Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@19:49:14 GMT

اعلام منع آمد و شد مجدد در اردن طی روزهای جمعه و شنبه آتی

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۰۸۵۱۰

اعلام منع آمد و شد مجدد در اردن طی روزهای جمعه و شنبه آتی

دولت امان از تصمیم خود مبنی بر برقراری منع آمد و شد فراگیر طی روزهای جمعه و شنبه آتی در راستای تلاش برای جلوگیری از شیوع کرونا ویروس خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، امجد العضایله، وزیر مشاور در امور اطلاع‌رسانی و سخنگوی دولت اردن روز سه‌شنبه در کنفرانسی خبری گفت: در ادامه اقدامات صورت گرفته برای حفظ ایمنی و سلامت شهروندان، مقرر شد که از نیمه شب پنج‌شنبه به مدت ۴۸ ساعت در کلیه استان‌ها و مناطق این کشور قوانین منع عبور و مرور فراگیر اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقامات اردن روزهای جمعه و شنبه گذشته نیز ممنوعیت مشابهی را برای آمد و شد برقرار کردند.

امان ماه گذشته میلادی از اجرایی کردن "قانون دفاع" در مواقع اضطراری و استقرار ارتش به عنوان بخشی از اقدامات مهار کرونا خبر داد.

دولت اردن در ۱۸ مارس تصمیم گرفت، فعالیت بخش‌های دولتی و خصوصی را تا اواسط آوریل جاری متوقف کند و سپس بر آن شد تا این تعطیلات را تا پایان همین ماه تمدید کند.

در تاریخ ۲۱ مارس نیز قوانین منع عبور و مرور وضع و مجددا تسهیل شد و به برخی از بخش‌های حیاتی اجازه داده شد تا مطابق با شروط و در ساعات معینی فعالیت کنند و شهروندان مجاز شدند تا برای خرید کالا از فروشگاه‌های مواد غذایی و مغازه‌های نزدیک به محل سکونتشان از خانه خارج شوند.

در همین راستا، سعد جابر، وزیر بهداشت اردن روز گذشته در یک کنفرانس مطبوعاتی از ثبت شش مورد ابتلای جدید به کرونا در کشور طی روز سه شنبه و بهبودی و ترخیص ۲۰  مورد دیگر از بیمارستان خبر داد.

شمار مبتلایان در اردن تاکنون به ۳۹۷ تن رسیده که از این میان هفت تن جان باخته و ۲۳۵ تن بهبود یافتند.

محمد الخلایله، وزیر اوقاف اردن نیز روز سه شنبه اعلام کرد، برگزاری نماز جماعت در مساجد این کشور در طول ماه مبارک رمضان به منظور مقابله با شیوع ویروس جدید کرونا ممنوع است.

وی افزود: نماز تراویح (نماز اهل سنت) در مساجد برگزار نخواهد شد.

اردن ماه گذشته میلادی برای مقابله با شیوع کرونا پروازهای ورودی و خروجی خود را متوقف و همه مدارس، سینماها و رستوران‌ها را تعطیل و برنامه‌های ورزشی را تعلیق کرد. امان همچنین برگزاری نماز جماعت در مساجد، کلیساها، برپایی تجمعات و مجالس عزاداری را ممنوع اعلام کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اردن کرونا در جهان کروناویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۸۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت

احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی، درباره اینکه در ماجرای مطرح شده پیرامون یکی از ائمه جمعه چرا نمایندگان مجلس و یا دستگاه قضا ورود پیدا نکردند، گفت: خود آقای صدیقی با عذرخواهی که انجام دادند پذیرفتند خطایی صورت پذیرفته است که البته اگر با نگاه حقوقی به موضوع نگاه کنیم جرمی واقع شده است که عناصر سه گانه تشکیل دهنده جرم باید مورد بررسی قرار گیرد.

این نماینده مجلس در گفتگو با ایلنا ادامه داد: در بررسی یک فعلی که صورت گرفته که الان شائبه مجرمانه بودن آن وجود دارد عنصر قانونی که دخل و تصرف در اموال عمومی است که موجود است، در مورد عنصر مادی که فعل صورت گرفته است یعنی انتقال مال انجام شده است، تنها موضوعی که باید مورد بررسی قرار گیرد عنصر معنوی یا همان نیت است که آیا نیت مجرمانه وجود داشته است یا خیر که این هم توسط مرجع صالحه قضایی باید رسیدگی شود.

وی خاطرنشان کرد: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.

علیرضابیگی تاکید کرد: تنها هم این نیست موضوعات دیگری که مطرح است موضوع تزلزل اعتماد مردم را نسبت به مسئولین و به طور خاص نهاد نماز جمعه و ستاد امربه معروف و نهی از منکر فراهم کرده است که حتما در دفاع از جایگاه این نهادها باید رسیدگی دقیق صورت گیرد و به مردم پاسخ داده شود و تا زمانی که نسبت به ایشان این شایعات مترتب است نباید اصرار به تثبیت ایشان باشد و نباید اصرار بر این باشد که افراد از جایگاه‌های قانونی که دارند برای اثبات خودشان استفاده کنند.

وی ادامه داد: متاسفانه این حرکت‌ها، رفتارها و اقدامات انجام می‌گیرد و این‌ها به اعتماد مردم به طور خاص به نهاد دین (حال قوه قضائیه یک طرف) لطمات وارد می‌کند. ما به اندازه کافی تزلزل اعتماد را در جامعه داریم که این هم مزید بر علت می‌شود.

دیگر خبرها

  • پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت
  • (تصاویر) اقامه نماز جمعه در میان ویرانه‌های مسجد غزه
  • فعالان ستاد اقامه نماز جمعه خاش تجلیل شدند
  • اهانت مجدد به قرآن کریم در استکهلم
  • ۱۷۵ پایگاه نماز جمعه در سال گذشته ساماندهی و شناسه‌دار شدند
  • ۱۷۵ پایگاه نماز جمعه شناسه‌ملی دریافت کردند
  • ۱۷۵ پایگاه نماز جمعه ساماندهی و شناسه‌دار شدند
  • (عکس) روبوسی کاظم صدیقی و وزیر ارشاد در نماز جمعه
  • آغاز هفته نجوم با شعار «نجوم ایران، همبستگی و تعامل»
  • اقتدار جمهوری اسلامی تکیه گاهی برای آزادی خواهان جهان است