Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس شهردار شیراز گفت: تولیدکنندگان ماسک و وسایل بهداشتی یکی از حلقه‌های مهم زنجیره دفاع در مقابل شیوع ویروس کرونا هستند و باید قدردان آنان بود.

حیدر اسکندرپور چهارشنبه ۲۷ فروردین در بازدید از مرکز تولید ماسک جهادی دانشگاه صنعتی شیراز گفت: بخشی از تولید ماسک این مرکز به صورت روزانه در اختیار حدود سه هزار نفر از پاکبانان به عنوان آسیب پذیر ترین قشر همکاران ما در مجموعه شهرداری گذاشته می‌شود تا ایمنی و سلامت این گروه که به صورت شبانه روزی زحمت می‌کشند، تامین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اضافه کرد: بخش دیگری از محصولات مراقبتی و بهداشتی این مرکز در اختیار مجموعه درمان که این روزها ایثارگران در بخش دفاع از جان مردم هستند، قرار می‌گیرد.

شهردار شیراز با مقایسه دوران جنگ تحمیلی با دوران شیوع ویروس کرونا گفت: همانگونه که در زمان جنگ رزمندگان و جانبازان با دادن جان از خود گذشتگی کردند، امروز هم در بخش درمان پزشکان، پرستاران و کادر درمانی از جان خود برای دفاع از مردم می‌گذرند و تمام مردم ایران قدردان زحمات آنها هستند.

اسکندرپور خطاب به شاغلین در کارگاه جهادی تولید ماسک دانشگاه صنعتی شیراز گفت: شما کار بسیار بزرگی را انجام می‌دهید و حضور تمام اقشار جامعه در کنار یکدیگر هنگام وقوع مشکلات چه زمانی که مرزهای جغرافیای مورد حمله قرار بگیرد یا هنگام شیوع ویروس، بسیار ارزشمند است.

شهردار شیراز خاطرنشان کرد: امیدوارم نعمت سلامتی در سال جدید به همه ما برسد و جشن رهایی از این ویروس و سلامتی را در تمام جهان برپا کنیم‌.

به گزارش ایسنا، در این بازدید دکتر محمدمهدی علویان مهر، رییس دانشگاه صنعتی شیراز نیز به تشریح قسمت‌های مختلف کارگاه تولید ماسک همچون دستگاه اتوکلاو پرداخت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دوران جنگ تحمیلی دانشگاه صنعتی شیراز ماسك کروناویروس تولید ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۲۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ خانم زمانی مدیر صدور مجوز‌های نظام مهندسی گفت: در پنج سال گذشته حدود ۳۰ درصد کل درخواست مجوز‌ها است بعلت بحث حرائم و فواصل بهداشتی رد شده است.   خانم زمانی در پاسخ به سوال خبرنگار صدا و سیما مبنی بر ضرورت بازنگری فواصل بهداشتی در حوزه کشاورزی و دامداری افزود: با عنایت به مطالبات مردمی که طی این سال‌ها داشته ایم، تقاضای رو به رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، وجود واحد‌های فعال که دارای سابقه تولید هستند و بدون مجوز، تولید می‌کنند و مهمتر از همه با عنایت به این که بعد ازیک دهه از آخرین ابلاغیه مربوط به فواصل بهداشتی گذشته، ضروری است که برای افزایش تولید ، بازنگری در فواصل و حرایم بهداشتی، که اماکن دامی با یکدیگر دارند، انجام شود.    مدیر صدور مجوز‌های نظام مهندسی تصریح کرد: بعد از آخرین ابلاغیه که درخصوص فواصل بهداشتی داشته ایم.، هم اکنون با وجود افزایش تکنولوژی و افزایش سطح بهداشت، مسئولان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی نیز احتمالاً راغب هستند که این فواصل را به نفع تولید کننده کاهش دهند.    خانم زمانی در ادامه تاکید کرد: ما نیز به عنوان متصدی بخش صدور مجوز و تسهیل در بخش صدور مجوز، ضروری است که فاصله بین واحد‌های تولیدی را کم کنیم.    وی افزود: به همین منظور باید اجرای این روند را به عوامل دیگری محول کنیم، از جمله استفاده از موازین بهداشتی، فنی و تکنولوژی‌های جدید و نیرو‌های انسانی که دامپزشک‌های محترم هستند در سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی و مسئولان فنی بهداشتی که ما در مزارع تولیدی داریم، همه اینها دست به دست هم بدهند و بتوانند بهره برداران، متقاضیان طعم شیرین این تعدیل و کاهش فواصل را بچشند و مهمتر از همه ما بتوانیم این تغییر را حداقل بر روی سفر‌های مردم بیشتر حس کنیم، چون مطمئناً این تغییر منجر به افزایش تولید خواهد شد.   گفتنی است: براساس قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار، این فاصله‌ها با هدف جذب سرمایه در بخش کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.   فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحد‌های تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شده شد، اما باز نگری آن اجرایی نشد.  

دیگر خبرها

  • استقرار ۵۰ درصد تولیدکنندگان شوینده در قزوین
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • ۶۲ نوزاد غرب خراسان رضوی از سقط نجات یافتند
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب
  • تصادف زنجیره‌ای در اتوبان کرج-قزوین ۵ مصدوم برجای گذاشت
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان