Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@11:54:14 GMT

جنین سالم در گرو تنظیم قند خون

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۰۹۹۹۰

جنین سالم در گرو تنظیم قند خون

 صغرا ربیعی، متخصص زنان و زایمان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان گفت: در دوره بارداری به دلیل نبود هورمون کافی انسولین در خون ، گاهی اوقات دیابت بارداری در زنان باردار رخ می دهد .

او افزود :  تا کنون علت دقیقی برای دیابت بارداری مشخص نشده است و این بیماری در زنان بدون سابقه بارداری هم ظاهر می شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص زنان و زایمان در ادامه افزود: در صورتی که قند موجود در خون بالاتر از ۱۲۶ میلی گرم باشد مادر مبتلا به دیابت بارداری است و باید تحت کنترل باشد.

 ربیعی با بیان به اینکه این بیماری بین هفته‌های ۲۴و ۲۸ بارداری ظاهر می‌شود افزود: زنان بارداری که اضافه وزن، سابقه دیابت در خانواده دارند بیشتر در معرض ابتلا به خطر دیابت بارداری قرار دارند .

او در ادامه بیان کرد:  مصرف میوه، سبزیجات و غلات، انجام ورزش در دوران بارداری و  ۱۰ دقیقه پیاده روی برای رسیدن به مقصد‌های نزدیک، می‌توانند خطر ابتلا به دیابت بارداری را کاهش می‌دهد.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قند خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۹۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است

به گزارش خبرنگار مهر، مختار رجایی فر ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: بیماری تب مالت سویه‌های مختلفی دارد و بحث ریشه کنی آن امکان‌پذیر نیست.

وی بیان داشت: باید در این راستا پیشگیری و آگاهی‌رسانی انجام شود و مردم نیز همراه باشند

رجایی فر با بیان اینکه وقتی بیماری دام مثبت می‌شود، دامدار از انجام کشتار فرار می‌کند، گفت: درمان بیماری تب مالت زمانبر بوده و درمان طولانی مدت نیاز دارد، در برخی مواقع، بعد از شش ماه یا یک سال درمان، بیمار به ظاهر خوب می‌شود ولی بعد از یکسال دوباره علائم بیماری ظاهر می‌شود و این باعث تشخیص اشتباه پزشک می‌شود.

کد خبر 6092155

دیگر خبرها

  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است
  • بورل: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است
  • ۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • واکاوی بازی ذوب‌آهن و تراکتور/ بازنده سربلند
  • جنگ فرهنگی تنها عرصه‌ای که دشمن به آن امید بسته است
  • ربیعی: قسمت بود ببازیم و هوادار تراکتور خوشحال شود
  • ذوب آهن یک بازی تماشایی ارائه کرد
  • لکه‌های سفید روی ناخن‌ها چه معنایی دارند؟