Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-04-28@02:18:06 GMT

نخستین چاه در طرح توسعه ۲۸ مخزن مناطق نفت‌خیز تولیدی شد

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۰۹۵۵۳

نخستین چاه در طرح توسعه ۲۸ مخزن مناطق نفت‌خیز تولیدی شد

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب از تولیدی شدن چاه شماره ۶ میدان کبود در مخزن بنگستان خبر داد و گفت: به این ترتیب، نخستین حلقه چاه حفاری‌شده در طرح نگهداشت و افزایش توان تولید این شرکت موسوم به طرح توسعه ۲۸ مخزن تولیدی شده است.

به گزارش خبرنگار شانا، قرارداد پروژه‌های کبود، گچساران خامی، لالی آسماری، نرگسی، منصوری آسماری و رامشیر در مسیر اجرای طرح نگهداشت و افزایش توان تولید نفت، بهمن‌ماه سال ۹۷ با شرکت‌های پیمانکار ایرانی امضا شد که براساس اعلام شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، چاه شماره ۶ میدان کبود، نخستین حلقه چاهی به شمار می‌رود که تکمیل و تولیدی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد محمدی در این باره گفت: این چاه طبق زمانبندی مشخص‌شده، ۲۰ فروردین ماه امسال با دبی تقریبی بیش از ۱۰۰۰ بشکه در روز در مخزن بنگستان تولیدی شده است.

وی در تشریح دستاوردهای حاصل از حفاری موفق چاه شماره ۶ میدان کبود، به مواردی از جمله کسب حداکثری اطلاعات جدید از گستره و ابعاد مخزنی و بررسی ظرفیت تولید سازند ایلام مخزن بنگستان میدان کبود، رعایت الزامات زیست‌محیطی و مدیریت پسماند و انتقال تجربیات و دانش شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب به بدنه بخش خصوصی صنعت نفت اشاره کرد و گفت: با برنامه‌ریزی انجام‌شده در نیمه نخست امسال، شاهد پیشرفت کار در سایر حوزه‌های طرح نگهداشت و افزایش تولید نفت از جمله در میدان‌های اهواز، منصوری، گچساران و مارون نیز خواهیم بود.

میدان کبود در استان ایلام واقع شده و از جمله میدان‌های تحت راهبری شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب (شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجدسلیمان) است که طرح توسعه آن در قالب مجموعه طرح‌های توسعه ۲۸ مخزن دنبال می‌شود. این طرح در بخش تحت‌الارض شامل حفاری چهار حلقه چاه در مخزن آسماری و ۴ حلقه چاه در مخزن بنگستان است.

بر اساس این گزارش، در طرح توسعه ۲۸ مخزن مناطق نفت‌خیز جنوب، در مجموع انجام ۱۰۰ پروژه روسطحی، حفاری ۲۸۲ حلقه چاه جدید، تعمیر ۱۴۳ حلقه چاه و انجام ۱۶۵ عملیات انگیزشی روی چاه‌ها پیش‌بینی شده است.

طرح نگهداشت و افزایش توان تولید در میدان‌های نفتی در دست بهره‌برداری کشور با پیش‌بینی بیش از ۶ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری برای اجرا در طول سه سال تعریف شد. این طرح ملی که با هدف بهره‌مندی از توان شرکت‌های ایرانی و اشتغال‌زایی در دستور کار قرار دارد، مشتمل بر ۳۳ پروژه است که ۲۹ پروژه در بخش خشکی و چهار پروژه در بخش فراساحل را شامل می‌شود. این پروژه‌ها با میانگین سرمایه‌گذاری حدود ۲۲۰ میلیون دلار و در محدوده جغرافیایی هفت استان نفت‌خیز کشور (خوزستان، بوشهر، فارس و هرمزگان، کرمانشاه، ایلام و کهگیلویه و بویر احمد) اجرا خواهند شد و پیش‌بینی می‌شود با اجرای آنها، ظرفیت تولید نفت خام کشور به‌طور میانگین حدود ۳۰۰ هزار بشکه در روز افزایش یابد.

نصب و ارتقای تأسیسات سطح‌الارضی، اجرای خطوط لوله نفت و گاز، عملیات حفاری، تعمیر و تکمیل چاه، نصب و ارتقای تجهیزات سرچاهی و اجرای جاده‌های دسترسی و موقعیت‌ چاه‌ها از مهم‌ترین فعالیت‌های پیش‌بینی‌شده در اجرای بسته‌های کاری این طرح است.

در راستای استفاده از توان سازندگان داخلی نیز فهرستی از کالاهای پرمصرف این طرح که امکان ساخت داخل آنها وجود دارد از سوی معاونت مهندسی، پژوهش و فناوری تهیه و پیمانکاران ملزم به سفارش‌گذاری اقلام این فهرست به شرکت‌های ایرانی شده‌اند. از سوی دیگر، فهرست هشتادوچهارگانه ممنوعیت خرید کالاها و تجهیزات خارجی دارای تولید مشابه داخل ابلاغی وزیر نفت و نیز تصویب‌نامه هیئت وزیران در خصوص ممنوعیت خرید کالاهای خارجی دارای تولید مشابه داخلی به عنوان مدارک الزام‌آور در این پیمان‌ها گنجانده شده است. افزون بر این، تحقق وظایف و مسئولیت‌های اجتماعی شرکت ملی نفت ایران از طریق انجام پروژه‌های عام‌المنفعه در روستاها و شهرهای محل اجرای هر پروژه و با هماهنگی مقام‌های استانی از دیگر نکات حائز اهمیت در فرآیند اجرای این طرح خواهد بود.

منبع: شانا

کلیدواژه: طرح توسعه 28 مخزن شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب طرح نگهداشت و افزایش توان تولید نفت احمد محمدی تولید نفت شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب طرح نگهداشت و افزایش توسعه ۲۸ مخزن مخزن بنگستان تولیدی شد طرح توسعه پیش بینی حلقه چاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۹۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز‌های خوب تولید در نیشکر هفت تپه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، توسعه نیشکر هفت تپه نخستین و قدیمی‌ترین کارخانه شکر از نیشکر در کشور است.

این شرکت پس از سپری کردن مشکلات و بحران چند سال گذشته با تلاش مدیران و کارکنان خود در حال تولید و فعالیت است.

دورباشی زاده، مدیر عامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه گفت: میزان تولید در این شرکت امسال با یک جهش دو برابری (۲۰۰ درصدی) نسبت به مشابه پارسال افزایش یافت.

دورباشی زاده افزود: در این شرکت علاوه بر کشت نیشکر، محصولاتی از جمله گندم، کلزا، جو کشت می‌شود.

در شرکت نیشکر هفت تپه ۶ هزار نفر به طور مستقیم مشغول به فعالیت هستند. 

یکی از مطالبات کارکنان این شرکت واگذاری قطعی به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی است. 

دیگر خبرها

  • ۲۰ دوربین پلاک خوان برای نخستین بار در زابل نصب می‌شود
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • پشت صحنه پیامک «آبفا»
  • روز‌های خوب تولید در نیشکر هفت تپه
  • ببینید | جهش ایران در تولید قوای پیشرانه، با ساخت نخستین موتور شش سیلندر بنزینی
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه‌های عظیم تولید برق
  • توسعه مزارع تولید چوب در کرمانشاه