Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز ،محبوب نعمتی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز افزود: در حال حاضر هیچ دارویی برای درمان قطعی کرونا تعیین نشده است، اما چهار داروی مورد تایید وزارت بهداشت در پروتکل به اندازه کافی در استان موجود است.

او همچنین از شناسایی ۱۰ نام تجاری غیرمجاز در حوزه محلول‌های ضد عفونی کننده و الکل تقلبی، خبر داد و گفت: این مواد یا تقلبی بودند و یا درجه الکل شان کمتر از درصد تعیین شده و یا حاوی مواد خطرناک بودند که متخلفان به مراجع ذیربط معرفی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اودر پاسخ به استریل بودن یا نبودن ماسک‌های تولید شده در مساجد، بیان کرد: این ماسک‌ها، جمع‌آوری و در مراکز تعیین شده استریل و سپس توزیع می‌شوند.

نعمتی در ادامه از صدور مجوز موقت برای ۵۷ واحد تولیدی به منظور تولید موقت ماسک خبر داد.

او با بیان این‌که تولید و توزیع محلول‌های ضدعفونی کننده قبل از شیوع کرونا در آذربایجان شرقی بسیار محدود بود، اظهار کرد: تاکنون برای حدود ۵۰ کارخانه پروانه ساخت و بهداشت صادر شده است، اما هنوز هم مراجعه کنندگانی داریم که به دلیل اشباع بازار و سختی تامین الکل و دستور وزارت بهداشت، صدور مجوز را متوقف کرده‌ایم.

او یادآوری کرد: مجوز‌ها و پروانه‌های صادر شده، موقتی بوده و تا اوایل خرداد ماه اعتبار دارند و در صورت نیاز تمدید می‌شوند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تاکید بر اینکه تمامی افراد نیازی به استفاده از دستکش پزشکی به منظور پیشگیری از کرونا ندارند، گفت: هرچند استفاده از دستکش در پروتکل‌های بهداشتی مورد تاکید قرار گرفته است، اما منظورمان دستکش پزشکی نبوده و دستکش‌های نایلونی، صنعتی و دستکش آشپزخانه نیز می‌توانند این کار را انجام دهند.

او با تاکید بر این‌که مردم توجهی به درمان‌های فضای مجازی و توصیه منع کنندگان مردم از مراجعه به بیمارستان، نداشته باشند، اظهار کرد: فرآورده‌های طب سنتی در قالب طرح در دانشگاه در دست بررسی بوده و به محض تایید، اجرایی می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۳۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدرضا مظهری افزود: نسخه پیچی و فروش دارو همچنان تحت کنترل مسئول فنی داروخانه ها است و فقط حمل دارو با ابلاغ این آئین نامه با استفاده از سکوهای اینترنتی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: این آئین نامه با رعایت اصول حفظ سلامت بیماران، موجب سهولت دسترسی بیماران به داروهای مورد نیاز می‌شود.

مظهری افزود: توزیع دارو بر بستر اینترنت به زودی به صورت آزمایشی در چند شهر با دستور وزیر بهداشت آغاز می‌شود و بعد از ۶ ماه در سراسر کشور پوشش داده می‌شود.

رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت گفت: بیماران با استفاده از سکوهای اینترنتی برای انتخاب نزدیک‌ترین داروخانه به محل سکونت می‌توانند داروی خود را سریع‌تر دریافت کنند.

کد خبر 6090389 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • موانع تامین مسکن ایثارگران در شهر جدید سهند بررسی شد
  • آذربایجان شرقی مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی دارد
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس
  • چالوس / ضرب و شتم پرستار در بیمارستان
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • تامین زمین ویلایی در روستاها برای متقاضیان نهضت ملی مسکن شهرها 
  • بررسی موانع و چالش‌های تامین مسکن نیروهای مسلح در آذربایجان شرقی