Web Analytics Made Easy - Statcounter

سهیلا سلحشور کردستانی مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، درباره فعالیت این شرکت، اظهار کرد: این شرکت دانش‌بنیان در زمینه تولید محلول‌های ضدعفونی کننده با تکنولوژی نانو نقره، پانسمان‌های بیواکتیو ترمیم زخم و بندآورنده‌ خونریزی فعالیت می‌کند.

وی تصریح کرد: تقریبا 15 سال است که در این عرصه محصول تولید و به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی ارسال کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این محصولات گواهی تضمین کیفیت اروپا را دارد تا جاییکه اکثر محصولات تولیدی این شرکت دانش‌بنیان به کشورهای اروپایی مثل لهستان، ایتالیا، یونان و چند کشور دیگر همچون کشورهای آسیای جنوبی شرقی، ترکیه صادر می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان در ادامه با اشاره به فعالیت این شرکت برای مقابله با ویروس کرونا اظهار کرد: براساس دستورالعملی که از وزارت بهداشت و صنایع دریافت کردیم کلیه پرنسل در سه شیفت فعالیت می‌کند و توانستیم مقادیر قابل توجهی محلول ضدعفونی کننده با تکنولوژی نانو نقره تولید کنیم که این نانو نقره تاثیر بسیار زیادی برروی ویروس‌ها به ویژه ویروس‌های تنفسی دارد.

سلحشور کردستانی با بیان اینکه این شرکت یک موسسه تحقیقاتی است که بر روی بیوپلیمرهای طبیعی و کاربرد پزشکی آنها مطالعه می‌کند، یادآور شد: این واحد تولیدی خط تولید مواد ضدعفونی ابزار و سطوح، ضد عفونی دست، فوم‌های بهداشتی ترمیم زخم و بند آورنده خونریزی متمرکز است و از سال 86 با کاربردهای متفاوت و بر پایه تکنولوژی نانو راه اندازی شد.

وی تأکید کرد: این محصول با تکنولوژی نانونقره عملکرد قویتری نسبت به الکل دارد به طوری که محلول‌های ضد عفونی کننده این شرکت تکنولوژی جدیدی از محلول‌های ضدعفونی کننده غیرالکلی با استفاده از نانو کلوئید نقره است که با از بین بردن طیف وسیعی از پاتوژن‌های بیماری‌زا (باکتری‌ها، ویروس‌ها و قارچ‌ها) از انتشار و گسترش انواع بیماری‌های عفونی مورد استفاده قرار می‌گیرند. همچنین این محلول‌ها فرار نیست و طولانی مدت در سطح باقی می‌ماند. می‌توان گفت ماده اصلی این محصولات، نانوذرات نقره است که فعالیت ضد میکروبی آن چند صد برابر فلز نقره درحالت عادی خواهد بود.

سلحشور کردستانی با اشاره به اینکه این شرکت دانش‌بنیان تقریبا 25 درصد نیاز کشور را در عرصه تولید محلول ضدعفونی کننده تامین می‌کند؛ گفت: با توجه به بیماری کووید 19 این شرکت در تلاش است که تمام نیازهای بخش‌ توزیع داروخانه‌ها و بیمارستانی را تامین کند. همچنین مباحث تحقیق و توسعه را برای تولید محلول‌های ضدعفونی کننده قوی برای مقابله با چنین ویروس‌هایی انجام دهیم.

وی با اشاره به لزوم تولید محصولات پزشکی با فناوری نانو در کشور گفت: تولید محصولات پزشکی بر پایه نانو ذرات نقره باعث از بین رفتن بسیاری از مشکلات عفونی و ناراحتی های پوستی می شود که در این خصوص توانسته ایم با تولیدات خود به میزان قابل توجهی از بروز بیماری‌های عفونی جلوگیری کنیم.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان درباره نحوه عملکرد محصولات تولیدی این شرکت دانش بنیان بیان کرد: پانسمان های ترمیم زخم با بیومواد طبیعی تهیه شده بنابراین دارای زیست سازگاری بالایی است و نیز قدرت ترمیم زخم را تا حد بسیار بالایی افزایش می دهد. این محصولات سبب کاهش زمان بستری و تغییر شیوه درمان از بستری به سرپایی و همچنین کاهش هزینه های سیستم بهداشت کشور می‌شود و برای محدوده وسیع زخم‌ها و سوختگی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: هدف و رویکرد شرکت بالابردن کیفیت محصولات دانش بنیان است و برای رسیدن به این هدف تجربه و دانش افراد از جمله ابزار کلیدی است.این شرکت دانش بنیان در واحد تحقیق و توسعه شرکت با فارغ التحصیلان بهترین دانشگاه های کشور به عنوان نخبه فعالیت می کند.

