Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد کرد که 950 نفر از پرسنل این نیرو به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند که بخش عمده‌ای از مبتلایان مربوط به ناو هواپیمابر روزولت است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، نیروی دریایی آمریکا روز سه‌شنبه اعلام کرد که 950 نفر از ملوانان نیروی دریایی آمریکا به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس اعلام نیروی دریایی آمریکا، دومین نفر از مبتلایان به کرونا در ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» نیز در بیمارستان نیروی دریایی جزیره گوام به بخش مراقبت‌های ویژه منتقل شده است.

ناو هواپیمابر تئودور روزولت در حال حاضر به کانون شیوع ویروس کرونا در نیروی دریایی آمریکا تبدیل شده و بر اساس گزارش‌ها از 4 هزار و 800 نفر پرسنل این ناو دست کم 589 نفر به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.

علاوه بر یک ملوان این ناو که در بخش مراقبت‌های ویژه قرار دارد، سه ملوان دیگر نیز در بیمارستانی در جزیره گوام بستری هستند. در حال حاضر ناو روزولت در سواحل جزیره گوام در اقیانوس آرام پهلو گرفته است.

تا امروز (سه‌شنبه) 93 درصد از پرسنل ناو روزولت تست ابتلا به کرونا داده‌اند که نتیجه 3 هزار و 922 نفر منفی بوده است.

در حال حاضر 4 هزار و 24 نفر از پرسنل این ناو به ساحل جزیره گوام منتقل شده و در هتل‌ها و اتاق‌های مختلف در سرتاسر این جزیره دوره قرنطینه خود را سپری می‌کنند.

روز دوشنبه اولین مورد مرگ در میان مبتلایان به کرونا در بین پرسنل ناو روزولت ثبت شد. این ملوان 5 روز پیش در بیمارستان بستری شده بود اما وضعیت وی رو به وخامت رفت و سرانجام روز دوشنبه جان سپرد.

 

بر اساس اعلام نیروی دریایی آمریکا، 7 نفر از ملوانان کشتی USNS Mercy  در لس‌آنجلس نیز به ویروس کرونا مبتلا شده و در حال سپری کردن دوره قرنطینه خود هستند.

نیروی دریایی آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که تمام کسانی که در ارتباط با این 7 ملوان بودند تست کرونا داده که تست آنها به جز یکی از خدمه کشتی منفی بوده است.

در حال حاضر کشتی مرسی و کشتی کامفورت در نیویورک مستقر شده‌اند تا به روند درمان انبوه مبتلایان به ویروس کرونا در این ایالت کمک کنند.

افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در نیروی دریایی آمریکا در حالی است که این نیرو در تلاش است تا سلامتی و آمادگی این نیرو را حفظ کرده و آسیب‌های ویروس کرونا به نیروی دریایی را محدود کند.

مهمترین چالش نیروی دریایی آمریکا عدم انجام تست از پرسنل این نیرو است که همین موضوع جداسازی کسانی که تست کرونای آنها مثبت بوده را سخت می‌کند. بسیاری از کسانی که در ناو تئودور روزولت تست کرونای آنها مثبت بوده هیچگونه علائمی نداشته‌اند. بر اساس اعلام نیروی دریایی آمریکا از 585 مورد ابتلا به کرونا در ناو روزولت، حدود 400 نفر هیچگونه علائمی نداشته‌اند.

نیروی دریایی آمریکا روز دوشنبه اقدام فوق‌العاده‌ای را انجام داد و ناوگروه تهاجمی «هری ترومن» را در آب‌های اقیانوس اطلس باقی گذاشت تا پرسنل این ناوگروه برای هرگونه عملیات نظامی در صورت نیاز، آماده باشند.

ناو گروه ترومن از ماه نوامبر (آبان ماه) در ماموریت بوده و اسکورت این ناو نیز از ماه  سپتامبر (شهریور) در دریا بوده است.

در ساحل غربی نیز، پرسنل ناو «نیمیتز» و اسکورت آنها دوره 14 روز قرنطینه خود را به پایان رسانده‌اند. این ناو گروه قرار است به زودی به ماموریت اعزام شود.

انتهای پیام/.

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا نیروی دریایی ناو هواپیمابر کرونا ویروس کرونا مبتلا شده نیروی دریایی آمریکا کرونا مبتلا شده اند حال حاضر ناو روزولت جزیره گوام بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۴۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیروی دریایی امنیت شاهرگ اقتصادی کشور را تضمین کرده

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما، امیر دریادار ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش در جشنواره فرهنگی هنری روز ملی خلیج فارس واقع در میدان آزادی، اظهار داشت: من از خلیج فارس می‌آیم. ما هر ساله با اعزام دانشجویان دانشگاه‌های افسری به این منطقه، رشادت‌های رزمندگان اسلام در دوران هشت سال دفاع مقدس را برای آنها تشریح می‌کنیم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به حماسه‌آفرینی شهیدان رئیسعلی دلواری، دریاقلی و دریابان بایندر، و همچنین اجرای عملیات پیروزمندانه «مروارید» در هفتم آذر ۱۳۵۹، گفت: ۲۹ فروردین ۱۳۶۷ نیز همرزمانم در خلیج فارس با ایستادگی در برابر آمریکا، افتخار آفریدند؛ عزیزانی که پیکرشان در قعر آب‌ها باقی ماند و خون پاک آنها برای همیشه در خلیج فارس می‌درخشد.

امیر دریادار ایرانی با بیان اینکه خلیج فارس برای ما اعضای نیروی دریایی، بسیار مقدس است، افزود: اقتدار امروز کشور مرهون خون شهدایی است که جانانه در آن مقطع تاریخی جنگیدند و با ایستادگی خود، اقتدار ایران اسلامی را به همه نشان دادند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش اضافه کرد: ما هم تلاش می‌کنیم تا این اقتدار را به شکل ویژه‌ای که در شأن ملت ایران است، به نمایش بگذاریم که البته تحقق این امر، وابسته به دعای خیر تمام مردم برای ما است.

امیر دریادار ایرانی خاطرنشان کرد: امروز هم ناوگروه‌های ما در آب‌های دوردست و اقیانوس‌ها در حال اسکورت کشتی‌های تجاری و نفتکش‌ها هستند. امنیت شاهرگ اقتصادی کشور مانند دوران دفاع مقدس برقرار و پرچم زیبای کشورمان در بالاترین نقطه، برافراشته است.

در پایان این مراسم با حضور فرمانده نیروی دریایی ارتش و جمعی از هنرمندان پیشکسوت کشور، پوستر روز ملی خلیج فارس رونمایی شد.

دیگر خبرها

  • نیروی دریایی امنیت شاهرگ اقتصادی کشور را تضمین کرده
  • ناخدا صمدی: امام خمینی(س) اردیبهشت 58 فرمودند «ارتش باید بماند»/ پیش از آن پرسنل ارتش در پادگان‌ها امیدی به فردای خود نداشتند/ ابراهیم متقی: خلیج فارس یکی از حوزه‌های اصلی تهدید بوده، هست و خواهد بود
  • عملیات «فتح موعود» و تحقیر نیروی دریایی آمریکا
  • ببینید | خط و نشان فرمانده نیروی دریایی سپاه برای آمریکا در خلیج فارس
  • تنگسیری: آمریکایی‌ها دیگر جایی در خلیج فارس ندارند + فیلم
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می‌شود
  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می شود
  • ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی
  • طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر