Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-05@21:59:37 GMT

تغییر میزان ذخیره سازی بنزین در کارت سوخت

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۰۳۳۱۰

تغییر میزان ذخیره سازی بنزین در کارت سوخت

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از امکان افزایش سقف سهمیه سوخت در کارت‌های سوخت خبر داد. به گزارش پول نیوز، طبق اعلام شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران هر کارت سوختی که بامداد جمعه بیست و چهارم آبان سال گذشته شارژ شده باشد می‌تواند تا ۶ ماه سوخت خود را ذخیره کند. یعنی در پایان هر ماه سهمیه واریز شده به کارت‌های سوخت نمی‌سوزد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  قرار بود زمان سوخت این سهمیه‌های ذخیره شده ۲۵ اردیبهشت سال ۹۹ به پایان برسد و به قول معروف این سهمیه‌ها می‌سوزد.
همین امر منجر شد که  برخی از مالکان کارت سوخت نگران سهمیه ۳۶۰ لیتری خود باشند و بر این باورند که ظرفیت کارت‌های سوخت ۳۶۰ لیتر بیشتر نیست و امکان سوخت شدن آن وجود دارد و این امر باعث نگرانی برخی از دارندگان کارت سوخت شده است.
فاطمه کاهی سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، با اشاره به امکان افزایش ظرفیت کارت‌های سوخت مالکان خودرو گفت: سهمیه ۶۰ لیتری ماهیانه بنزین افراد در صورت عدم استفاده به صورت خودکار به ماه بعد منتقل می‌شود، البته باید توجه داشت که پس از ۶ ماه، مازاد ۳۶۰ لیتر از کارت سوخت شخصی افراد حذف می‌شود، بدین معنا که پس از این زمان، هر چه بیش از ۳۶۰ لیتر در کارت سوخت افراد وجود داشته باشد، حذف خواهد شد.
او ادامه داد: هم اکنون جلساتی در این زمینه در شرکت ملی پخش فرآورد‌های نفتی در حال شکل گیری است تا تصمیمات لازم در این خصوص اتخاذ شود به طوری که قرار است این موضوع در واریز سهمیه بنزین اردیبهشت امسال در نظر گرفته شود.
سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در ادامه با اشاره به اینکه سقف ظرفیت کارت‌های سوخت ۳۶۰ لیتر است، اضافه کرد: به طور کلی ظرفیت کارت‌های سوخت ۳۶۰ لیتر است و ممکن است این ظرفیت افزایش یابد و احتمال دارد این ظرفیت افزایش یابد.
کاهی بیان کرد: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران فقط مجری است و اگر به ما ابلاغ شود ما آن را اجرایی و سقف ظرفیت کارت‌های سوخت مالکان خودرو‌ها را افزایش می‌دهیم.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: کارت های سوخت سهمیه ظرفیت بنزین مازاد شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ظرفیت کارت های سوخت کارت سوخت ۳۶۰ لیتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۳۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان، موفق شدند یکی از نانوکاتالیست‌های مورد استفاده در تولید بنزین را تولید و تجاری‌سازی کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا با بومی‌سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام موثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

 حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا درباره فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری‌سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش‌بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آنها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست‌ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

بومی‌سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی‌سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • ۶۵ درصد ظرفیت سدهای کرمانشاه پُر شد
  • پنج میلیون مترمکعب روان‌آب در سدهای مخزنی خراسان جنوبی ذخیره شد
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • تلاش امریکا برای ذخیره انرژی با تولید باتری‌های سدیم‌یونی
  • رها سازی آب سد سفیدرود از فردا در گیلان
  • همه چیز درباره رمز کارت سوخت