Web Analytics Made Easy - Statcounter

حافظ باباپور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: پس از اتمام عملیات بازسازی تمامی واحدهای تعمیری و تخریبی روستاهای مناطق زلزله زده میانه و سراب،  صاحبان املاک از مهر سال جاری می توانند در خانه های مقاوم و نوساز خود ساکن شوند.

وی با بیان اینکه زلزله ۵.۹ ریشتری ۱۷ آبان سال ۹۸ در سراب و میانه به ۱۱۰ روستای این شهرستان ها خسارت وارد کرد، اظهار داشت: در اثر این زلزله ۳ هزار واحد روستایی در این شهرها نیاز به تخریب و دوباره سازی و ۲ هزار واحد نیز نیاز به تعمیر داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجان‌شرقی گفت: تعداد واحدهای آسیب دیده در سطح روستاهای زلزله دیده سراب یک هزار واحد،  در بخش کندوان میانه ۶۵۰ واحد و در بخش ترکمنچای  این شهرستان حدود یک هزار و ۳۵۰ واحد است.

باباپور ادامه داد: تاکنون در سطح روستاهای سراب آواربرداری مسکونی ۶۶۵ واحد، پی کنی ۴۰۸ واحد، بتن ریزی و فونداسیون ۲۱۰ واحد، آرماتور و قالب بندی ۲۵۴ واحد، دیوار چینی ۲۸ واحد و اجرای سقف ۳۷ واحد اجرا شده است.

وی یادآوری کرد: در بخش کندوان میانه آواربرداری مسکونی ۲۶۳ واحد، پی کنی ۶۲ واحد، بتن ریزی فونداسیون ۲۱ واحد، آرماتور و قالب بندی ۲۳ واحد و اجرای سقف ۲ واحد تمام شده و در بخش ترکمنچای نیز آواربرداری مسکونی ۸۰۴ واحد، پی کنی ۱۵۱، آرماتور و قالب بندی ۳۶ واحد، بتن ریزی و فونداسیون ۲۱ واحد و دیوار چینی ۳ واحد انجام شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه تعداد واحدهای تعمیری روستایی سراب ۸۴۰ واحد و تعمیری شهری ۶۲۲ واحد است، گفت: تعداد واحدهای تعمیری روستایی بخش کندوان میانه ۳۷۷ واحد و تعمیری شهری ۳۹۶ واحد بوده و تعداد واحدهای تعمیری روستایی بخش ترکمنچای میانه ۵۳۸ واحد و تعمیری شهری ۷۷۹ واحد است.

باباپور افزود: در سال های گذشته بیش از ۷۰ درصد از مردم روستاهای زلزله زده میانه و سراب از تسهیلات مقاوم سازی و بازسازی مسکن روستایی استفاده کرده بودند بنابراین این اقدام آن ها باعث کاهش شدید تلفات مالی و جانی شد.

وی گفت: ۴۰ میلیون تومان وام با کارمزد ۵ درصد برای بازسازی و ۱۰ میلیون تومان کمک بلاعوض در اختیار آسیب دیدگان و روستائیان قرار می‌گیرد بنابراین مردم از این تسهیلات استفاده کنند تا صدمات حوادث آینده به حداقل برسد.

شهرستان میانه با بیش از ۱۹۱ هزار نفر جمعیت بیش از ۳۳۰ روستا دارد که بخش عمده آنها در مناطق مرتفع و کوهستانی واقع شده اند و شهرستان سراب با ۱۳۵ هزار نفر جمعیت در ۱۳۰ کیلومتری شمال شرق سراب واقع شده است.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی سراب بنياد مسكن انقلاب اسلامی میانه زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی سراب بنياد مسكن انقلاب اسلامی میانه زلزله آذربایجان شرقی سراب بنياد مسكن انقلاب اسلامی میانه زلزله واحدهای تعمیری تعداد واحدهای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۷۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطار ۵ستاره تابستان امسال به همدان می‌رسد

فرماندار همدان با اشاره به کافی نبودن ظرفیت قطار برای مردم همدان گفت: از ابتدای تابستان قطار پنج‌ستاره به مسافران همدان خدمات ارائه می‌دهد. - اخبار استانها -

مسلم مخفی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، با اشاره به نارضایتی شهروندان از ارائه خدمات توسط راه‌آهن همدان، اظهار داشت: در جلسه‌ای با مدیرکل راه‌آهن مسائل و دغدغه‌های مردم مطرح و پیگیری شد که امیدواریم به‌زودی برطرف شود.

وی افزود: در زمان حاضر قطار همدان همه‌روزه در حال سرویس‌دهی است و روزانه 400 نفر ظرفیت دارد که این تعداد برای جمعیت همدان و شهرهای هم‌جوار کفایت نمی‌کند و لازم است افزایش پیدا کند.

فرماندار همدان با اعلام این خبر که با پیگیری‌های مدیریت راه‌آهن استان از ابتدای تابستان قطار پنج‌ستاره به مسافران همدان خدمات می‌دهد گفت: این اقدام حتماً افزایش رضایتمندی شهروندان را به‌دنبال خواهد داشت.

وی با ابراز اینکه ترمینال ایستگاه راه‌آهن همدان 95 درصد پیشرفت دارد، افزود: امیدواریم این ساختمان که از محل سفر رئیس جمهور نیز اعتبار دارد و در منطقه غرب کشور بی‌نظیر است، به‌زودی تکمیل شود و به بهره‌برداری برسد.

فرماندار همدان با انتقاد از عملکرد شرکت ساخت و توسعه زیرساخت، بیان کرد: متأسفانه پروژه راه دسترسی به راه‌آهن همدان استاندارد لازم را ندارد، البته برخی اقدامات ایمنی انجام شده است که امیدواریم این پروژه نیز سریع‌تر آغاز شود.

مخفی عنوان کرد: مجموعه عوامل راه‌آهن همدان به‌دنبال رضایتمندی مسافران هستند که امیدواریم با ایجاد زیرساخت‌های لازم این امر به‌طور کامل محقق شود.

وی گفت: پروژه قطار سریع‌السیر همدان به تهران نیز در حال پیگیری است و با انجام آن فاصله تهران به همدان به کمتر از یک ساعت می‌رسد.

فرماندار همدان تصریح کرد: راه‌آهن همدان به ملایر نیز به‌طول 75 کیلومتر در دو قطعه کارگاهی در حال ساخت است که قطعه یک 45 درصد و قطعه دو 20 درصد پیشرفت دارد.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • بازسازی روستای امامزاده ابراهیم(ع) شفت بدون پروسه اداری آغاز شود
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • بازسازی روستای دهنو با مصالح بومی و محلی
  • قطار ۵ستاره تابستان امسال به همدان می‌رسد
  • ۱۲۸ هزار واحد مسکن مهر در حال ساخت است/ تامین یک میلیون قطعه زمین روستایی تا تابستان
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • استاندار اردبیل: راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌ برداری می‌رسد
  • وزارت نیرو: امسال خاموشی نداریم
  • امسال خاموشی نداریم | ۲۰ هزار مگاوات ناترازی برق صحت ندارد
  • امسال خاموشی نداریم