Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،  سید فرزین حسینی رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور دامپزشکی خراسان شمالی افزود: پارسال در کنار فعالیت یک واحد پرورش مرغ اجداد و یک واحد مرغ تخمگذار، در هر ماه به طور میانگین نیمی از ۱۰۷ واحد پرورش مرغ گوشتی این استان نیز فعال بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی عنوان کرد: این در حالیست که سال ۹۷ مجموع جوجه ریزی انجام شده در واحد‌های مرغداری این استان اندکی بیش از ۸ میلیون قطعه بود.

او با اشاره به واکسیناسیون بیش از ۳۸ میلیون قطعه نوبت سر جوجه در سال ۹۸،اظهار کرد:  خراسان شمالی با دارا بودن ۱۰۷ واحد پرورش طیور گوشتی به ظرفیت بیش از ۲ میلیون و ۶۴۷ هزار قطعه جوجه در هر دوره (با میانگین حدود ۸ میلیون قطعه جوجه ریزی سالانه در سال‌های اخیر) و ۴ مزرعه مرغ تخمگذار با ظرفیت بیش از ۷۰ هزار قطعه پولت تخمگذار، بخش زیادی از تقاضا‌های مصرف جمعیت این استان را تامین می‌کند.

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور دامپزشکی خراسان شمالی گفت: وجود ۷ مزرعه شترمرغ در کنار میزان قابل توجهی طیور بومی در روستاها، نیازمند انجام مراقبت‌های دقیق بهداشتی دامپزشکی است و پایش سلامت، مدیریت بهداشتی و کنترل بیماری در این واحد‌ها حجم کار بالایی را می‌طلبد.

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دامپزشکی خراسان شمالی نظارت بر جوجه ریزی خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۸۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان گفت: رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه برای پیشگیری از وجود باقیمانده‌های دارویی بخصوص آنتی بیوتیک‌ها در گوشت و آلایش استحصالی کشتارگاه‌ها الزامی می‌باشد.

محمود زین الدینی گفت: کلیه گله‌های طیور پرورشی آماده کشتار باید ظرف ۴۸ ساعت قبل بارگیری توسط دکتر دامپزشک بهداشتی فارم مورد معاینه درمانگاهی قرار گرفته و به منظور رصد و پایش باقیمانده آنتی بیوتیک‌های مصرفی قبل از کشتار مورد بررسی قرار بگیرند.

وی افزود: مرغداران  با توجه به رعایت دقیق دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی در همه مراحل پرورش اعم از خرید جوجه، حمل و نقل، بهداشت سالن‌های پرورش، واکسیناسیون، درمان و اعمال محدودیت‌های زمانی قرنطینه‌ای در جلوگیری از اشاعه بیماری‌های طیور و تامین گوشت مرغ سالم برای جامعه سهم بزرگی دارند.

زین الدینی بیان کرد: نتایج آزمایشگاهی به نحو مطلوبی حاکی از عدم وجود باقیمانده‌های آنتی بیوتیک در اکثر طیور کشتاری شهرستان کرمان بدست آمده است.

وی تصریح کرد: دارو یا آنتی بیوتیکی که به دام و طیور تزریق یا خورانده می‌شود اگر مقداری از این دارو در بدن آنها باقی بماند این باقی مانده می‌تواند به عنوان یک عامل مضر سلامت انسان را تحت تاثیر قرار دهد.

 رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان با اشاره بر تداوم طرح پایش آنتی بیوتیکی مرغ‌های آماده کشتار از مرغداران عزیز درخواست کرد: توصیه‌های دامپزشکی را جدی‌تر بگیرند تا مخاطرات ناشی از عدم رعایت دوره پرهیز دارویی از جمله افزایش مقاومت‌های دارویی و انتی بیوتیکی و سایر اثرات نامطلوب به حداقل ممکن برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • رهاسازی ۷ هزار قطعه ماهی گرمابی در مزارع شیروان
  • جوجه ریزی در مرغداری سیستان و بلوچستان ۱۷ درصد افزایش یافت
  • رشد ۱۷ درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری سیستان وبلوچستان
  • فواصل بهداشتی دامپزشکی مانعی برای مجوز‌های دامداری و پرورش طیور
  • ثبت رکورد ۱۷ میلیون قطعه جوجه ریزی در مازندران برای اولین بار در کشور
  • تبدیل به ضایعات بیش از ۳ هزار کیلوگرم گوشت مرغ در بیرجند
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی