Web Analytics Made Easy - Statcounter

همانطور که انتظار می رفت فدراسیون فوتبال نسبت به انتشار جدول تراکنش های مالی و پاداش های سال ۲۰۱۸ واکنش نشان داد و مهم ترین رقم آن را تکذیب کرد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

بنابر آنچه در یکی از رسانه ها منتشر شده و تبدیل به مجادله شخصی میان این وبسایت و سرمربی سابق تیم ملی شده بود، کارلوس کی روش پس از حضور ایران در جام جهانی ۲۰۱۸ مبلغ ۲ میلیون دلار (۲۰ درصد کل پاداش اهدایی فیفا به فدارسیون فوتبال) را دریافت نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جدول همچنین ارقامی وجود دارد که مربوط به پرداختی های فدراسیون به کادر فنی تیم ملی و دستیاران کی روش در جام جهانی ۲۰۱۸ بوده، که برخی از ارقام این جدول ( به عنوان مثال مترجم) با واکنش شدید برخی از علاقمندان فوتبال، به خصوص هواداران پرسپولیس همراه بود.

پرداخت پاداش فیفا به سرمربیان شاغل در تیم ملی در جام جهانی مسبوق به سابقه است؛ پیش از این برانکو ایوانکوویچ سرمربی سابق تیم ملی در جام جهانی ۲۰۰۶ و خود کارلوس کی روش در جام جهانی ۲۰۱۴، این پاداش را از فدراسیون دریافت کرده بودند.

البته فدراسیون فوتبال در دوره داریوش مصطفوی از پرداخت این پول به برانکو سرباز زد، اما او پس از شکایت به فیفا مبلغ توافق شده در قراردادش را تمام و کمال دریافت کرد.

همچنین کی روش که مبلغ ۸۰۰ هزار دلار را به عنوان پاداش صعود جام جهانی ۲۰۱۴ دریافت کرده بود، عددی در حدود ۳۲۰ هزار دلار از این مبلغ را به کادر خود داد، تا خالص دریافتی اش از پاداش جام جهانی ۲۰۱۴ به عدد ۴۲۰ هزار دلار کاهش پیدا کند.

اما در مورد جام جهانی ۲۰۱۸ اتفاق متفاوتی افتاد؛ بنابر آنچه که در ریز هزینه کرد تیم ملی در جام جهانی ۲۰۱۸ منتشر شده، کارلوس کی روش مبلغ یک میلیون و ششصد و هفده هزار و دویست و پنجاه و دو دلار را بابت پاداش از جایزه تیم ملی از فیفا دریافت کرده که این مطلب خارج از چارچوب های طبیعی به نظر می رسد؛ اما مسئولان در توضیح این موضوع می گویند که این مبلغ تنها معطوف به پاداش تیم ملی نیست و بخشی از پاداش تیم ملی را هم شامل می شود؛ البته کی روش برخلاف جام جهانی گذشته از این مبلغ چیزی را به دستیارانش نداده و اعضای کادر طبق توافق با فدراسیون مستقیما از مبلغ پاداش جام جهانی به صورت جداگانه دریافتی خواهند داشت، که البته مطالبات آنها از فدراسیون ترکیب شده و این صورتحساب را ساخته است.

یکی از اعضای کادر تیم ملی به ورزش سه می گوید، فدراسیون فوتبال از ما درخواست حساب ارزی کرد و آنهایی که حساب ارزی داشتند، پاداش جام جهانی به همراه طلب ۱۰ ماهه خود را از فدراسیون فوتبال دریافت کردند.

جالب است بدانید فدراسیون فوتبال همچنین نامه ای به تعدادی از بازیکنان و دستیارانی که در جام جهانی حضور نداشتند ولی در جریان صعود تیم ملی همراه تیم بودند را نیز داده که پاداشی هم به آنها بدهد که البته هنوز موفق به این کار نشده و افرادی مثل جواد نکونام هنوز در صف طلب کاران پاداش تیم ملی در جام جهانی هستند.

مبلغ اصلی پاداش جام جهانی بین بازیکنان و سرمربی تقسیم شده، اما به نظر نمی رسد که فدراسیون فوتبال که در آن زمان رابطه خوبی هم با سرمربی اش نداشت، اقدام به پرداخت پاداش دو برابری به سرمربی اش کرده باشد؛ به خصوص اینکه فدراسیون فوتبال همیشه در دوران مدیریت مهدی تاج با مشکلات مالی شدید دست به گریبان بوده و بعید به نظر می رسد که چنین دست و دل بازی ناگهانی را نسبت به سرمربی اش نشان بدهد.

با این وصف به نظر می رسد توضیحات فدراسیون فوتبال، مبنی بر چرایی هزینه کرد این پاداش منطقی است؛ اگرچه بهتر بود خود کارلوس کی روش هم در این زمینه به جای حمله به رسانه ای که اسناد را منتشر کرده، توضیح مختصری در اینباره می داد.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: کارلوس کی روش تیم ملی فدراسیون فوتبال تیم ملی فدراسیون فوتبال کارلوس کی روش محبوبترین تصاویر پرسپولیس استقلال رئال مادرید بارسلونا لیگ برتر استقلال تهران پرسپولیس تهران تیم ملی تیم پرسپولیس لیگ قهرمانان آسیا تراکتورسازی تیم ملی ایران یوونتوس لیونل مسی کارلوس کی روش تیم ملی فوتبال ایران جام جهانی برانکو تیم استقلال منچستریونایتد تیم ملی در جام جهانی فدراسیون فوتبال پاداش جام جهانی جام جهانی ۲۰۱۸ کارلوس کی روش هزار دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۳۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰

به گزارش خبرگزاری مهر رئیس گروه بانک توسعه اسلامی گفت: جهان به راه‌حل‌های بلندمدت و پروژه‌های زیرساختی پایدار نیاز دارد، زیرا شکاف تأمین مالی زیرساخت‌های جهانی تا سال ۲۰۴۰ حدود ۱۵ تریلیون دلار برآورد می‌شود.

محمد الجاسر در نشست سالانه بانک و رویداد جشن طلایی در ریاض پایتخت عربستان سعودی گفت که تأمین مالی این پروژه‌های زیرساختی پایدار، مستلزم تغییر پارادایم است.

وی گفت: مکانیسم‌های سنتی تأمین مالی عمومی برای برآوردن تقاضای رو به رشد برای پروژه‌های زیربنایی مناسب نیست و جهان برای رسیدگی به این چالش‌ها و بودجه کافی برای سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت، نیاز به رویکردی جدید دارد.

الجاسر بیان کرد: این جایی است که بانک اسلامی به‌عنوان پرتویی از نور ظاهر می‌شود و اصول مبتنی بر دارایی و اشتراک ریسک آن کاملاً با نیازهای کشورهای کمتر توسعه یافته برای پروژه‌های زیرساختی بلندمدت هماهنگ است.

رئیس گروه بانک توسعه اسلامی افزود: «علاوه بر این، بانک اسلامی با تاکید بر مسئولیت زیست محیطی، کاملاً در موقعیتی است که از این تلاش‌ها حمایت کند».

همچنین یادآوری کرد که در پنج دهه گذشته، بانک از امور مالی اسلامی دفاع کرده است. او می‌گوید استراتژی ما حول محور ایجاد مشارکت‌های قوی، تقویت بازارهای مالی و توانمندسازی بخش خصوصی است.

رئیس گروه بانک توسعه اسلامی معتقد است که جهان بر سر تقاطع ایستاده است. همه‌گیری کووید -۱۹ آسیب‌پذیری‌ها را در زیرساخت‌ها آشکار و منابع عمومی را تخلیه کرد همچنین پیشرفت توسعه را معکوس کرد.

الجاسر گفت: «یک سوم کشورهای کم‌توسعه‌یافته در حال حاضر بدتر از دوران پیش از همه‌گیری هستند. بدون اقدام فوری، چشم‌انداز توسعه آنها می‌تواند بدتر شود».

همچنین تاکید کرد کشورهای کمتر توسعه یافته دارای پتانسیل اقتصادی فوق العاده در انتظار آزادسازی هستند.

وی با بیان اینکه تقویت سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های اجتماعی و فیزیکی برای کاهش فقر، ارتقای سلامت و آموزش و ایجاد اشتغال کلیدی است، افزود: این مورد تاب‌آوری در برابر شوک‌های آینده مانند همه‌گیری و تغییرات آب‌وهوایی را تقویت می‌کند.

کد خبر 6090673 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • اصولی: درخواست حواله خودرو برای فوتسالی‌ها را پیگیری می‌کنیم
  • ممبینی: فردا درمورد پاداش تیم ملی فوتسال تصمیم می‌گیریم
  • تجهیزات VAR از چین وارد می‌شود | مشکلی در قرارداد شمسایی نیست
  • ممبینی خبر داد: افزایش پاداش تیم‌های ملی با یکسری پروتکل‌ها
  • مشتری ۲میلیون دلاری تیم ایرانی به جهانبخش
  • تصویب پاداش برای کارگران شهرداری تبریز
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • پاداش قبولی سوادآموزان سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۴۰۱ کردستان واریز شد
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی
  • تکذیب اعزام تیم ملی فوتبال دانشجویان به بلژیک توسط فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی