Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که بجران کرونا در آمریکا باعث شده تا مردم این کشور بیش از پیش احساس تنهایی و انزوا کنند. تاریخ انتشار: 14:58 - 27 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۱۲۹۵۳ به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، ویروس کووید ۱۹،  به یکی از جدی‌ ترین بحران‌ هایی تبدیل شده که به گفته برخی از کارشناسان، جهان پس از جنگ جهانی دوم به خود دیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ویروس «کرونا» که شاید کسی تصورش را هم نمی‌کرد که این موجود میکروسکپی تا این حد نحوه زندگی انسان‌ ها را تحت تاثیر خود قرار دهد، باعث شده تا روابط انسان‌ ها به دلیل تمهیداتی که برای مقابله با این ویروس اتخاذ شده، روز به روز کمتر شود و بشر بیش از پیش در تنهایی و خلوت خود فرو برود.

در حالی که قوانینی مانند ماندن در خانه و فاصله گذاری اجتماعی که این روز‌ها به وفور مشاهده می شود، افزایش می یابد، هم راستا با آن تنهایی افراد به خاطر شرایط بحران به وجود آمده روز به روز تشدید می‌ شود.

پایگاه نیویورک پست در گزارش تحت عنوان «قرنطینه، مردم آمریکا را بیش از هر زمان دیگری منزوی کرده»، به این موضوع پرداخته است.

نتایج تحقیقات جدید نشان می‌ دهد که از هر ۱۰ شهروند آمریکایی ۴ نفر در پی شیوع ویروس کرونا بیش از هر زمان دیگری منزوی شده و احساس تنهایی می‌کنند.

این مطالعه بر روی ۱۰۵۵ شهروند آمریکایی انجام شده و به آنان گفته شده تا به این پرسش پاسخ دادند که شیوع ویروس کرونا و این اپیدمی تا چه حد بر روی آنها تاثیر گذاشته است.

نظرسنجی انجام شده، نشان می‌دهد که بحران به وجود آمده در آمریکا باعث شده است تا میزان انزوا و احساس تنهایی در این افراد، ۴۰ درصد افزایش یابد.

در واقع منزوی شدن و احساس تنهایی در شرایط کنونی، بخشی از تاثیرهای گسترده این بحران به شمار می‌آید.   یک پنجم شرکت کنندگان در این نظرسنجی (۱۹ درصد) گفته اند در صورتی که فاصله گذاری اجتماعی و قرنطینه ادامه پیدا کند تاثیر به سزایی بر سلامت روان آنها خواهد گذاشت.

بیشتر بخوانید:  کرونا از اجساد به انسان انتقال می‌ یابد؟
بر اساس نظرسنجی که دانشگاه «فینکس» انجام داده، مشخص شده که مردم آمریکا در حال حاضر با نگرانی‌ های متعددی از جمله نگرانی‌های سلامتی، روحی و جسمی دست به گریبان هستند.

نتایج نظرسنجی نشان می‌دهد ک اکثر شرکت کنندگان (۷۱ درصد) نگران سلامتی نزدیکانشان و ۶۱ درصد گفته اند نگران سلامت خود در بحران کرونا هستند.

در نظرسنجی انجام از سوی این دانشگاه آمریکایی، سایر شرکت کنندگان (۴۱ درصد) از افزایش اضطراب و ۳۳ درصد از عدم توانایی مالی در پرداخت قبوض در بحران کرونا ابراز نگرانی کردند.

همچنین از هر ۱۰ شرکت کننده ۳ نفر برای از دست دادن جشن‌های مهم و ۲۷ درصد از آنان برای منزوی شدن طولانی مدت و یا افسردگی ابراز نگرانی کردند.

علاوه بر آن، حدود ۷۰ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی گفته اند احساس می‌کنند که همه چیز از کنترل آنها خارج شده است؛ همچنین ۵۳ درصد گفته اند ‌ای کاش می‌دانستند در این بحران به وجود آمده چگونه سلامت روان خود را حفظ کنند.

آمریکا در حال حاضر با بیش از ۲۶ هزار قربانی و بیش از ۶۱۳ هزار مورد مبتلا به ویروس کرونا در جایگاه نخست جهان از لحاظ درگیری با این ویروس قرار گرفته است.

اتن‌های پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا حوادث بین الملل کرونا احساس تنهایی شرکت کنندگان گفته اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۳۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحولات جهانی به سود ایران است

سعید لیلاز: غربی‌ها متوجه شدند که قسمت کوچکی از بحران میان فلسطین و اسرائیل، تحت تاثیر ایران است.

به گزارش مشرق، یک فعال سیاسی اصلاح طلب بر این باور است که تحولات جهانی چند سال گذشته به سود جمهوری اسلامی ایران بوده است.

سعید لیلاز طی گفتگویی با یورونیوز تاکید با بیان اینکه در سه سال گذشته همه تحولات بین‌المللی، کم یا زیاد، به سود جمهوری اسلامی بوده، تصریح می کند، از جمله بحران غزه که باعث شده توجه غرب همان قدر که از اوکراین منحرف شده، از روابط ایران و چین هم منحرف شود به سمت حل و فصل بحران غزه. بویژه که غربی‌ها در این فاصله متوجه شدند که قسمت کوچکی از بحران میان فلسطین و اسرائیل، تحت تاثیر ایران است.

وی همچنین در بخش دیگری از گفتگوی خود با اشاره به اینکه تحریم های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران بیشتر اثر سیاسی و سمبلیک دارد و بر زندگی مردم و اقتصاد ایران تاثیر عمیقی نخواهد داشت، می گوید: او درباره تاثیر تحریم‌ها بر روابط ایران و اروپا گفت: تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا نقار و شکاف بین ایران و این اتحادیه را بیشتر خواهد کرد. اتحادیه اروپا در گذشته میانجی بین ایران و آمریکا بود، ولی الان کشورهای عربی این نقش را بر عهده دارند.

دیگر خبرها

  • با جنگ شناختی گسترده‌ای مواجه هستیم/ اساتید نسبت به اتفاقات آمریکا بی‌تفاوت نباشند
  • ما با جنگ شناختی گسترده‌ای مواجه هستیم/ اساتید نسبت به اتفاقات آمریکا بی‌تفاوت نباشند
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • تحولات جهانی به سود ایران است
  • وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش انتخابات آینده آمریکا بر قیمت مسکن چیست؟
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند