Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@18:51:15 GMT

چند توصیه کرونایی به زنان باردار

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۰۲۳۱۱

چند توصیه کرونایی به زنان باردار

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به منظور محافظت از زنان باردار در برابر ویروس کرونا بهتر است هنگام مراجعه به موسسات رادیولوژی و سونوگرافی نکات زیر را رعایت کنید؛

۱- مراجعه زنان باردار حتی المقدور با هماهنگی قبلی باشد بطوری که از تجمع بیماران جلوگیری شود.

۲- به منظور جلوگیری از خطر مواجهه با سونوگرافی‌های غیر ضروری در فرصت مناسب نوبت دهی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳- نظافت و ضدعفونی موسسه/مرکز بطور مرتب انجام شود. به سرویس بهداشتی، دستگیره‌های در، میز پذیرش، کیبورد و موس کامپیوتر و دستگاه سونوگرافی و هر جایی که احتمال تماس با دست بیشتر است، توجه ویژه شود.

۴- به منظور جلوگیری از ازدحام و خطر مواجهه، زنان باردار بدون همراه در سالن انتظار باشند.

۵- به منظور حفاظت از همه مراجعین، از پذیرش بیماران بدون داشتن حفاظت شخصی حداقل ماسک و دستکش خودداری شود.

 این موضوع در هنگام نوبت دهی به بیماران اطلاع رسانی شود در صورت امکان بهتر است ماسک و دستکش به تعداد کافی تهیه شده و به همه مراجعین داده شود.

۶- سیستم تهویه اتاق سونوگرافی و سالن انتظار حتی المقدور تقویت شود.

۷- در ورودی موسسه، مرکز تصویربرداری یک اطلاعیه نصب شود که هر مراجعه کننده برای حفاظت از سلامتی خود و دیگر هموطنان باید ماسک و دستکش داشته باشد.

۸- لیوان‌های یکبار مصرف در بخش سونوگرافی باید در جایگاه مخصوص در محفظه سربسته باشند بطوریکه به صورت تک تک خارج شود و پس از استفاده در سطل درب دار انداخته شود.

عدم استفاده از آب‌خوری عمومی

۱- تمام سطل‌های موسسه درب دار باشند و مادران باردار  از آب سردکن‌های عمومی استفاده نکنند.

۲- با نصب اعلامیه‌ای در سالن انتظار ضمن اطلاع‌رسانی علائم کرونا از مراجعین خواسته شود در صورت داشتن هر یک از این
علائم حتماً به منشی پذیرش اطلاع دهند.

۳- با توجه به اینکه همزمان با زنان باردار ممکن است بیماران دیگر برای انجام رادیوگرافی قفسه سینه به موسسات رادیولوژی مراجعه کنند، برای این موارد باید ضمن رعایت کامل اصول محافظتی بدون معطلی برای ثبت در پذیرش و اخذ وجه فوراً رادیوگرافی تهیه و بیمار بلافاصله از مکان موسسه خارج شود.

۴- کار‌های پذیرش و گرفتن ریپورت رادیوگرافی بعد از خروج بیمار توسط همراه بیمار) که حتماً ماسک و دستکش دارد (انجام خواهد شد.

 اصول محافظتی حداقلی توسط خود زنان باردار

- پوشیدن ماسک، حداقل ماسک سه لایه به روش استاندارد
- پوشیدن دستکش ترجیحاً لاتکس
- -پرهیز از دست زدن به اشیا
- حفظ فاصله مناسب از سایر مراجعین
- تعویض کامل لباس‌ها در بازگشت به منزل
- استحمام بعد از سونوگرافی
- همه مراجعین غیرباردار نیز باید اصول محافظتی مشابه را رعایت کنند.

در صورت امکان یکبروشور حاوی تمام توصیه‌های محافظتی عمومی در اختیار مراجیعن قرار داده شود.

اصول محافظتی حداقلی برای پرسنل

۱- کلیه پرسنل) پزشک، تکنسین، پذیرش، خدمات و... از پوشش حفاظتی کامل برخوردار باشند و حداقل ماسک، دستکش داشته باشند، بهتر است ماسک N۹۵ باشد.

۲- سایر نکات حفاظت شخصی توسط پرسنل رعایت شود، مانند شستشوی مرتب ۳۰-۲۰ ثانیه‌ای دست‌ها با آب و صابون، رعایت حداکثر فاصله ممکن با بیماران و ... دستورالعمل‌های WHO و CDC و اطلاعیه‌های وزارت بهداشت.

۳- برای هر بار سونوگرافی باید روکش روی پروب سونوگرافی کشیده شود. برای اینکار می‌توان از کاور مخصوص پروب، دستکش یا سلفون استفاده کرد که پس از کشیدن آن روی پروب سطح آن با آنتی سپتیک الکلی استریل گردد (۴- در حین سونوگرافی بهتر است از بیمار خواسته نشود که نفس عمیق بکشد یا سرفه بکند.

۵-  پس از سونوگرافی هر بیمار روکش یکبار مصرف تخت تعویض گردد. ترجیحاً قبل از خوابیدن بیمار روی تخت اسپری آنتی سپتیک زده شود.

۶- پنل دستگاه سونوگرافی با سلفون پوشانده شده و با احتیاط ضدعفونی شود و روزانه تعویض شود.

۷-  پس از هر بار سونوگرافی، دستگاه بر اساس دستورالعمل شرکت سازنده حتی‌المکان ضدعفونی شود.

۸- قبل و بعد از سونوگرافی روی شکم بیمار اسپری آنتی سپتیک استاندارد زده شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس ماسک و دستکش زنان باردار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۲۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید

ایتنا - ایلان ماسک، مدیر اجرایی تسلا، اعلام کرد ربات انسان‌نمای جدید تسلا که هنوز در مرحله تحقیق و توسعه است، ممکن است تا پایان سال آینده آماده فروش شود.
چندین شرکت از جمله تسلا روی ربات‌های انسان‌نما سرمایه‌گذاری کرده‌اند تا کمبود احتمالی نیروی کار را در صنایعی مانند حمل‌ونقل، انبارداری، خرده‌فروشی و تولید که وظایف تکراری در آن‌ها ممکن است خطرناک یا خسته‌کننده باشند، برطرف کنند.

به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، ماسک در یک کنفرانس آنلابن به سرمایه‌گذاران گفت که حدس می‌زند ربات تسلا به نام اوپتیموس (Optimus) بتواند تا پایان سال جاری چنین وظایفی را در یک کارخانه انجام دهد. 

این نوع ربات‌ها قادر خواهند بود کارهای تکراری را پشت سر هم انجام دهند و جایگزین بخش‌هایی شوند که می‌تواند برای نیروی انسانی خطرناک یا خسته‌کننده باشد، مانند تولید مواد سمی و کار در محیط‌های ناامن برای انسان.

تولید ربات‌هایی در قدوقامت انسان ویژه تسلا نیست. چندین سال است که هوندا ژاپن و هیوندای موتور بوستون داینامیکس (Boston Dynamics) در حال توسعه فناوری ربات‌های انسان‌نما هستند.

امسال، استارت‌آپ فیگور (Figure) تحت حمایت مایکروسافت و انویدیا اعلام کرد که با شرکت خودروسازی آلمانی بی‌ام‌دبلیو (BMW) برای استقرار ربات‌های انسان‌نما در تاسیسات این خودروسازی در ایالات‌ متحده قرارداد همکاری امضا کرده است.

ماسک قبلا گفته بود که فروش ربات‌ها می‌تواند نسبت به سایر بخش‌ها از جمله خودروسازی، بخش بزرگ‌تری از تجارت تسلا باشد.

تسلا اولین نسل ربات آپتیموس را با نام «زنبور بامبل» (Bumblebee) در سپتامبر ۲۰۲۲ عرضه کرد. امسال این شرکت ویدیویی از نسل دوم این ربات دوپا در حال تا کردن تی‌شرت منتشر کرد.

ویدیو فیگور، شرکت رقیب، که در فوریه منتشر شد، ربات انسان‌نما را در حال درست کردن قهوه نشان داد و ربات بوستون داینامیکس در حال چرخیدن از حالت خوابیده به ایستاده و راه رفتن دیده شد.

 ماسک در جلسه سه‌شنبه با اشاره به توانایی‌های هوش مصنوعی گفت: «فکر می‌کنم تسلا بین سازنده‌های ربات‌ انسان‌نما بهترین موقعیت را دارد».

البته ماسک در ناکام ماندن برخی وعده‌های جسورانه‌ سابقه دارد. او در سال ۲۰۱۹ هم به سرمایه‌گذاران گفته بود که تسلا تا سال ۲۰۲۰ شبکه‌ای از خودروهای خودران به نام «روباتاکسی» راه‌اندازی خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی
  • داوید رایا یا جوردن پیکفورد؛ چه کسی برنده دستکش طلایی فصل 24-2023 لیگ برتر انگلیس می‌شود؟
  • جزئیات طرح «یسنا» یارانه ویژه مادران باردار + مبلغ و نحوه استعلام
  • دیدار ایلان ماسک با نخست وزیر چین در پکن
  • دستکش طلا به دروازه‌بان ایران رسید
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • مراجعه گربه‌ باردار به یک مرکز بهداشت برای زایمان (فیلم)
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد