Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@20:54:49 GMT

گلمرادی: به معیشت معلمان و کارگران توجه کنید

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۱۱۹۵۴

گلمرادی: به معیشت معلمان و کارگران توجه کنید

یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی توجه به وضعیت معیشتی کارگران و معلمان را دو مولفه مهم در توسعه کشور دانست و تاکید کرد که برای قوی شدن کشور باید به معیشت کارگران و معلمان توجه لازم را داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، علی گلمرادی نماینده مردم بندر ماهشهر در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بحران کرونا نقطه عطفی در جهان معاصر قلمداد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید توجه کنیم که قربانیان این بیماری مانند بیماری‌های همه‌گیر دیگر فقرا هستند. در واقع یک رابطه و اثر متقابل میان این بیماری و فقر وجود دارد. شیوع این بیماری باعث تشدید فقر و فقر هم باعث شیوع بیشتر آن می‌شود.

وی ادامه داد: مسئولین باید به صورت دقیق به دنبال راهکارهای حمایت از اقشار ضعیف باشند. البته یکی از نکات مهم کرونا ویروس این بود که ساختارهای غلط جهانی و تقسیمات القایی جهان اول و جهان عقب‌مانده را درهم شکست.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: اگر می‌خواهیم قوی شویم باید در مسیر تقویت ابعاد قوی‌شدن حرکت کنیم. در این طبیعت قطعا ضعفا پایمال هستند همانگونه که مقام معظم رهبری در فرازی از صحبت‌های خود در خطبه نمازجمعه 27 دی‌ماه سال گذشته فرموده‌اند تنها راه پیش پای ملت برای رهایی از دسیسه‌ها و توطئه‌های دشمن قوی شدن است.

وی ادامه داد: ابعاد قوی شدن نیز در دانش و اقتصاد مورد توجه است. اگر می‌خواهیم دانش و اقتصاد قوی داشته باشیم باید به معلمان به عنوان خالقان دانش و کارگران به عنوان خالقان رونق اقتصادی توجه کنیم و برای بهبود شرایط زندگی آنها اقدامات لازم را داشته باشیم. وضعیت معیشتی این دو قشر شرایط ضعیفی دارد. رویکردها باید در این باره تغییر کند و به معیشت این عزیزان باید توجه شود.

وی در پایان اضافه کرد: در ماده 41 قانون کار دو بند را مورد توجه قرار دادیم بند اول می‌گوید افزایش دستمزد کارگر باید براساس نرخ تورم باشد اما متاسفانه تورم 41 درصد و مبنا در این خصوص بر 21 درصد تعریف شد. در بند دو افزایش دستمزد باید متناسب با هزینه‌های معیشتی باشد که متاسفانه سبد معیشتی چهار میلیون و 940 هزار تومان و حقوق کارگر دو میلیون و 800 هزار تومان در نظر گرفته شد این یعنی می‌گوییم کارگر باید زیر خط فقر زندگی کند. در سال جهش تولید با اینگونه تعریف معیشتی برای کارگران در زیر خط فقر یعنی دغدغه آنها را افزایش داده‌ایم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: معلمان کارگران مجلس شورای اسلامی قوی شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۱۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد

«عطا بهرامی» کاندیدای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به لیست انتخاباتی صبح ایران، اظهار داشت: در دور اول ما رقابتی داشتیم که عمدتاً طیف جناح راست بیشتر کار می‌کرد، البته علی مطهری که به طیف مقابل معروف است در دور دوم تقریباً به عنوان کلیت اصولگرایی شناخته می‌شود که در ظاهر یکپارچه است ولی در باطن یکپارچه نیست، در آن هویت روشنی را نمی‌بینید. در لیست انتخاباتی صبح ایران دعوای سیاسی زیادی وجود ندارد. ملاک در این لیست شفافیت است و به طریقی به دنبال بازگرداندن مجلس به جایگاه خود است تا مجلس در راس امور باشد چرا که امروز مجلس در راس امور نیست.

وی با بیان اینکه هم پوشانی در بین فهرست‌ها زیاد بود، ادامه داد: من تصوری ندارم که چه خواهد شد و هیچ قرینه‌ای برایش نیست چون همپوشانی بین فهرست‌ها زیاد است و نتیجه قابل پیش بینی نیست.

کاندیدای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که با توجه به تخصصی که دارید، اگر به عنوان نماینده مجلس انتخاب شوید در چه کمیسیون یا کمیسیون‌هایی به طور تخصصی کار خواهید کرد، گفت: کمیسیون اقتصادی، صنایع و برنامه بودجه مد نظرم است.

بهرامی با اشاره به اولویت مجلس دوازدهم، گفت: مجلس باید دولت و نهادها را موظف کند به قوانین بالا دستی عمل کنند. در قوانین بالا دستی اوضاعمان بد نیست، کارهای چهارچوب داری را انجام داده‌ایم، انجا که بحث نوشتن است حرف بی ربط ننوشته‌ایم بلکه در عمل کار بی ربط می‌کنیم.

وی رسیدگی به مسائل اقتصادی را از اولویت‌های مجلس آینده دانست و ادامه داد: مجلس دوازدهم باید به مباحث خودرو، مسکن، مالیات و معیشت مردم بپردازد.

بهرامی در پاسخ به این سوال که آیا به پویش انتخاباتی مهر می‌پیوندید، بیان کرد: بله به این پویش می‌پیوندم؛ کاری که خبرگزاری مهر انجام داده اینکه کاندیداهای مجلس را از مراجعه به اسپانسرها و غیره بی نیاز و یا کم نیاز می‌کند، این استقلال کاندیداها را بیشتر می‌کند.

کد خبر 6097356 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • استاندار زنجان: به آموزش و پرورش بی‌توجه بود‌ه‌ایم
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • حیات یک کشور وابسته به معلمان است
  • خانه‌دار شدن کارگران واجد شرایط استان یزد با تسهیلات ارزان قیمت
  • معلم، اسوه فرهنگی جامعه است
  • تغییرات اقلیمی دشمن پنهان کارگران است
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • کارگران نقش ویژه‌ای در اعتلای اقتصاد و تولید کشور دارند
  • آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • توزیع بیش از ۴ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان در میامی