Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد نادری سمیرمی روز سه‌شنبه در جلسه شورای منطقه ای آموزش و پرورش سمیرم در فرمانداری اظهار داشت: بهره گرفتن از فضای مجازی شبکه‌های اجتماعی، پیش نیازهایی لازم دارد که تامین آن برای همه خانواده‌ها ممکن نیست.

وی یکی از مشکلات امروز برخی از خانواده‌ها را استفاده از فضای مجازی برای آموزش‌های رسمی عنوان کرد و گفت: این مهم نیاز به فرهنگ‌سازی دارد و مدتی زمان می‌برد تا  مشکلات آن حل و فصل شود تا دربرگیری بیشتری پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نادری افزود: فقر مالی برخی خانوارها بویژه در شرایطی که شیوع کرونا گریبان کسب و کارهای مختلف را گرفته، نظام تعلیم و تریبت را هم با مشکلاتی مواجه کرده است اما حضور خیران در این روزها می‌تواند بیش از پیش یاریگر دانش‌آموزان و آینده‌سازان کشور باشد.

وی یادآور شد: ۴۰ تا ۵۰ درصد از  فراگیران این شهرستان به اینترنت پرسرعت دسترسی نداشتند که بخشی از آن با همکاری مخابرات و بخشی نیز با همراهی کارشناسان اداره آموزش و پرورش و تهیه جزوه های آموزشی حل شد.

مدیر آموزش و پرورش سمیرم تاکید کرد: از پنج هزار و ۲۰۰ محصل ابتدایی ۴۲ درصد، از ۲ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز متوسطه اول۳۳ درصد و از ۲هزار و ۲۰۰ فراگیر متوسطه دوم ۳۰ درصد از آنها امکان حضور در فضای مجازی را ندارند.

نادری از جمله دلایل این مشکلات را دسترسی نداشتن به اینترنت پرسرعت، پراکندگی مناطق عشایری و روستاهای مرتفع و همچنین نداشتن تلفن همراه هوشمند در خانواده ها عنوان کرد.

وی با بیان‌اینکه این روزها هر کس به نوعی به فکر اقشار ضعیف جامعه است، ادامه داد: آموزش و پرورش فراگیرترین و مهمترین نهاد و مجموعه سازمانی کشور است که تنها در سمیرم با ۱۶۹ مدرسه و حدود ۱۰ هزار محصل فعالیت دارد.

به گفته این مسوول، نقش خیران در روزهایی که ویروس خطرناک کرونا مانع تشکیل کلاس های درس شده تاثیرگذار و ستودنی است.

مدیر نهاد تعلیم و تربیت سمیرم ادامه داد: دیروز خیران مدرسه‌ساز برای احداث حدود ۲۰ مدرسه و مرکز آموزشی ورود کردند و امروز خیرخواهان دیگری برای کمک به نظام تعلیم و تربیت، آستین همت را بالا زدند.

مدیر آموزش و پرورش سمیرم با بیان‌اینکه خیران مدرسه‌ساز در ۲ سال گذشته به موضوع مدرسه‌سازی در این منطقه ورود پیدا کرده‌اند، افزود: هفت باب مدرسه روستایی با کمک آنان احداث‌ شده و تعداد دیگری نیز در حال ساخت مراکز آموزشی هستند.

به گفته وی، تعدادی از خیران گمنام و حتی در پویش‌هایی به شکل مجازی و موبایلی، برای خرید و تامین اینترنت و گوشی همراه دانش‌آموزان بیبضاعت اقدام کرده اند و برخی نیز به شکل خودجوش آموزش‌های مجازی کمک درسی را دنبال میکنند.

وی ضد عفونی و گندزدایی مدارس در این روزها را یادآور شد و از تلاش نیروهای مردمی، شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، بسیج و سایر سازمان‌ها از جمله بهداشت و درمان تشکر کرد.

مدیر آموزش و پرورش سمیرم در ادامه به فعالیت ۲۰ خیر مدرسهساز در این شهرستان اشاره کرد و افزود: هنوز در برخی روستاها مانند "چهارراه" با کمبود کلاس درس مواجهیم اما امیدواریم با حضور سایر خیران و کمک دولت، این مشکل هم مرتفع شود.

تا به امروز تست کرونای ۲۶ سمیرمی مثبت اعلام شده و چهار نفر نیز بر اثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ جان باخته‌اند.

شهرستان سمیرم دارای ۱۶۹ مدرسه، حدود ۱۰ هزار دانش‌آموز، یکهزار و ۲۲۰ آموزگار و فعال فرهنگی و ۸۰۰ بازنشسته نظام تعلیم و تربیت است.

این شهرستان در ۱۶۰ کیلومتری جنوب اصفهان قرار دارد.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا آموزش مجازی اداره آموزش و پرورش اینترنت درآمد فقر بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی آموزش و پرورش سمیرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۱۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صحرایی: امسال ۱۰۰ هزار معلم جدید استخدام می‌شوند

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، رضامراد صحرایی در مراسم تقدیر از معلمان نمونه، اظهار کرد: معلم کسی است که آینده کشور را معماری می‌کند؛ در قریب به ۶۰۰ هزار کلاس درس لحظه به لحظه آینده ایران در حال شکل‌گیری است. اینکه آینده ایران به چه شکل خواهد بود در مدارس و به دست معلمان انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه اگر می‌خواهیم جامعه عزیز شود باید معلم را قدر نهیم، افزود: اگر معلم را بالا ببریم، جامعه رشد می‌کند؛ جامعه‌ای که معلمش را گرامی بدارد؛ استحقاق هر پیشرفتی را خواهد داشت.صحرایی با اشاره به اینکه ۹۳ هزار معلم به عنوان معلمان منتخب برگزیده شدند، گفت: حدود ۳۰۰۰ معلم برتر در سطح شهرستان‌ها انتخاب شدند. ۳۲۰ معلم، منتخب استانی شدند و در نهایت ۲۰ معلم برتر کشوری انتخاب شدند. این اولین بار بود که معلمان، نشان معلم برتر را از رئیس جمهور دریافت کردند.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: می‌گویند دو هفته‌ای است که حال همه کشور خوب است؛ علت این مسأله آن است که در این دو هفته از معلمان و کارهای آنها سخن گفته شد و از آنها تقدیر شد.صحرایی با اشاره به حمایت دانشجویان آمریکایی از مردم مظلوم غزه اظهار کرد: باید به دانش آموزان‌مان بگویید در کشورهایی که داعیه حقوق بشر و دموکراسی می‌زنند، دانشجویان را به جرم اینکه فقط گفته بودند مظلوم را نکشید، برخورد کردند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه هر آرزوی خوبی که برای جامعه داریم، محل تحققش در مدرسه است، افزود: جامعه قوی و جامعه با نشاط و اقتصاد قوی جز با توجه به معلم و مدرسه به دست نمی‌آید. هر چقدر که می‌خواهیم منظره مدرسه با نشاط‌تر و درخشان‌تر باشد باید به معلم و مدرسه توجه کنیم. بازگشت به مدرسه سیاست امروز کسانی است که دغدغه شکوفایی ایران را دارند.

صحرایی با تأکید بر اینکه امسال حدود یکصد هزار نفر به جامعه آموزش و پرورش خواهند پیوست، گفت: اگر پیوسته بر سیاست تقویت معلمان بپردازیم، امیدها برای شکوفایی هرچه بیشتر نظام تعلیم و تربیت بیشتر خواهد شد.

دیگر خبرها

  • تجلیل از ۴۰ خیرمدرسه ساز در چهارمحال و بختیاری
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • افتتاح بیش از ۴۰ مدرسه در طرح سه‌شنبه‌های امید مشهد
  • صحرایی: امسال ۱۰۰ هزار معلم جدید استخدام می‌شوند
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از فردا/ اعلام سن ثبت‌نام
  • ساخت ۱۵۰ مدرسه در استان بوشهر
  • صحرایی: ۱۰۰ هزار معلم جدید جذب می‌شوند
  • صحرایی: ۱۰۰ هزار معلم جدید جذب خواهند شد
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس