Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیشکسوت فوتبال ایران می گوید اساسنامه فدراسیون را باید فوتبالی بنویسند و محدودیتی برای افراد فوتبالی وجود نداشته باشد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

هادی طباطبایی در گفت و گو با برنامه از فوتبال چه خبر رادیو ورزش شرکت کرد و صحبت های جالبی درباره اتفاقات موجود در فدراسیون فوتبال انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طباطبایی وقتی با سوال امیرحسین طبسی مجری برنامه درباره عدم پاسخگویی امیرمهدی علوی و محمد رضا ساکت که ۱۱ پست اجرایی در فدراسیون دارند، مواجه شد، گفت:

روابط عمومی فدراسیون باید در این مواقع پاسخگو باشد؛ البته الان روابط عمومی فقط روابط عمومی نیست و تصمیم گیرنده مسائل کلان فوتبال است. چطور الان پاسخگو نیستند؟ شاید حق هم داشته باشند، چون افتخاری به دست نیامده که درباره اش حرف بزنند و به نام خود تمام کنند. این دوستان هرجا افتخاری باشد، پاسخگو هستند اما الان چون موفقیتی نیست حرفی برای گفتن ندارند.

هادی طباطبایی ادامه داد:

مدیریت چند سال گذشته فوتبال، ما را به جایی رسانده که الان فوتبال مان کاملا ورشکسته است. این هم به درایت مدیران برمی گردد. شما ببینید در دو دهه گذشته طوری برنامه ریزی کردند که افراد فوتبالی وارد فدراسیون نشوند. فدراسیون در اختیار یک گروه خاص بوده است. اساسنامه طوری نوشته شده بود که همه می توانستند به انتخابات ورود کنند، جز فوتبالی ها. هر کس می خواست رییس باشد باید ۱۰ امضا از خودشان داخل فدراسیون بگیرد. کجای دنیا برای فوتبالیست ها این قوانین را می گذارند؟

دروازه بان سابق تیم ملی فوتبال همچنین گفت:

نتیجه بی توجهی به فوتبالی ها این می شود که می بینید. شما ببینید آیا یکبار برای تدوین اساسنامه از بچه های فوتبالی نظر خواسته اند؟ مدیران ما را نگاه کنید؟ ایا اینها فوتبالی بوده اند یا فوتبالی شده اند؟ متاسفانه ما در فوتبال ما برای آدم ها رزومه درست می کنیم اما از فوتبالی ها استفاده نمی کنیم.

هادی طباطبایی در بخش دیگری از صحبت هایش تاکید کرد:

آقایان این همه سال به فوتبال پایه توجهی نکردند و بعد به سراغ مربی ای رفتند که گران ترین مربی تاریخ فوتبال جهان شده است! آقای ویلموتس منظورم است که کلا ۴ بازی سرمربی تیم ملی بود، دو بازی با هنگ کنگ و کامبوج را برد و به راحتی دو میلیون یورو پول گرفت. الان هم شکایت کرده تا ۳ برابر این پول را هم بگیرد.

وی خاطرنشان کرد:

متاسفانه دوستان یک واژه در ذهن افراد جا انداختند؛ تعلیق. هرچه می شود می گویند فیفا تعلیق مان می کند. اما کسی نیست بگوید دخالت مدیران دولتی با نظارت فرق دارد؟ ما این همه پول می دهیم و می گیریم اما همیشه بدهکار هستیم و کسی هم دقتی روی این امر ندارد.

هادی طباطبایی درباره دیدارش با نبی در یک برنامه تلویزیونی گفت:

من از آقای نبی خواهش کردم که اساسنامه فوتبال را فوتبالی بنویسند تا محدودیتی برای ورود فوتبالی ها وجود نداشته باشد. کجای دنیا محدودیت است؟

وی در پایان افزود:

من باید نکته ای را درباره پاسخگو نبودن سخنگوی فدراسیون فوتبال هم بگوید. آقای علوی هر زمان صحبت کرد هم ما چیزی از حرف هایش متوجه نشدیم. او چیزی که دلش می خواهد را می گوید و ما هیچ وقت نفهمیدیم او چه می گوید!

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: امیرمهدی علوی فدراسیون فوتبال امیرمهدی علوی پیشکسوت فوتبال ایران فدراسیون فوتبال هادی طباطبایی هادی طباطبایی فوتبالی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۴۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش فدراسیون برای ال‌کلاسیکوی ایران

به گزارش قدس آنلاین، در چند روز گذشته فدراسیون فوتبال در ادامه قوانین جدید این فصل، این بار سراغ صحبت‌های اعضای تیم‌ها رفت و اعلام کرد که بیانیه‌ها و مصاحبه‌های غیر فنی اعضای تیم‌ها علیه فدراسیون، سازمان لیگ، هیات فوتبال استان، باشگاه‌ها، کمیته‌های فدراسیون و اعضای باشگاه‌ها جریمه حداقل ۲ میلیارد تومانی در پی خواهد داشت که البته این قانون سکه‌ای است که دو رو دارد.

با اینکه هدف فدراسیون‌نشینان از این قوانین جلوگیری از حواشی میان باشگاهی و درگیری‌های رسانه‌ای است اما در سوی دیگر می‌تواند دموکراسی و حق انتقاد را از روح فوتبال بگیرد و تیم‌ها حق خود را در حال ضایع شدن ببینند. البته این محکومیت‌ها عموما دامن‌گیر تیم‌هایی می‌شود که در جنگ رسانه‌ای کمتر از رقبا دست دارند و با افزایش بار مالی، رغبتی به ادامه نخواهند داشت.

مجتبی فریدونی، مدیرعامل پیشین ذوب‌آهن در این باره گفت: جریمه‌های فدراسیون بار مالی باشگاه‌ها را سنگین‌تر کرده و شاید لیگ را از پویایی خارج کند. باشگاه‌ها همین الان هم در بودجه‌هایشان مشکل دارند و پرداختی‌هایشان عقب افتاده است. باشگاهی که در مخارج فعلی‌اش مانده، جریمه را نمی‌تواند بپردازد.

فریدونی همچنین با انتقاد از «سیاست کسب درآمد فدراسیون از طریق جرایم،» ادامه می‌دهد: رویکرد سازمان لیگ در این مدت تنها جریمه کردن است و ظاهرا تنها ممر درآمدی سازمان لیگ و فدراسیون است. درست است که این جرایم بازدارندگی ایجاد می‌کند اما به هر حال بازیکن یا سرمربی تحت شرایط و فشار بازی ممکن است چیزی بگوید و نمی‌توان آن را با جرایم کنترل کرد. لیگ همین است و شاید با این قوانین آزادی انتقاد گرفته شود.

فرشید طالبی، بازیکن پیشین سپاهان نیز تصمیمات فدراسیون را پاک کردن صورت مساله دانست و در خصوص راه حل درست گفت: باید مشکلات را بپذیرند و برای حل آن اقدام کنند. برای این کار باید به جای اتخاذ تصمیمات سفت و سخت، با شیوه هم‌اندیشی پیش بروند.

او خاطرنشان کرد: در لیگی که تمام تیم‌ها مشکل و شکایت دارند، پس قطعا یک جای کار می‌لنگد. باید به جای محکومیت، هم‌اندیشی شود. کمیته انضباطی امسال پول کمی از جرایم نگرفته و فکر کنم لیگ ما با پول جرایم می‌چرخد! باید فدراسیون بپذیرد که در این قوانین ابهاماتی وجود دارد که باید رفع شوند.

طالبی ادامه داد: قبول دارم که برخی تیم‌ها شور موضوع را درمی‌آورند و این هم بد است. انتقاد و بیان مشکل، روش دارد. اگر قرار است حقی ضایع نشود تا زمان ورود VAR حل نخواهد شد.

مجید محافظت‌کار، مربی تیم آلومینیوم نیز در واکنش به این موضوع تصریح کرد: ما موظفیم که به قانون احترام بگذاریم اما اگر قوانین به طور یکسان اجرا شوند. اگر سرمربی تیم ما به خاطر یک مصاحبه سریعا محروم می‌شود، برای دیگر تیم‌ها نیز همین طور باشد. همسان نبودن در اجرای قوانین ما را اذیت می‌کند ولی باید احترام بگذاریم.

با این حال ابراهیم صادقی، مربی ذوب‌آهن معتقد است که بیانیه‌نویسی هیچ کمکی به فوتبال نمی‌کند و باید به مسائل فنی بپردازیم.

قوانین باید ابتدا به تصویب هیات رئیسه فدراسیون فوتبال برسند و اجرایی شوند اما شاید تدوین این مقررات دست فضاهای رسانه‌ای غیررسمی را به فضای انتشار محتوا باز کند که حقوق تیم‌ها در این موضوع یکسان نخواهد بود و همین امر می‌تواند تنش در بازی‌های حساسی چون تقابل سپاهان و پرسپولیس را بیشتر کند.

دیگر خبرها

  • استقلال و یاسین سلمانی، بیرانوند و سپاهان!
  • فیلمی از درگیری شدید ستاره فوتبال جهان با مربی‌اش وسط مسابقه
  • عکس| نیکبخت خوش تیپ ترین مربی ایران
  • نیکبخت کاندیدای خوش پوش ترین مربی ایران (عکس)
  • نیکبخت کاندیدای خوش‌پوش‌ترین مربی ایران (عکس)
  • پیشکسوت ارزنده فوتبال خوزستان درگذشت
  • غیبت وزنه‌برداری ایران در قهرمانی نوجوانان جهان
  • آماده‌باش فدراسیون برای ال‌کلاسیکوی ایران
  • آرنه اسلوت یا روبن آموریم؛ آن‌ها به چه فوتبالی علاقه‌ دارند و چگونه فکر می‌کنند؟ / ایستگاه تاکتیک
  • واکنش هیئت فوتبال تهران به ماجرای مرگ یک فوتبالیست پیشکسوت