انتهای پیام/

169 / 336 محلول ضدعفونی کننده دانش بنیان فناوری نانو سهیلا سلحشور کردستانی ترمیم زخم

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: محلول ضدعفونی کننده دانش بنیان فناوری نانو ترمیم زخم محلول های ضدعفونی کننده شرکت دانش بنیان تکنولوژی نانو عفونی کننده تولید محلول ترمیم زخم نانو نقره محلول ها ویروس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۵۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز

محصول دانش‌بنیان "دستگاه پرس گرم شینه‌های ژنراتور نیروگاهی" با یک دهم قیمت تمام شده محصول خارجی در جریان حضور وزیر نیرو در شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران راه‌اندازی شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وزیر نیرو برای اطلاع از آخرین وضعیت تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی کشور به منظور تولید برق پایدار و مطمئن طی پیک تابستان امسال از شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران بازدید کرد.

مسعود مرادی، مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران در جریان بازدید وزیر نیرو از این مجموعه با تاکید بر اینکه متخصصان شرکت بی‌وقفه در حال آماده‌سازی واحدهای نیروگاهی کشور برای تولید برق پایدار در پیک تابستان امسال هستند، ادامه داد: به منظور ارتقای آمادگی واحدهای نیروگاهی کشور برای گذر موفق از روزهای اوج مصرف امسال تعداد 180 پروژه تعمیراتی به ظرفیت 12 هزار و 800 مگاوات توسط این شرکت در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران یادآور شد: در طی یکسال گذشته 16 هزار قطعه مورد نیاز نیروگاه‌ها در این مجموعه ساخته شده است که انجام این اقدامات موجب جلوگیری از خروج 80 میلیون یورو ارز از کشور شده است.

وی با اشاره به اینکه در چند سال اخیر مجموعه تعمیرات نیروگاهی ایران حرکت فزاینده‌ای در رفع کامل وابستگی و خودکفایی ساخت قطعات و بازسازی تجهیزات نیروگاهی برداشته است، اظهار کرد: دانش ساخت داخل صنعت نیروگاهی در کشور به عالی‌ترین حد ممکن خود رسیده و ایران به جمع پنج کشور دارنده فناوری ساخت قطعات نیروگاهی پیوسته است.

مرادی با تاکید بر اینکه هیچگونه وابستگی به خارج از کشور برای تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی نداریم، افزود: در حال حاضر متخصصان داخلی علاوه بر رفع نیازهای کشورمان، در حال صدور خدمات فنی و مهندسی در این بخش و تعمیرات واحدهای نیروگاهی کشورهای منطقه هستند.

وی افزود: شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران به عنوان یکی از ذخایر ارزشمند صنعت برق کشور با هدف پشتیبانی از تولید برق پایدار و خط مشی انجام تعمیرات تخصصی و فوق‌تخصصی در زمینه صنعت برق، نفت، گاز و پتروشیمی و دیگر صنایع مولد در زمینی به وسعت 50 هزار مترمربع در استان البرز واقع شده است.

در حاشیه بازدید وزیر نیرو، محصول دانش‌بنیان "دستگاه پرس گرم شینه‌های ژنراتور نیروگاهی" با یک دهم قیمت تمام شده محصول خارجی در شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران راه‌اندازی شد.

دستگاه پرس گرم شینه‌های سیم‌پیچی استاتور ژنراتور نیروگاه‌های حرارتی و برقابی با همت و توانمندی مهندسان داخل کشور در کمتر از چهار ماه ساخته و بومی‌سازی شده است که ساخت این دستگاه مانع از خروج 900 هزار یورو از کشور شده است.

این دستگاه قابلیت کار به صورت 24 ساعته را دارد و قادر است روزانه حدود چهار عدد شینه ژنراتور یک واحد حرارتی 320 مگاواتی و یا هشت عدد شینه یک ژنراتور واحد 250 مگاواتی برقابی را با دقت دهم میلی‌متر پرس و آماده نصب در ژنراتور کند.

این محصول جزو اولین دستگاه‌های پرس گرم شینه‌های ژنراتور نیروگاهی است که به صورت تمام اتوماتیک در داخل کشور ساخته شده است و می‌تواند دما و فشار را به صورت همزمان کنترل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرا خیر
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است