Web Analytics Made Easy - Statcounter

کوهی‌رستمی گفت: از زمان شروع بحران کرونا تاکنون کتابخانه‌های عمومی خوزستان اقدام به ساماندهی محتوای آموزشی بر بستر شبکه‌های اجتماعی و تولید برنامه‌های کتاب‌محور کرده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «منصور کوهی‌رستمی» امروز (چهارشنبه 27 فروردین) در نخستین نشست شورای اجتماعی خوزستان در سال ۹۹ با تقدیر از استاندار خوزستان بابت حضور موثر در بحران کرونا در استان اظهار کرد: یکی از جنبه‌های مهم مدیریت بحران مدیریت اطلاع‌رسانی و افکار عمومی است که فکر می‌کنم در روزهای نخست شروع بحران کرونا در استان آلودگی اطلاعات بار روانی زیادی به مردم وارد کرد، اما به مرور زمان و با ایجاد ارتباطات رسانه‌ای مرحله مدیریت اطلاع‌رسانی در بحران به خوبی انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل کتابخانه های عمومی خوزستان افزود: این اداره‌کل معمولا متناسب با وضعیت بحران‌ها و چهار گامی که برای بحران در نظر می‌گیرند را با نگاه به مباحث فرهنگی و اجتماعی پیگیری کرد و در مرحله پیشگیری، آمادگی، تاب‌آوری و بازتوانی برنامه‌هایی را طراحی کردیم که در سه سطح ملی، استانی و کتابخانه‌ای اجرا شدند.

 

وی اضافه کرد: در مرحله پیشگیری طبق دستوراتی که به ما داده شده بود باید کمیته استانی را در اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی خوزستان تشکیل می‌دادیم که این کار انجام شد و طبق سیاست‌های ابلاغی ستاد ملی و استانی مدیریت کرونا، همه کتابخانه‌های عمومی را تعطیل کردیم.

 

کوهی‌رستمی تصریح کرد: طبق هماهنگی‌هایی که با مرکز بهداشت غرب اهواز صورت گرفت محتواهای آموزشی و بهداشتی را با موضوع پیشگیری از کرونا در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی کتابخانه‌های عمومی خوزستان منتشر و توزیع کردیم.

 

وی اذعان داشت: همچنین برای اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و اجتماعی برنامه‌ریزی کردیم و هشت کتابخانه عمومی را در خوزستان برای تولید ماسک و ملزومات بهداشتی در اختیار گروه‌های جهادی قرار دادیم.

 

مدیرکل کتابخانه های عمومی خوزستان ابراز کرد: از زمان شروع بحران کرونا در استان تاکنون تمام شبکه‌های اجتماعی را که در اختیار کتابخانه‌های عمومی خوزستان بود را فعال و ۵۰۰ نفر از نیروهای انسانی را برای تولید محتوای آموزشی بر بستر شبکه‌های اجتماعی ساماندهی و برنامه‌های کتاب‌محور را طراحی و اجرا کردیم.

 

وی عنوان کرد: با توجه به تأکیدی که در جلسه پنجم ستاد استانی مدیریت کرونا مبنی بر فعال‌سازی دستگاه‌های فرهنگی و انجام کارهای فرهنگی در زمینه مقابله با کرونا ارائه شد، به تولید محتواهای آموزشی کتاب‌محور پرداختیم و بیش از ۲۰۰ صفحه را در اینستاگرام و شبکه‌های اجتماعی ایجاد و برای اجرای برنامه‌های آموزشی و فرهنگی کتاب‌محور در سه سطح ملی، استانی و کتابخانه‌ای اقدام کردیم.

 

کوهی‌رستمی بیان کرد: بزرگترین برنامه ما جشنواره کتابخوانی رضوی است که بخش الکترونیکی آن را پیشاپیش به‌واسطه شروع بحران کرونا آغاز کردیم که در قالب‌های مختلف نقاشی کودکان، پویش کتابخانه مجازی، فعالیت‌های گروهی، داستان‌نویسی است.

 

وی ادامه داد: پویش «هر کتابدار یک کتابخوان» یکی دیگر از برنامه‌های ما بود که همه کتابداران کتاب‌هایی را در قالب کلیپ‌های سه دقیقه‌ای و در کنار آن برای هر کتاب فایل پی‌دی‌اف تهیه و در سطح وسیع در شبکه‌های اجتماعی توزیع کردیم.

 

مدیرکل کتابخانه های عمومی خوزستان اظهار داشت: همچنین پویش «کرونا را شکست می‌دهیم» برای کودکان در رده سنی چهار تا ۱۲ سال طراحی شد و طبق آمار دریافتی تاکنون بیش از ۲ هزار کودک خوزستانی عکس‌ها و تصاویر خود را برای ما ارسال کردند.

 

وی خاطر نشان کرد: همچنین  پویش «هر خانه یک کتابخانه» را داشتیم که هر فرد از کتابی که مطالعه می‌کند عکس می‌گیرد و برای ما ارسال می‌کند که در این حوزه هم شاهد استقبال خوبی از جانب مردم بودیم.

 

کوهی‌رستمی گفت: وظیفه دستگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در دو مرحله تاب‌آوری و بازتوانی بسیار مهم و اثرگذار است و شورای اجتماعی باید بتواند برنامه‌ریزی‌های مفصلی را انجام دهد تا بتوانیم بار روانی و مشکلات و آسیب‌های اجتماعی را که  احتمالا بعد از اتمام بحران شروع می‌شود کمتر کنیم و ما متناسب با ظرفیت خود برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام خواهد داد.

 

پایان پیام/72

منبع: شبستان

کلیدواژه: مقابله با کرونا کتابخانه های عمومی کتابخانه های عمومی خوزستان شبکه های اجتماعی شروع بحران کرونا کوهی رستمی کتاب محور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۱۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعتی یکی از برنامه‌های خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اکبر حسینی محراب ظهر امروز چهارشنبه در آئین گرامیداشت روز کارگر که در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: کارگران، همواره بزرگترین تأثیر را در صحنه‌های مختلف انقلاب داشته‌اند. موتور محرک و پیش‌برنده انقلاب و تولید، جامعه کارگری است. البته جامعه کارگری تنها نیست بلکه جامعه کارفرمایی نیز وجود دارد.

وی با اشاره به اهمیت کارگران در ایران و جهان، گفت: وقتی دیدگاه مکتب اسلام را درباره کار و کارگر با دیگر مکاتب مقایسه می‌کنیم متوجه تفاوت زمین تا آسمان می‌شویم. چه به‌عنوان کارفرما چه دولتی و چه عمومی، باید نگاه ارزشی دین را نسبت به کارگر دنبال کنیم.

وی ادامه داد: مترقی‌ترین قانون کار در دنیا را داریم. قانون کاری که بزرگان نوشته‌اند در نگاه تطبیقی با تمام قوانین کشورها، قانون کار جمهوری اسلامی نسبت به همه کشورها مترقی‌تر است.

حسینی محراب افزود: بنای فکری امام (ره) و مقام معظم رهبری نسبت به کارگر از دین خدا و قرآن گرفته شده است. این‌ها امیدواری ما نسبت به صحنه کار و کارگری است. جمهوری اسلامی مواردی را میان کارفرما، دولت و کارگر مشخص کرده است. این مثلث تشکیل شده تا مسائل جامعه کارگری و کارفرمایی که وجود دارند، حل شوند. برقراری ارتباط بین این دو یکی از کارهای ظریف است. نباید چیزی لاینحل باقی بماند. این جریان باید محقق شود که حتی بازنشسته در این قالب با ظرفیت قانونی و حقوقی، صحبت کند و مشکل را حل کند. نه اینکه کنار خیابان بایستند یا در تهران تجمع کنند. ظرفیت‌ها وجود دارد این‌ها را فعال کنید.

وی ادامه داد: در گروه ملی فولاد ۳۰۰۰ نفر مشغولند و ۳۵۰ هزار تن تولید دارد. در حالی که باید دو میلیون تن تولید داشته باشد. معلوم است وقتی کار انجام نشود، حق و حقوق نیز عقب می‌افتد و پاداش نیز پرداخت نمی‌شود.

استاندار خوزستان افزود: تمام کارگران ماهر در دنیا صاحب شغل هستند. ظرفیت استان در تربیت کارگر ماهر، دانش‌آموزان و دانشجویان ماهر باید افزایش یابد. قوی‌ترین نیرو و مدیران نفتی کسانی هستند که در هنرستان نفت درس خوانده‌اند. باید هنرستان‌های مسکن، کشاورزی، فولاد و پتروشیمی نیز راه‌اندازی شود. یکی از برنامه‌های قوی استان راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعتی است.

وی گفت: برخی دانشجویان پس از فارغ‌التحصیلی، تازه به فنی حرفه‌ای می‌روند و مهارت می‌آموزند، معلوم است که عمر و جوانی و … عقب می‌افتد. استاندار خوزستان اضافه کرد: تمام توان استان را بسیج کردیم و بیش از ۷۰۰ هزار تن گندم خریده شده و برای مقابله با توده بارشی که رگباری و شدید است، آمادگی داریم تا مشکلی برای گندم‌ها ایجاد نشود. درباره آب‌گرفتگی احتمالی نیز تقسیم کار شده است.

کد خبر 6094635

دیگر خبرها

  • تولید محتوا با هوش مصنوعی جایگزین تولید محتوای انسانی شده است؟
  • هشدار پلیس فتا خوزستان درباره انتخابات
  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • هشدار پلیس فتا نسبت به شایعات انتخاباتی در خوزستان
  • شبکه اجتماعی «ایکس» عملکرد دکمه «بلاک» را تغییر می‌دهد
  • یوتیوب از سازندگان ویدیوها می‌خواهد که محتوای تولید شده با هوش مصنوعی را فاش کنند
  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • رونمایی از کتاب «دنیای کسی را عوض کرده‌ای؟»
  • پرونده باز بابک زنجانی در افکار عمومی/مهار تورم دغدغه کهنه اقتصاد/ زنان و دختران چگونه قربانی بستر مجازی می‌شوند؟
  • راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعتی یکی از برنامه‌های خوزستان