Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت جنرال موتورز آمریکا اعلام کرد: تولید دستگاه‌های کمک تنفسی را آغاز کرده و طی ماه جاری نخستین محموله آن را تحویل دولت آمریکا خواهد داد.

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، شرکت جنرال موتورز آمریکا، اعلام کرد: تولید دستگاه‌های کمک تنفسی را برای بیماران با علائم حاد ویروس کرونا، را آغاز کرده و طی ماه جاری نخستین محموله از این تجهیزات پزشکی را به دولت آمریکا تحویل خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت بهداشت و خدمات سلامت آمریکا، مجموعا 2.6 میلیارد دلار قرارداد با چند شرکت، برای تولید 137 هزار دستگاه کمک تنفسی تا سال 2020 بسته است.

در قالب این قراردادها، شرکت خودروسازی جنرال موتورز، قراردادی به ارزش 489.4 میلیون دلار برای ساخت 30 هزار دستگاه کمک تنفسی تا پایان ماه آگوست را امضا کرده است.

از دیگر شرکت‌هایی که با وزارت بهداشت آمریکا، برای ساخت دستگاه کمک تنفسی قرارداد دارند، می‌توان به شرکت فیلیپس هلند، با قراردادی به حجم 646.7 میلیون دلار اشاره کرد.

دیگر شرکت‌هایی نظیر جنرال الکتریک، هیلروم و همیلتون هم با طرف آمریکایی قرارداد بسته‌اند.

این 137 هزار دستگاه کمک تنفسی، قرار است برای تامین ذخیره استراتژیک ملی آمریکا، از این دستگاه خریداری شود.

شرکت خودروسازی جنرال موتورز، همچنین اعلام کرده که تا پایان ماه آوریل، از کارخانه خود برای ساخت ماسک با ظرفیت یک و نیم میلیون ماسک در ماه، در شهر تولوکای مکزیک، بهره‌برداری خواهد کرد.

این شرکت اعلام کرده است: طی 6 ماه آینده با هدف کمک به کنترل شیوع ویروس کرونا، 9 میلیون ماسک تولید می‌کند.

در بیانیه این شرکت، آمده است: بخشی از این ماسک‌ها به بیمارستان‌های عمومی مکزیک تحویل داده خواهد شد و بخش دیگری از آن برای استفاده توسط کارگران و فعالان فروش خودروی جنرال موتورز مورد استفاده قرار خواهد گرفت. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبر گزاری فارس دستگاه کمک تنفسی جنرال موتورز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۹۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقیب چینی تراشه نورالینک ایلان ماسک معرفی شد


به گزارش تابناک به نقل از شینهوا، شرکت Beijing Xinzhida Neurotechnology، یک رابط مغز و کامپیوتر (BCI) به نام Neucyber ساخته و آن را روی یک میمون آزمایش کرده است. این تراشه به میمون اجازه می‌دهد بازویی رباتیک را تنها با افکار خود کنترل کند.

شرکت سازنده ادعا می‌کند این فناوری به طور مستقل توسعه یافته است و اولین «BCI تهاجمی با عملکرد بالا» در چین محسوب می‌شود.

 
نه دانشمندان و نه شینهوا به استارتاپ ایلان ماسک اشاره‌ای نکرده‌اند، اما رونمایی از محصول جدید در انجمن سالانه‌ی Zhongguancun در پکن، هدف چین برای رقابت با نورالینک را برجسته می‌کند.

وزارت صنعت و فناوری چین سال گذشته BCI را به عنوان یک «فناوری نوظهور پیشرفته» طبقه‌بندی کرد. شرکت سازنده‌ی تراشه‌ی Neucyber هنوز آزمایش‌های انسانی را آغاز نکرده است.

دیگر خبرها

  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • ربات انسان نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار
  • حراج تاریخی ایلان ماسک: خدمتکار خانگی انسان‌نما، زیر ۳۰ هزار دلار
  • حراج تاریخی ایلان ماسک : خدمتکار خانگی انسان‌ نما، زیر ۳۰ هزار دلار
  • پیش‌بینی ایلان ماسک از بروز جنگ داخلی در غرب
  • ربات انسان‌نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد​
  • تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید
  • رقیب چینی تراشه نورالینک ایلان ماسک معرفی شد
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد