشتی هم در اختیار نیازمندان قرار گرفت.

پازوکی با اشاره به همدلی و ایثارگری مردم مازندران برای شکست کروناویروس خاطرنشان کرد: طبق یک سنت حسنه ما در راستان افرادی داشتیم که هزینه مراسمات عروسی خود را به مراکز درمانی و کارگاه‌های تولیدی ماسک و همچنین نیازمندان اهدا کردند.

مسئول بسیج جامعه زنان استان مازندران در همین رابطه ادامه داد: بسیاری از خانواده‌های متوفی کرونایی هم هزینه ختم اموات خود را به جبهه مقابله با کرونا اهدا کردند که قابل تقدیر و در نوع خود بی نظیر است.

پازوکی از فعالیت روزانه خواهران بسیجی در بخش تغسیل و تدفین اموات کرونایی هم خبر داد و یادآور شد: بااستفاده از اساتید مجرب بسیجی روانشناس، مشاوره‌های تلفنی برای بیماران کرونایی و خانواده‌های آن‌ها راه اندازی شد تا در زمینه افسردگی، وسواس، مهارت زندگی و اضطراب‌های ناشی از کرونا خدمات مشاوره رایگان داده شود و پخت غذای نذری توسط خواهران بسیجی برای کارگاه‌های تولیدی لوازم بهداشتی و نیز سرکشی از بیمارستان‌ها و تجلیل از کادر درمانی با اهدای گل و شیرینی از دیگر اقدامات بسیج جامعه زنان سپاه کربلا بود.

اجرای طرح حسنی قربانی کردن

پازوکی در ادامه از طرح حسنه قربانی کردن هم خبر داد و گفت: تا کنون ۱۵۰ رأس گوسفند در جهت تعجیل در امر فرج، سلامتی بیماران و رفع بلا، قربانی و بین مردم نیازمند توزیع شد و این کار همچنان ادامه دارد.

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه کربلا به طرح جهادی اهدای خون توسط خواهران بسیجی به همراه خانواده هم اشاره کرد و افزود: تا به امروز ۵۰۰ خواهر بسیجی در این طرح شرکت کردند و اهدای خون همچنان تداوم دارد.

پازوکی در پایان با اشاره به ختم قران، صلوات، قرائت دعای هفتم صحیفه سجادیه و دعای سلامتی امام زمان (اروحناه له فداه)، برای تعجیل در امر فرج و نیز رفع بلا و سلامتی رهبر معظم انقلاب، توسط خواهران بسیجی، تاکید کرد: بسیج جامعه زنان استان مازندران تا هر زمانی که نیاز باشد در جبهه سلامت پای کار است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا بیمارستان خانواده شب عید فضای مجازی نوروز بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی بسیج جامعه زنان استان جبهه مقابله با کرونا توسط خواهران بسیجی استان مازندران لوازم بهداشتی ماسک بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۱۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم

مسئول سازمان بسیج سازندگی از اجرای بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی از سوی این سازمان در سراسر کشور تا پایان سال گذشته خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار محمد زهرایی در نشستی خبری، شعار امسال هفته بسیج سازندگی را «همه با هم بسیج خدمت‌رسانی» اعلام کرد و گفت: این شعار سه جنبه را دنبال می‌کند؛ همه در کنار هم بودن، وجود تشکیلات مردمی و خدمت‌رسانی خادمان ملت و جهادگران، سه جنبه شعار منتخب بسیج سازندگی در سال ۱۴۰۳ است.

وی افزود: بسیج گسترده‌ترین شبکه مردمی کشور است،. بسیج از انقلاب و از مردم، جداشدنی نیست؛ اعتقاد ما این است که هر کسی که دغدغه انقلاب و مردم را دارد بسیجی است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی با اشاره به اقدامات این سازمان در سال گذشته، یادآور شد: سال گذشته، بیش از ۳۳ هزار مسکن از سوی کمیته امداد احداث شد که ۱۱ هزار واحد از این تعداد را بسیج سازندگی ساخته بود. بسیج دارای دو قرارگاه «سازندگی و محرومیت زدایی» و «اقتصاد مقاومتی» است که عمده مسئولیت و امور این دو قرارگاه بر دوش سازمان بسیج سازندگی است که با توجه به شعار سال، عمده تمرکز بسیج سازندگی در سال جاری، معطوف به تولید خواهد بود.

زهرایی با اشاره میزان ثبت و فعالیت گروه‌های جهادی در بسیج سازندگی طی سال گذشته، اظهار کرد: در سال گذشته، ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج سازندگی پیوستند و ثبت شدند و مجوز فعالیت گرفتند. در حال حاضر سازمان بسیج سازندگی از ظرفیت ۵۱ هزار گروه جهادی فعال در سطح کشور بهره‌مند است و در طول سال گذشته ۲۳ هزار گروه جهادی در رزمایش فاطمی شرکت کردند و خدمات مختلفی را به مردم ارائه دادند.

وی با اشاره به مهمترین برنامه‌های بسیج سازندگی در سال جاری، گفت: از مدرسه جهاد رونمایی و اجلاسیه ملی «شهدای جهاد خدمت» هم برگزار خواهد شد. همچنین در جریان طرح «از آبخیز تا جالیز» چند صد پروژه در هفته بسیج سازندگی سال جاری افتتاح می‌شوند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی یادآور شد: در سال گذشته ۳۴ هزار جهیزیه با کمک‌های مردمی، تامین و توزیع شد و بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی توسط بسیج سازندگی در سراسر کشور به اجرا در آمد. بسیج سازندگی طی سال گذشته ۱۲۳ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داد؛ بستر کار ما صندوق‌های قرض الحسنه است و ۳۰ هزار فرصت شغلی را همین صندوق‌های قرض‌الحسنه ایجاد کرده‌اند. در سال گذشته با احیای واحدهای صنعتی، از نابودی ۲۷ هزار فرصت شغلی جلوگیری شد.

زهرایی با اشاره به ایجاد ۱۰ دهکده اقتصاد مقاومتی تاکنون، از افتتاح چندین دهکده دیگر اقتصاد مقاومتی در هفته بسیج سازندگی سال جاری خبر داد و گفت: بسیج همچنین در موضوع شرکت‌های دانش‌بنیان، طی سال گذشته ۵ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم تشریح شد
  • ظرفیت نخبگان بسیجی قم در رونق تولید باید به کار گرفته شود
  • پروژه بزرگ آبرسانی استان قم به بهره‌برداری می‌رسد
  • سردار زهرایی: سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • برنامه‌های هفته سازمان بسیج سازندگی استان قم اعلام شد
  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم
  • اعزام ۶۰ گروه جهادی به مناطق محروم استان بوشهر
  • قدردانی از کارگران بسیجی نمونه اراکی
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند