Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: بارش شدید باران و تگرگ در روزهای گذشته بیش از ۲۲۱ میلیارد تومان خشارت به بخش کشاورزی استان کرمانشاه وارد کرده است. ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۷ استانها کرمانشاه نظرات - اخبار استانها -

نوربخش حاتمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: با وجود بارش‌های مناسب در استان متأسفانه 13 شهرستان استان متحمل خسارات بسیاری در بخش‌های مختلف زراعی، گلخانه‌ای، باغبانی و عشایر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: براساس آخرین گزارش‌های اکیپ‌های 25 گانه برای رصد خسارت‌های تا روز گذشته 221 میلیارد و 523 میلیون تومان به بخش کشاورزی خسارت وارد شده که احتمالا باز هم تغییر خواهد کرد.

حاتمی با اشاره به اینکه بیشترین خسارت مربوط به بخش باغبانی با 7583 هکتار در باغات به ویژه محصولات نوبرانه که در مناطق گرمسیر زودتر به محصول می‌نشیند بوده است گفت: خسارت این بخش 114 میلیارد و 600 میلیون تومان براورد شده است.

18 هزار و 500 میلیارد تومان محصول کشاورزی در گلستان تولید شداقدام خاصی برای الگوی کشت کشاورزی انجام نشده استراهبردهای کلان برای مدیریت بحران کرونا در جامعه کشاورزی اعلام شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه در زمینه زارعت دیم 42 هزار هکتار معادل 75 میلیارد تومان خسارت وارد شده است افزود: در زمینه زراعت آبی نیز 15 هزار و 500 هکتار معادل 28 میلیارد تومان خسارت وارد شده است.

حاتمی با اشاره به اینکه دو واحد گلخانه دارای روکش پلاستیکی نیز به دنبال بارش تگرگ متحمل خسارت شدند بیان کرد: حدود چهار میلیارد تومان به ایل راه‌ها و بخش عشایری خسارت وارد شده است.

وی گفت: با وجود تمام درخواست‌ها و توصیه‌های درصد بیمه شده این محصولات بسیار پایین است و بیشتر از محصولات بیمه نیستند بنابراین پیگیری‌های از طریق استانداری، وزارتخانه و مجمع نمایندگان انجام شده و در صورت در نظر کرفتن اعتبارات یا تسهیلات اطلاع رسانی می‌شود.

را​​​​​​

انتهای پیام/832/ش

R41380/P/S6,68/CT8

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشاورزی استان کرمانشاه خسارت وارد شده میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۲۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نارنجی هواشناسی برای این استان‌ها؛ سیل و آبگرفتگی در راه است؟

به گزارش خبرآنلاین بابک محمودی در گفت‌وگو با ایسنا در تشریح جزئیات این خبر گفت: سازمان هواشناسی با صدور نارنجی‌رنگ از تشدید فعالیت سامانه در ۲۴ استان کشور تا پایان هفته خبر داد و اعلام کرده است که فعالیت این سامانه منجر به وقوع رگبار شدید باران، رعد و برق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گرد و خاک و رخداد تگرگ خواهد شد. بر این اساس این وضعیت برای امروز در استان‌های ایلام، کرمانشاه، شمال خوزستان و غرب لرستان پیش‌بینی شده است. در روز چهارشنبه نیز در استان‌های کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، غرب همدان، جنوب مرکزی، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، جنوب و غرب اصفهان، نیمه جنوبی فارس و بوشهر وضعیت مشابه پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد:‌ در روز پنج‌شنبه؛ ۱۳ اردیبهشت ماه نیز در خوزستان، لرستان، نیمه غربی کردستان، کرمانشاه، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، بوشهر، فارس، هرمزگان، نیمه غربی کرمان، یزد و جنوب مرکزی و در روز جمعه هم در استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، زنجان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، خوزستان، همدان، مرکزی، اصفهان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، نیمه غربی سمنان و ارتفاعات و دامنه استان‌های البرز و تهران رگبار شدید باران، رعد و برق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گرد و خاک و رخداد تگرگ پیش‌بینی شده است.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ادامه داد:‌در چنین شرایطی لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی دور از انتظار نیست از این رو لازم است که ساکنان این مناطق و مسافران نیز موارد و هشدارها را جدی گرفته و مورد توجه قرار دهند.

وی افزود:‌ درهمین راستا احتیاط در سفرهای بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ، اتخاذ تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن، محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش، پرهیز از قرار گرفتن در لبه پرتگاه‌ها و پشت‌بام، دوری از ساختمان‌های نیمه‌کاره، تابلوهای تبلیغاتی و ... توصیه می‌شود.

محمودی با بیان اینکه سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر امدادگران خود در این استان‌ها را تا پایان هفته به حالت آماده‌باش درآورده است، اظهارکرد: امکانات و تجهیزات لازم برای امدادرسانی در حوادث احتمالی نیز در اختیار امدادگران قرار گرفته است. همچنین با توجه به تعطیلات سه‌روزه پیش‌رو لازم است مسافران نیز توصیه‌ها و هشدارهای ایمنی را جدی بگیرند.

233233

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901517

دیگر خبرها

  • صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای این استان‌ها؛ سیل و آبگرفتگی در راه است؟
  • هشدار نارنجی به کشاورزان در پی بارش تگرگ/ ۱۶ استان درگیر بارش
  • بارش باران در ۵ استان شدید خواهد بود
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
  • طوفان و بارش سنگین در راه ۱۴ استان ؛ از طغیان رودخانه‌ها و تگرگ تا صاعقه و رعد و برق
  • سیل به کشاورزی بشرویه ۱۸۵ میلیارد خسارت زد
  • آماده‌باش امدادگران در ۱۴ استان کشور
  • آماده‌باش در ۱۴ استان درپی احتمال رگبار و وزش باد شدید
  • آماده‌باش امدادگران در ۱۴ استان کشور درپی احتمال رگبار و وزش باد شدید