Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-26@17:16:51 GMT

گران‌ترین بازیکنان لیگ برتر ایران در روزهای کرونایی

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۱۲۴۴۶

گران‌ترین بازیکنان لیگ برتر ایران در روزهای کرونایی

یکی از آفت‌های کرونا، ضربه اقتصادی به تمام دنیا بود. دنیای فوتبال نیز از این موضوع بی‌نصیب نمانده و قراردادهای تجاری و مالی به حالت تعلیق در آمده است.

چندی پیش ترانسفرمارکت، یکی از سایت های مرجع برای قیمت گذاری فوتبالیست‌ها اقدام به کاهش ارزش بازیکنان در تمام دنیا کرد که‌به طور تقریبی، قیمت ها به دو سال قبل و سال ۲۰۱۸ بازگشسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع ارزش ستاره‌ای مانند کیلیان امباپه از ۲۰۰ به ۱۸۰ میلیون یورو و همینطور رحیم استرلینگ از ۱۶۰ به ۱۲۸ میلیون کاهش یافته‌است که به ترتیب گران‌ترین ستاره‌های دنیای فوتبال هستند.

در ایران نیز وضعیت مشابه است و گران‌ترین بازیکنان هم با افت محسوسی مواجه شدند که در حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد است. علیرضا بیرانوند به عنوان گران‌ترین فوتبالیست لیگ برتر که به تازگی با یک تیم بلژیکی قرارداد بسته در این فهرست همچنان اول است.

در ادامه فهرستی از ۱۰ بازیکن گران قیمت لیگ برتر ایران را بعد از شیوع کرونا مشاهد خواهید کرد:
۱- علیرضا بیرانوند ۲.۸ میلیون یورو/ پرسپولیس
۲- شیخ دیاباته ۲.۴ میلیون یورو/ استقلال
۳- مهدی ترابی ۱.۲ میلیون یورو/ پرسپولیس
۴- احسان حاج صفی ۱ میلیون یورو/ تراکتور
۵- استنلی کی‌روش ۸۰۰ هزار یورو/ سپاهان
۵- علی علیپور ۸۰۰ هزار یورو/ پرسپولیس
۵- آیاندا پاتوسی ۸۰۰ هزار یورو/ فولاد
۵- احمد نوراللهی ۸۰۰ هزار یورو/ پرسپولیس
۵- شجاع خلیل‌زاده ۸۰۰ هزار یورو/ پرسپولیس
۱۰- فرشید اسماعیلی ۷۲۵ هزار یورو/ استقلال
۱۰- پیام نیازمند ۷۲۵ هزار یورو/ سپاهان
۱۰- سیامک نعمتی ۷۲۵ هزار یورو/ پرسپولیس
۱۰- کمال کامیابی نیا ۷۲۵ هزار یورو/ پرسپولیس
۱۰- بشار رسن ۷۲۵ هزار یورو/ پرسپولیس

در این فهرست پنج بازیکن به طور مشترک در رتبه پنجم و چهار بازیکن به طور مشترک در رتبه دهم قرار گرفتند تا گران ترین فوتبالیست‌های لیگ ایران را تشکیل دهند.

این کاهش قیمت لژیونرهای ایرانی را هم دربر گرفته است و سردار آزمون که تا چند هفته قبل دارای ارزشی معادل ۱۸ میلیون یورو بود به ۱۴.۵ میلیون یورو کاهش یافته است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: علیرضا بیرانوند شیخ دیاباته پرسپولیس ۸۰۰ هزار یورو میلیون یورو گران ترین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۲۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمل و نقل عمومی رکورددار تورم در فروردین ۱۴۰۳/ خوراکی‌ها چقدر گران شدند؟

 با شروع سال جدید بسیاری از کالاها و خدمات مشمول قیمت‌گذاری جدید شدند. آن‌طور که داده‌های جدید مرکز آمار نشان می‌دهد، در فروردین امسال خدمات حمل و نقل عمومی در صدر تورم نقطه به نقطه نشسته تا بیشترین افزایش قیمت را در مقایسه با ماه مشابه سال گذشته به ثبت برساند. چنان‌که در این ماه شاخص نقطه‌ای قیمت مصرف‌کننده خدمات حمل و نقل عمومی 54.8 درصد رشد کرده است. 

به گزارش تجارت نیوز، به نظر می‌رسد با توجه به مجوزهای اخیر افزایش کرایه تاکسی، اتوبوس و مترو و همچنین پیک تقاضای بلیت اتوبوس، قطار و هواپیما در نوروز، این رکوردشکنی اتفاق افتاده است.

تاثیر افزایش تقاضاهای نوروزی در بخش هتل و رستوران هم مشاهده می‌شود که تورم نقطه‌ای آن در فروردین در محدوده 45.6 ثبت شد تا بین 12 گروه‌ اصلی محاسبه‌شده صدرنشین باشد. 

تورم گروه اصلی خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها در مقایسه با ماه مشابه سال گذشته 23.6 درصد ثبت شده است. اما در بخش‌های زیرمجموعه آن «ماهی‌ها و صدف‌داران» و «گوشت قرمز» به‌ترتیب با ثبت تورم 49 و 47 درصد جزو کالاهایی بوده‌اند که بیشترین افزایش قیمت را داشته‌اند. 

قیمت «روغن و چربی‌ها» که طی چند ماه گذشته روند نزولی به خود گرفته، در فروردین در مقایسه با اولین ماه سال گذشته افت 0.2 درصدی به ثبت رساند تا نقطه منفی ثبت‌شده در شروع سال 1403 باشد. 

در بین کالاها و خدمات مصرفی، تورم عیدانه در دیگر کالاهای پرتقاضای فروردین نیز مشهود بوده و گروه اصلی «پوشاک و کفش» نیز تورم نقطه‌ای 37.5 درصد به ثبت رسانده است. 

در فروردین 1403، تورم نقطه‌ای دخانیات 35 درصد و مبلمان و لوازم خانگی هم 29 درصد بوده است. 

گوشت قرمز رکورددار تورم سالانه

گرچه تورم سالانه خدمات حمل و نقل عمومی با ثبت شاخص 57.8 درصد، چشمگیر است، اما گوشت قرمز با تورم سالانه 80.7 درصد، همچون ماه‌های گذشته در فروردین نیز صدرنشین به حساب می‌آید. «ماهی‌ها و صدف‌داران» نیز با ایستادن روی شاخص 63.2 درصد بعد از گوشت قرمز قرار دارد. 

در بازه سالانه تورم پوشاک و کفش هم در محدوده 46 درصد ایستاده تا مشخص شود تورم این گروه طی 12 ماه سال جریان دارد و محدوده به یک ماه نمی‌شود. 

دخانیات نیز دیگر گروه مصرفی است که تورم آن بالای 40 درصد ثبت شده و در بازه سالانه شاخص تورم 41.5 درصد را نشان می‌دهد. 

حمل و نقل عمومی یک‌ ماه 7 درصد گران شد

نگاهی به گزارش مرکز آمار نشان می‌دهد طی فروردین حمل و نقل عمومی رشد بیش از هفت درصدی قیمت را به ثبت رسانده است. 

در بازه ماهانه تنها تورم گروه سبزی‌ها با رسیدن به 9.4 درصد بالاتر از حمل و نقل عمومی ایستاد. در گروه خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها تورم دیگر زیرگروه‌ها چندان چشمگیر نیست و در بازه صفر تا 3.2 درصد قرار دارد. در جدول پایین تورم خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها در سه دوره ماهانه، سالانه و نقطه‌ای مشاهده می‌شود. 

در این ماه دخانیات 2.3 درصد و پوشاک و کفش هم 2.4 درصد افزایش قیمت پیدا کرده‌اند. تورم هتل و رستوران هم در محدوده 2.6 درصد قرار دارد. تورم مبلمان و لوازم خانگی نیز روی 2.1 درصد ایستاده‌ است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بودجه ۱۰۰ میلیون یورویی اینتر برای خرید بازیکنان جدید در تابستان
  • قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران؛ پنجشنبه ۶ اردیبهشت
  • تدوام ثبات قیمت دلار مبادله‌ای/ یورو کاهشی شد
  • تدوام ثبات قیمت دلار مبادله‌ای؛ یورو کاهشی شد
  • اين دختر بسكتبال لژيونر مى شود، شك نكنيد
  • لوازم خانگی گران خواهد شد؟
  • (تصاویر) ماشین‌های گران‌قیمت غرق در گل‌ولای سیل دبی!
  • حمل و نقل عمومی رکورددار تورم در فروردین ۱۴۰۳/ خوراکی‌ها چقدر گران شدند؟
  • گران‌قیمت‌ترین نقل و انتقالات بازیکنان تهاجمی در تاریخ فوتبال / نیمار در صدر
  • تغییر نسل موجب تحول می‌شود