Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@11:31:25 GMT

دست‌های طلاییِ فوتبالِ آسیا در روز جهانی دروازه‌بان

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۰۱۸۴۹

دست‌های طلاییِ فوتبالِ آسیا در روز جهانی دروازه‌بان

چهاردهم آوریل، روز جهانی دروازه‌بان است. روز جهانی کسانی که اشتباهاتشان در بیشتر قریب به اتفاق مواقع مساوی است با دریافت گل. راجع به محافظان از قفس توری صحبت می‌کنیم. کسانی که اوج هنرشان در رشته‌ای که با پا بازی می‌شود؛ به کمک دستانشان است. آنها عقب‌تر از بقیه می‌ایستند و فوتبال را از زاویه‌ای تماشا می‌کنند که هیچ‌کس نمی‌بیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصولی در کارشان دارند که با بقیه بازیکنان متفاوت است.

یک دروازه‌بان مدام در حال صحبت کردن است. فریاد کشیدن، جزیی از بازی یک گلر محسوب می‌شود. آنها معمولا قد و قامت بلندی دارند و روحیه در بازی‌شان، بسیار مهم است. دروازه‌بان‌ها معمولا بهترین بازیکن جهان نمی‌شوند اما می‌توانند با عملکردشان، یک تیم را بهترین تیم جهان کنند. به قول عبدالله ویسی داشتن یک دروازه‌بان خوب از یک پدر و مادر خوب واجب‌تر است.

در قاره آسیا دروازه‌بان‌های زیادی بودند و هستند که توانایی های بالایی را از خود نشان داده‌اند. گلرهایی که درخششان مساوی شده با افتخار آفرینی تیمشان. کسانی که به این راحتی فراموش نمی‌شوند.

ناصرحجازی (ایران): دروازه‌بان خوش‌استیل، خوش‌چهره و ترکه‌ای فوتبال ایران که در جام ملت‌های ۱۹۷۲ و ۱۹۷۶ که منجر به قهرمانی ایران شد در درون دروازه ایستاد. او در جام جهانی ۱۹۷۸ هم در هر سه مسابقه از دروازه تیم حشمت مهاجرانی دفاع کرد و نامش در فوتبال‌آسیا همواره پابرجا خواهد ماند.

محمد الدعیع (عربستان سعودی): حالا ۴۷ سال دارد اما شلوار معروفش با آن هیبت خاصش از یادها نخواهد رفت. عربستان رقیب سنتی ما بود و او دروازه‌بانی که رسیدن به دروازه‌اش گاهی اوقات خیلی سخت می‌شد. ۱۷۸ بار پیراهن تیم ملی عربستان را بر تن کرد. در چهار جام جهانی حضور داشت و البته خاطره هشت گل خوردن از آلمان نیز فراموش نشدنی است. گلر قرن قاره کهن در سال ۱۹۹۹ و برنده جایزه بهترین دروازه‌بان آسیا در سال‌های ۱۹۹۶ و ۲۰۰۰. اگر درخشش دعیع نبود عربستان قهرمان جام ۱۹۹۶ نمی‌شد. او بود که یک تنه مقابل ایران و امارات ایستاد و پنالتی گرفت تا تیمش جام قهرمانی را بالای سر ببرد.

لی‌وون‌جائه (کره جنوبی): بعد از الدعیع و عامر شفیع، سومین دروازه‌بان فوتبال آسیا از حیث بازی ملی است. ۱۳۳ بار درون گل کره جنوبی ایستاد و از آن مراقبت کرد. مقابل تیم ملی ایران هم بازنده بود و هم برنده. هم گل ۴۰ متری خورد و هم با پا پنالتی گرفت. دروازه‌بانی که ۱۶ سال در تیم ملی کره بازی کرد. چهارم جهان شد و در المپیک ۲ بار شرکت کرد. جائه در سال ۲۰۰۷ بهترین دروازه‌بان جام ملت‌ها شد.

یوشیکاستو کاواگوچی (ژاپن): در المپیک ۱۹۹۶ و بعد از درخشش مقابل برزیل شد گلر اصلی سامورایی‌ها برای حدود یک دهه. در سه جام جهانی متوالی حضور داشت؛ با ۱۸۰ سانتی متر بلندای قامت. ۱۱۶ بار پیراهن تیم ملی ژاپن را بر تن کرد و گاه لباس‌های عجیبی نیز بر تن می‌کرد. کاواگوچی در سال‌های ۲۰۰۰ و ۲۰۰۴ همراه تیم ملی کشورش قهرمان جام ملت‌های آسیا شد.

مارک شوارتزر (استرالیا): پابند لیگ جزیره شد. در چلسی و لسترسیتی و چند تیم دیگر انگلیسی بازی کرد. او جای خالی مارک بوسنیچ را در تیم ملی کشورش پر کرد. در ۲ جام جهانی ۲۰۰۶ و ۲۰۱۰ و همچنین در ۲ جام ملت‌های ۲۰۰۷ و ۲۰۱۱ بازی کرد. با کانگروها به دور دوم جام جهانی رسید اما چهار کلین شیت او نتوانست کمک کند تا تیمش در سال ۲۰۱۱ فاتح جام ملت‌ها شود.

علی الحبسی (عمان): بزرگترین فوتبالیست تاریخ کشور عمان. خیلی‌ها عمان را با گلرش شناختند. کسی که سالها در فوتبال انگلیس درخشید و حتی به بایرن مونیخ لینک شد. حبسی با ۳۸ سال سن هنوز هم علاقه‌مند به بازی کردن است. ردینگ، برایتون، ویگان، بولتون و .. مهمترین تیم‌های او بوده‌اند. او در سال ۲۰۱۲-۱۳ توانست با ویگان قهرمان اف‌ای‌کاپ شود.

متیو رایان (استرالیا): گلر استرالیایی برایتون و بهترین دروازه‌بان آسیا در برهه کنونی. گلر فوق‌العاده‌ای که از جام جهانی ۲۰۱۴ شناسانده شد. با استرالیا قهرمان جام ملت‌های ۲۰۱۵ شد و حالا به احتمال فراوان آینده‌ای به مراتب روشن‌تر در انتظارش خواهد بود و فصل بعد شاید در تیمی بهتر بتواند بازی کند.

احمدرضا عابدزاده (ایران): عقاب آسیا لقبی بود که برای دروازه‌بان اسبق استقلال، پرسپولیس و تیم ملی ایران نهادند. شخصیت کاریزماتیک و هیبت پرجاذبه‌اش، باعث شده بود تا بسیار محبوب شود. نمایش عالی او مقابل استرالیا و آمریکا محبوبیتش را چند برابر کرد. عابدزاده با روحیه عالی و خنده‌های معروفش خیال همه را بابت دروازه راحت می‌کرد و اشتباهات گاه و بیگاهش نیز خیلی اوقات به خاطر همین روحیه دیده نمی‌شد.

به جز این نفرات گلرهایی چون ایگناتی نستروف (ازبکستان)، عامر شفیع (اردن)، نور صبری (عراق)، ایجی کاواشیما (ژاپن) و ... جزو بهترین گلرهای آسیا بوده‌اند.

برچسب‌ها قاره آسیا ژاپن احمدرضا عابدزاده عمان ناصر حجازی عبدالله ویسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قاره آسیا ژاپن احمدرضا عابدزاده عمان ناصر حجازی عبدالله ویسی قاره آسیا ژاپن احمدرضا عابدزاده عمان ناصر حجازی عبدالله ویسی جام ملت دروازه بان جام ملت ها جام جهانی تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۱۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

والیبال ساحلی زیر 19 ساله‌ ایران سهمیه جهانی گرفت

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از سایت فدراسیون والیبال، مسابقات والیبال ساحلی قهرمانی زیر 19 سال آسیا با حضور 32 تیم از روز چهارشنبه 12 اردیبهشت آغاز ‌شده و فردا (یکشنبه - 16 اردیبهشت) در شهر «روی‌اِت» کشور تایلند با معرفی برگزیدگان به پایان می‌رسد.

در بازی‌های امروز، تیم والیبال ساحلی ایران یک (حبیب اکبرزاده - امیرعلی قلعه‌نویی) با شکست 2 بر صفر نیوزلند دو (پاچئو داوی - وستی توماس) به مرحله نیمه نهایی مسابقات قهرمانی آسیا راه یافت. نوجوانان ساحلی ایران که امروز (شنبه - 15 اردیبهشت) برای دومین بار به میدان رفتند با امتیازات 21 بر 10 و 21 بر 7 حریف را شکست دادند تا به پنجمین برد خود در این مسابقات دست یابند.

با کسب این نتیجه و راهیابی تیم والیبال ساحلی ایران به مرحله نیمه نهایی رقابت‌های قهرمانی زیر 19 سال پسر آسیا، حبیب اکبرزاده و امیرعلی قلعه‌نویی موفق به کسب سهمیه حضور در مسابقات قهرمانی جهان شدند که در شانگلو چین برگزار می‌شود.

ساحلی‌بازان کشورمان در دیدار بعد به مصاف استرالیا یک (راکر گراهام جت – دونووان کیلیان) خواهند رفت تا تکلیف حضورشان در دیدار فینال مشخص شود.

دیگر خبرها

  • تراکتور به سهمیه آسیا و فولاد به سقوط نزدیک‌تر شدند
  • چشمک تراکتور به سهمیه آسیا با سوپرگل شجاع
  • کاپیتان سابق استقلال: آن سپاهانی بدون شک خودش دختر نداشت | نکونام امروز بازیکن نیمکت نشین را فیکس کند
  • سپاهان: این داور را نمی‌خواهیم!
  • گل تماشایی ذخیره طلایی خیرونا برای قهرمانی رئال
  • والیبال ساحلی زیر 19 ساله‌ ایران سهمیه جهانی گرفت
  • والیبال ساحلی زیر ۱۹ سال آسیا؛ ایران سهمیه جهانی گرفت
  • داوری بی‌نقص یک ایرانی در بازی ژاپن و ازبکستان
  • خداحافظی بیرانوند با یک عنوان مهم؟ | شماره یک تیم ملی نباید در ۵ بازی باقی‌مانده لیگ گل بخورد وگرنه...
  • حقیقی قربانی توسعه تاکتیکی فوتبال هوادار