Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@12:39:50 GMT

کنفرانس بین‌المللی اسلام‌هراسی برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۰۶۲۴۳

کنفرانس بین‌المللی اسلام‌هراسی برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگارمهر، کنفرانس بین‌المللی اسلام‌هراسی در روزهای ۲۷ و ۲۸ مه ۲۰۲۲ در توکیو- ژاپن برگزار می‌شود.

محور موضوعات کنفرانس شامل موضوعاتی چون فعالیت‌ها و واکنش‌ها در جهان اسلام علیه اسلام هراسی در غرب، رویکردهای قرآن: زبان، جنس و تفسیر، حمله و سرکوب علیه جوامع و اقلیت‌های مسلمان در اروپا در گذشته و حال، مرزهای مقدس در مناسک، اسلام مدنی، تبادل دانش بین فرهنگی و بین فرهنگی در فلسفه، تولید دانش و اسلام هراسی، کاوش در روانشناسی و معرفت شناسی، از اسلام گرایی گرفته تا بعد از اسلام گرایی، مطالعات جنسیتی در اسلام، جهانی سازی و اسلام، تصویر اسلام و امپراتوری‌ها / ایالات اسلامی در اروپا (مطبوعات، تاریخ نگاری، آموزش مدرسه، کتاب‌های درسی، ادبیات، هنر) چهره‌های بومی و مهاجر اسلام، اسناد تبلیغاتی، انتشارات، سازمان‌ها و احزاب سیاسی ملی و نژادپرستانه و تبلیغات آنها علیه اسلام و مسلمانان، روابط بین دینی، روابط بین دینی در تغییر متن‌ها، اسلام و اقتصاد اخلاقی، اسلام و جوامع مسلمان، اسلام، اقتصاد و سیاست، اسلام، سیاست و دولت، اسلام، سیاست و دولت: چشم اندازهای جهانی در مورد اقتدار، عدم اختلاف و قدرت، اسلام: حرکات و هویت‌های جدید، آموزش اسلامی در زمینه‌های منطقه‌ای: چالش‌ها و فرصت‌ها، فقه اسلامی و موضوعات جاری، حقوق و اخلاق اسلامی: تشکل‌های نظری و تاریخچه آنها، قانون اسلامی: اندیشه و عمل معاصر، سنت سیاسی اسلامی، اندیشه و فرهنگ چاپ، اسلام هراسی: از شرق شناسی گرفته تا اسلام هراسی، قانون، شریعت و هویت ملی، برداشت‌های قرون وسطایی از قدرت و دانش، نوسازی و جهانی سازی جوامع و اقلیت‌های مسلمان در اروپا و سازمان‌های مذهبی آنها، سیاست‌های اقلیت کشورهای اروپایی، وضعیت اسلام در اروپا، گروهای مسلمان و اسلام هراسی، جامعه مسلمانان در غرب، نئو لیبرالیسم و فعالیت اسلامی، مشکلات و راه‌حل‌های جدید در قوانین اسلامی، چشم انداز اصلاحات، افراط گرایی و اسلام هراسی، تأمل در زندگی اقتصادی و دینداری در متن اقلیت، دیدگاه‌های اصلاح طلبانه در مورد اسلام و سکولاریسم، دین، ‌سیاست و ایدئولوژی، روابط دین و دولت، برابری مذهبی، حوزه دینی اسلام، بازاندیشی به اسلام گرایی و لیبرال دموکراسی، حاکمان، شورشیان و محققان: قدرت و مشروعیت، جامعه شناسی اسلام، تصوف: مضامین تاریخی و ادبی، تاریخ هنر و معماری اسلامی، امت چند فرهنگی، قرآن: مفاهیم و سبک، دگرگونی اسلام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاقمندان به موضوعات فوق می‌توانند با ارسال آثار خود به آدرس https://panel.waset.org/conference/۲۰۲۲/۰۵/tokyo/ICI/sponsorship در این کنفرانس مشارکت نمایند.

مهلت ارسال آثار تا پایان روز ۱۵ آوریل ۲۰۲۰ است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس https://waset.org/islamophobia-conference-in-may-۲۰۲۲-in-tokyo مراجعه گردد.

کد خبر 4900634

منبع: مهر

کلیدواژه: کنفرانس بین المللی اسلام هراسی توکیو ویروس کرونا نیمه شعبان مهدویت شیوع کرونا کنفرانس بین المللی امام زمان حضرت مهدی عج سیدهادی خسروشاهی شبکه چهار سیما معرفی کتاب سازمان اوقاف و امور خیریه آیت الله محمد باقر صدر کتاب و کتابخوانی فلسفه رادیو گفتگو اسلام هراسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۶۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی

ایتنا - نگرانی‌هایی در محافل اروپایی به دلیل توسعه سیستم‌های هوش مصنوعی و میزان نفوذ آنها وجود دارد که ممکن است منجر به ظهور به اصطلاح "ربات‌های قاتل" شود.

روز دوشنبه، اتریش خواستار تلاش‌های جدیدی برای تنظیم قوانینی برای استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های تسلیحاتی شد، در حالی که میزبان کنفرانسی با عنوان «انسانیت در تقاطع: سیستم‌های تسلیحات خودمختار و چالش‌های مقررات» بود.

این کنفرانس با هدف احیای بحث‌های متوقف شده در مورد این موضوع، یعنی توسعه هوش مصنوعی و لزوم وجود کنترل‌هایی برای تنظیم آن برای مهار هر گونه پیامدهای نامطلوبی که ممکن است منجر شود، برگزار می‌شود.

با پیشرفت سریع فناوری هوش مصنوعی، سیستم‌های تسلیحاتی که می‌توانند بدون دخالت انسان کشته شوند، بیشتر نمایان می‌شوند و چالش‌های اخلاقی و قانونی را ایجاد می‌کنند که اکثر کشورها می‌گویند باید در اسرع وقت به آن رسیدگی کنند.

الکساندر شالنبرگ وزیر امور خارجه اتریش در جلسه‌ای با حضور سازمان‌های غیردولتی و بین‌المللی و همچنین نمایندگانی از 143 کشور گفت: «اکنون زمان توافق بر سر قوانین بین‌المللی است، استانداردهایی برای تضمین کنترل انسانی.»

وی در سخنرانی افتتاحیه خود در این کنفرانس افزود: «ما حداقل باید اطمینان حاصل کنیم که تصمیمات حیاتی در مورد اینکه چه کسی زندگی می‌کند و چه کسی می‌میرد در دست انسان‌ها باقی بماند، نه ماشین‌ها».

برای سالها بحث در سازمان ملل بدون دستیابی به نتایج ملموس گذشت. بسیاری از شرکت کنندگان در کنفرانس دو روزه در وین اعلام کردند که زمان برای اقدام به سرعت در حال اتمام است.

میرجانا اسپولیاریک، رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، در جریان میزگردی در کنفرانس گفت: «بسیار مهم است که ما به سرعت اقدام کنیم.

وی افزود: آنچه امروز در زمینه‌های مختلف خشونت شاهد آن هستیم، شکست‌های اخلاقی در برابر جامعه جهانی است.

هوش مصنوعی در حال حاضر در میدان‌های جنگ استفاده می‌شود. دیپلمات‌ها می گویند که پهپادهای اوکراینی به گونه‌ای طراحی شده‌اند که حتی زمانی که ارتباط بین آنها و اپراتور با استفاده از تکنیک‌های پارازیت قطع شود، به مسیر خود به سمت هدف خود ادامه دهند.

ایالات متحده در این ماه اعلام کرد که در حال بررسی گزارش رسانه‌ای است مبنی بر اینکه ارتش اسرائیل از هوش مصنوعی برای کمک به شناسایی اهداف بمباران در غزه استفاده می کند.

جان تالین، یکی از محققان، می‌گوید: «ما قبلاً دیده‌ایم که هوش مصنوعی مرتکب اشتباهات کوچک و بزرگ می‌شود، از تشخیص ندادن بین توپ فوتبال و سر بدون موی داور گرفته تا مرگ عابران پیاده در جاده‌ها ناشی از اتومبیل‌های خودران».

توسعه‌دهنده نرم‌افزار و سرمایه‌گذار فناوری، در نامه‌ای رسمی گفت که قادر به شناسایی افرادی است که خارج از خطوط تعیین‌شده راه می‌روند.
وی افزود: باید در مورد اتکا به دقت این سامانه ها چه در بخش نظامی و چه غیرنظامی بسیار دقت کنیم.

دیگر خبرها

  • ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی
  • یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد
  • یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی در کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد
  • وضع مقررات برای استفاده تسلیحاتی از هوش مصنوعی
  • عنایتی: سیاست باشگاه پیکان جوان‌گرایی است
  • رونمایی از نام جدید مورایس پس از مسلمان شدن | هدیه سپاهانی را ببینید
  • چهره‌های ورزشی که در ایران مسلمان شدند
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند
  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد
  • اجرای مسلمان شدن ژوزه مورایس چه بود؟