Web Analytics Made Easy - Statcounter

زینب خواجوند جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره برنامه‌ها و اقدامات انجام شده توسط این انجمن اظهار کرد: فعالیت‌های مورد نظر در آغاز کار انجمن‌علمی مشاوره در سه سطح دانشگاه، خوابگاه و خارج از دانشگاه انجام شده است.

وی افزود: در سطح دانشگاه برنامه‌ای تحت عنوان سه شنبه‌های مشاوره‌ای در نظر گرفته شده که هر هفته در روز سه شنبه به مدت دو ساعت این همایش هفتگی با کمک گروه مشاوره، انجمن مشاوره ایران و انجمن علمی_مشاوره ای در سطح دانشکده با موضوعات مورد نیاز و به روز با دعوت از استادان به صورت رایگان برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارگاه‌های عمومی_تخصصی، بازدیدهای گوناگون و نشریه‎های تخصصی ازدیگر برنامه‌های این انجمن در سطح دانشگاه است که به دلیل تداوم در سال‌های گذشته مورد توجه انجمن‌ها و سایر دانشگاه‌ها قرار گرفته است.

دبیر انجمن‌علمی مشاوره دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به سایر اقدامات و برنامه‌های این انجمن تشریح کرد: در سطح خوابگاه هم همکاری‌هایی با مرکز مشاوره دانشگاه شده است. عموماً به دلیل مطرح بودن مسئله سازگاری با خوابگاه برای دانشجویان جدید‌الورود مقطع کارشناسی، این انجمن با کمک و حمایت مرکز مشاوره موفق به پیگیری و اجرای طرح حمایت عاطفی از دانشجویان جدید الورود مقطع کارشناسی شد؛ در این طرح بر آموزش اعضای انجمن توجه بسیار شده است. علاوه بر موارد ذکر شده، شناسایی و برقراری ارتباط با انجمن‌های سلامت روان سایر دانشگاه‌های استان تهران، برگزاری اولین نشست در این زمینه و ایجاد اتاق فکر مخصوص دبیران ازجمله برنامه و اقدامات این انجمن در سطح فرا دانشگاهی است.

جعفری گفت: در زمینه تجربه کم اعضا و نوپا بودن انجمن‌ها هم اقدامی که در انجمن‌علمی مشاوره انجام شده، این است که دانشجویان با ورود به دانشگاه در مقاطع گوناگون به خصوص مقطع کارشناسی جذب این حوزه و در نهایت با فضای انجمن‌ها آشنا می‌شوند. طبیعتاً با وجود انرژی، روحیه دانشجویان و ارائه فرصت به آنها می‌توانند سبب رشد فردی برای خود و انجام فعالیت‌های مفید‌تری برای دیگران شوند؛ که این مسئله کمک بسیاری به فضای انجمن و انتقال تجربه به سایر افراد می‌کند. علاوه بر موارد ذکر شده بازگو کردن تجربه توسط انجمن‌های برتر و افرادی که در این زمینه فعالیت می‌کنند هم می‌تواند موثر باشد.

برگزاری برنامه‌های مورد نیاز داشجویان توسط انجمن‌ها

وی با تأکید بر اینکه فعالیت انجمن‌ها سبب آشنایی دانشجویان با برنامه‌های آنها می‌شود، اظهار کرد: انجمن‌های‌علمی با اقداماتی که انجام می‌دهند شناخته می‌شوند در واقع فعالیت‌ها معرف آن‌ها است. به همین دلیل بهتر است انجمن‌های‌علمی برنامه‌ها و اقداماتی را در دستور کارخود قرار دهند که مورد نیاز دانشجویان است. البته نکته مهمی که وجود دارد این است که دانشجویان خود را جدا از انجمن‌ها ندانند، این به این معنا است که انجمن‌های‌علمی در برگزاری برنامه‌های خود از دانشجویان نظر و نیاز سنجی کنند تا مطابق با خواسته‌های آن‌ها فعالیت کنند.

دبیر انجمن‌علمی مشاوره دانشگاه علامه طباطبایی تأکید کرد: ارتباط حضوری با دانشجویان بسیار در شناخته شدن انجمن‌ها موثر است. به طور مثال در زمان برگزاری کلاس‌های درس دانشجویان قبل از ورود استادان با هماهنگی می‌توان به معرفی انجمن‌ها پرداخت. به طور کلی بهترین تبیلغ برای انجمن‌ها، فعالیت‌هایی است که انجام می‌دهند.

جعفری درباره دلایل عدم تمایل دانشجویان برای عضویت در انجمن‌ها تصریح کرد: متأسفانه در اکثر اوقات دانشجویان از انجمن‌ها و فعالیت‌های آن‌ها اطلاعی ندارند و فایده‌ای در عضویت انجمن‌ها نمی‌بینند و آن را نوعی اتلاف وقت و انرژی می‌دانند؛ در صورتی که اگر فرایند، نتیجه عضویت و فعالیت در انجمن‌ها به آن‌ها اطلاع داده شود، این دغدغه در دانشجویان شکل می‌گیرد. بنابراین پس از ایجاد دغدغه در دانشجویان، باید فعالیت‌ها و اقدامات انجمن‌ها برای آن‌ها شرح داده شود.

ازبین بردن دیوار بین جامعه و دانشگاه با کمک انجمن‌های‌علمی

وی گفت: انجمن‌های علمی_دانشجویی محیطی از پویایی علمی در دانشکده و دانشگاه ایجاد می‌کند. در واقع این حوزه شکاف یا مسائلی را که دانشجویان مود نیاز می‌دانند اما امکان تحقق آن وجود ندارد را جبران می‌کند. در حال حاضر دیواری بین جامعه و فضای دانشگاه وجود دارد که انجمن‌های‌علمی باید این فاصله را کمتر و سبب ارتباط بیشتر دانشجویان با جامعه شوند. هر انجمن با توجه ماهیت و خدمتی که ارائه می‌دهد باید برنامه‌ریزی مناسبی در این زمینه داشته باشد. باید به این مسئله توجه بسیاری شود تا انجمن‌های علمی_دانشجویی فعالیت خود را وارد جامعه کنند زیرا در نهایت دانشجویان وارد جامعه می‌شوند پس بهتر است زمینه‌های آن از دانشگاه آغاز شود.

انتهای پیام/

342 / 320 دانشگاه علامه طباطبایی انجمن علمی مشاوره جامعه تبلیغات

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه علامه طباطبایی انجمن علمی مشاوره جامعه تبلیغات انجمن علمی مشاوره انجمن های علمی مورد نیاز فعالیت ها برنامه ها انجمن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۶۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از قم، فاطمه سجادی مسئول جامعه اسلامی واحد خواهران دانشگاه آزاد اسلامی قم در رابطه با فعالیت جامعه اسلامی در دانشگاه آزاد اینگونه بیان کردند:

تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد که به اختصار به آن «جاد» هم می‌گوییم تا حد بسیار زیادی در مسئولین دانشگاه و حتی دانشجویان و حتی حوزه سیاست‌گذاری‌های دانشگاه اثرگذار بوده است. این بخشی که خدمتتان عرض کردم در حوزه دانشگاه است و این در صورتی است که تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد در حوزه استان قم و مسائل کشوری نظر، ایده و حتی انتقادات خود را به گوش مسئولین رسانده و باعث تغییر و تحولاتی در این دو بخش شده است.

علاوه بر فعالیت‌های اجرایی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و حلقه‌های مطالعاتی و کتاب‌خوانی، اردوهای تشکیلاتی و فعالیت‌هایی که در جهت گرد هم آوردن خواهران و ارتقا آن جمع در جهت مبناهای اعتقادی مانند اردوهای «طرح ولایت» و مباحثه در رابطه با سخنان رهبری و برطرف کردن شبهات و خروج ایده‌ها و راهکارها چه برای شخص افراد حاضر در جمع و چه برای دانشگاه و دانشجویان و چه برای استان و حتی ایده‌های کشوری و انتقال آن به افراد مسئول باشد صورت گرفته است. وی ادامه داد: بسیار تلاش شد که جامعه اسلامی برای دانشجویانی که دغدغه‌مند و دلسوزانه در جهت رفع معضلات بودند معرفی شود و دانشجویانی که برای فعالیت‌های این چنینی رغبت نشان می‌دادند آشنایی انجام شود.

فاطمه سجادی تصریح کرد: برای آشنایی دانشجویان در چند بخش فعالیت‌هایی صورت گرفته است؛ بخشی از فعالیت، معرفی چهره به چهره مجموعه و فعالیت‌های آن بود. معرفی‌ها از طریق کارگاه، حلقه‌های مطالعاتی و اردوهای تشکیلاتی صورت می‌گرفت. معمولا در معرفی، از اساتید کمک گرفته می‌شود که این اساتید از ادوار جاد بودند. امروزه اکثریت همچنان فعال فرهنگی محسوب می‌شوند.

خبرنگار: زینب دده‌بیگی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228906 برچسب‌ها تشکل‌های اسلامی

دیگر خبرها

  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • همبستگی دانشگاه پیام‌نور شیراز با دانشگاهیان حامی فلسطین در غرب
  • دانشجویان دانشگاه پیام‌نور شیراز هم به جرگه حامیان ضدصهیونیست‌ها پیوستند
  • نشست هم اندیشی انجمن های علمی و کانون های فرهنگی دانشگاه یاسوج
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند