Web Analytics Made Easy - Statcounter

ورزشگاه و استادیوم 5000 نفری شهید باکری طی فرایند قانونی و با دستور قضایی توسط شهرداری منطقه 19 پس گرفته شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ ورزشگاه شهید باکری به عنوان دومین ورزشگاه بزرگ منطقه و یکی از بزرگ ترین پروژه های مشارکتی توسط شهردای منطقه جهت بهره برداری عموم شهروندان به شخص حقوقی مرتبط واگذار شد، اما متأسفانه شخص مذکور بدون تنظیم قرارداد و عدم رعایت تشریفات قانونی و اخذ نظریه و تأیید کارشناسان رسمی دادگستری و شهرداری تهران، ورزشگاه را به چندین بهره بردار به صورت توافقی واگذار کرد که منطقه براساس مصوبه شورای اسلامی شهر تهران مبنی بر تحویل کلیه اماکن ورزشی به سازمان ورزش اقدام به اخطار در چندین نوبت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بهره بردار اقدام به جداسازی بخشی از مجموعه ورزشی برای اجاره آن به یک واحد تولیدی لباس کرده بود که این موضوع با سیاست های واگذاری مجموعه مغایرت داشته است.

به همین دلیل نیز در راستای حراست از منافع عمومی و جلوگیری از تضییع اموال بیت المال، این مکان طی صدور دستور قضایی از سوی معاون دادستان تهران مبنی بر تخلیه ورزشگاه و از طریق هماهنگی های انجام شده با نیروی انتظامی، عوامل و نیروهای یگان حفاظت شهرداری منطقه، در نهایت علیرغم مقاومت و اخلال متصرفین روزگذشته به شهرداری منطقه 19 عودت داده شد.  

براساس این گزارش ورزشگاه مذکور طبق مصوبه شورای اسلامی شهر تهران برای  بهره برداری از مجموعه های ورزشی تحویل سازمان ورزش شهرداری تهران خواهد شد.

خاطرنشان می سازد: این ورزشگاه در سال 89 با هدف افزایش سرانه ورزشی و بهره مندی شهروندان جنوب شهر از امکانات ورزشی با برخورداری از زمین چمن طبیعی با ابعاد استاندارد به بهره برداری رسید.

از دیگر امکانات این مجموعه می توان به سالن های بدنسازی، سالن ورزش های رزمی، پیست دو و میدانی، جایگاه ویژه تماشاگران، رختکن و سرویس های بهداشتی عمومی به وسعت 16 هزار متر مربع اشاره کرد.

این مجموعه چند منظوره ورزشی و تفریحی در یکی از مستعدترین محلات منطقه قرار دارد که متعلق به شهرداری منطقه 19 است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: متصرف ورزشگاه شهید باکری منطقه 19 بازپس گیری شهرداری منطقه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۱۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | توسعه فضای سبز با عوارض قطع درختان

به گزارش همشهری آنلاین، با وجود تلاش‌های مدیریت شهری در دوره فعلی در راستای صیانت از درختان و فضای سبز تهران، هجمه‌هایی درخصوص قطع درختان به شهرداری تهران وارد شد. مرور کارنامه فضای سبز مدیریت شهری ششم نشان می‌دهد که نه‌تنها عزمی برای قطع درختان و نابودی فضای سبز تهران وجود ندارد، بلکه اقدامات خوبی هم در حوزه فضای سبز صورت گرفته است. همچنین شهرداری تهران برخوردهای جدی با متخلفان حقیقی و حتی حقوقی داشته است که در ادامه به اهم اقدامات این حوزه اشاره می‌کنیم.

مقابله با تخریب بوستان اقاقیا

بهمن سال گذشته بود که قطع درختان بوستان اقاقیا جنجال به پا کرد. ماجرا این بود که مدیران یکی از مجموعه‌های وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام، بخشی از بوستان اقاقیا را در محله داوودیه فنس‌کشی و ۶۰ درخت را قطع کردند. شهرداری بلافاصله وارد عمل شد و فنس‌ها را نصب کردند و درختان دوباره کاشته شدند.

جوان‌سازی‌ خیابان ولیعصر

درختان خیابان ولیعصر(عج) همواره در معرض تخریب برج‌سازها و متخلفان ساختمانی قرار داشته و دارند. قطع درختان این خیابان به بهانه‌های مختلف همواره از موضوعات رسانه‌ها بوده و هست. اواسط سال ۱۴۰۱قطع ۱۰ اصله درخت مقابل یک ملک خبرساز شد و باز هم شهرداری تهران را به اهمال‌کاری متهم کردند. درحالی‌که شهرداری پس از پیگیری موضوع از مالک به مراجع قضایی شکایت کرد و مقرر شد مالک ۱۱۷میلیارد تومان جریمه بپردازد و بیش از ۱۰۰اصله درخت هم در این خیابان غرس کند. همچنین در این دوره به جای درختان خشک‌شده و آفت‌زده خیابان ولیعصر(عج) چند هزار اصله درخت جوان کاشته شد.

حفظ درختان مؤسسه ژئوفیزیک‌دانشگاه تهران

موضوع قطع ۵۰درخت و جابه‌جایی ۲۰۰نهال مؤسسه ژئوفیزیک‌ دانشگاه تهران فروردین ۱۴۰۱مطرح شد که درنهایت با پیگیری‌ و پافشاری شهرداری تهران، مسئولان دانشگاه تهران از اقدامات خود عقب‌نشینی و ادعا کردند، اقدام این مؤسسه در جابه‌جایی درختان با مجوز قانونی و در راستای توسعه فعالیت‌های علمی و آموزشی دانشگاه بوده است اما با تلاش شهرداری این کار متوقف شد.

شکایت از کاخ سعدآباد به‌ خاطر قطع درخت

آخرین روزهای آبان ۱۴۰۲تصاویری از درختان قطع‌شده کاخ سعدآباد منتشر شد. گرچه روابط‌عمومی مجموعه سعدآباد در واکنش به این موضوع اعلام کرد تنها ۳اصله درخت خشکیده و آفت‌زده قطع شده‌اند اما شهرداری تهران بازهم پیگیر ماجرا شد و از مجموعه کاخ سعدآباد بابت این کار شکایت کرد.

تابلوی درخت در متروی بهارشیراز

حفاظت از درختان شهر تنها به نظارت و پیگیری قانونی محدود نمی‌شود؛ گاهی با یک ابتکار کوچک نیز می‌توان در مسیر حفظ محیط‌زیست شهر قدم برداشت؛ اقدامی که در زمان افتتاح متروی بهار شیراز از سوی شهرداری تهران مورد توجه قرار گرفت. در این ایستگاه ۲اصله درخت قدیمی وجود دارد که اطراف آنها با محفظه شیشه‌ای پوشانده‌ و به یک تابلوی زیبا و خیره‌کننده تبدیل شده است.

ممانعت از خشک‌شدن درختان مجموعه انقلاب

تعدادی از درختان مجموعه انقلاب در ادوار گذشته خشکانده و قطع شدند و گویا مدیریت شهری هم این موضوع را پیگیری نکرده است. در این دوره اعضای شورای شهر تهران از شهرداری تهران خواستند تا این موضوع را پیگیری کند و مانع از تکرار این اقدام در مجموعه انقلاب شود. شهرداری تهران هم موضوع را به‌صورت حقوقی و قانونی پیگیری کرد و شکایت از این مجموعه همچنان در چرخه پیگیری است.

کد خبر 847214 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها فضای سبز شهردارى تهران گیاهان و درختان

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از بازار گل و گیاه ارغوان تا پایان ۱۴۰۳
  • برگزاری آیین بهره‌برداری از پروژه تعریض و ایمن‌سازی بزرگراه آزادگان
  • ‌زورخانه بزرگ مرکزی شیراز احداث می‌شود
  • بهره‌برداری از تقاطع غیرمسطح تندگویان در مردادماه امسال
  • باغ جنت به یک باغ پارک بزرگ ورزشی تبدیل می شود
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | دیه قطع درختان شهر کجا هزینه شد؟
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | توسعه فضای سبز با عوارض قطع درختان
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبره‌الشعرای تبریز
  • وجود ۴۰ هزار کارت بازرگانی در منطقه سیستان برای واردات ۹۰۰ قلم کالا