Web Analytics Made Easy - Statcounter

قرمزومشکی‌پوشان جنوب انگلیس سومین تیم در لیگ برتر انگلیس هستند که از تصمیم خود برای اخراج کارمندان غیرفوتبالی‌‌‌شان منصرف شدند. ۲۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۶ ورزشی فوتبال جهان نظرات - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بعد از لیورپول و تاتنهام، باشگاه بورنموث هم از تعدیل نیرو و قطع همکاری با کارمندان غیرفوتبالی‌اش پشیمان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به شیوع کرونا در انگلیس و تعلیق تمام رویدادهای ورزشی در این کشور از جمله لیگ برتر، مسئولان باشگاه‌ها به منظور کاهش هزینه‌ها نه تنها تصمیم به کسر درصدی از حقوق بازیکنان گرفته‌اند بلکه با تعدادی از کارکنان غیرفوتبالی‌شان هم به صورت موقت قطع همکاری کرده‌اند تا مجبور به پرداخت حقوق آنها نباشند. اخراج این کارمندان آنها را مشمول طرح حمایت دولت از مشاغل می‌‌کند. این تصمیم‌ها اما بازخوردی منفی از سوی اهالی فوتبال و رسانه‌ها داشت تا جایی که دو باشگاه تاتنهام و لیورپول مجبور به لغو برنامه‌های خود شدند.

اکنون باشگاه بورنموث هم به این فهرست اضافه شده و اعلام کرد که حقوق آن دسته از پرسنل خود را که تعدیل شده بودند، پرداخت می‌کند.

در بیانیه این باشگاه آمده است: ما به درخواست هواداران‌مان گوش کرده‌ایم و از تصمیم خود برای تعدیل نیرو و قطع همکاری با کارمندان‌مان منصرف شدیم. از این رو با تصمیم هیئت مدیره باشگاه، ما اطمینان می‌دهیم که باشگاه می‌تواند به فعالیت خود در ایام تعلیق فصل ادامه دهد و ما از طرح حمایت دولت از مشاغل استفاده نخواهیم کرد.

باشگاه تاتنهام کارکنان اخراجی‌اش را برگرداند

 

در همین حال گفته می‌شود باشگاه نیوکاسل که در آستانه تغییر مالکیت قرار دارد، تنها تیم لیگ برتری است که هنوز قصد دارد از طرح حمایتی دولت انگلیس بهره ببرد و مسئولیت پرداخت حقوق کارکنان غیرفوتبالی‌اش (شامل بازیکنان و مربیان) را به گردن دولت بیندازد.

انتهای پیام/

R1015163/P/S3,1410/CT10 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا فوتبال انگلیس لیگ برتر انگلیس

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا فوتبال انگلیس لیگ برتر انگلیس ویروس کرونا فوتبال انگلیس لیگ برتر انگلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۳۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل منع ورود پزشک فلسطینی به اروپا

یک پزشک فلسطینی-انگلیسی تأکید کرد هدف از منع ورود وی به اروپا این است که جلوی شهادت دادن وی علیه رژیم صهیونیستی در دیوان لاهه را بگیرند.

به گزارش مشرق، غسان ابوسته، پزشک انگلیسی-فلسطینی که در سازمان پزشکان بدون مرز کار می‌کند و شاهد جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه بوده است، گفت: دلیل اصلی منع ورودم به اروپا این است که جلوی شهادت دادنم درباره جنایت‌های جنگی رژیم اشغالگر در مقابل دیوان بین‌المللی کیفری در لاهه را بگیرند.

وی در مصاحبه با المیادین گفت: دیوان لاهه در معرض فشارهای سیاسی از سوی دولت و کنگره آمریکا و دولت‌های اروپایی قرار دارد که حامی جنگ رژیم اشغالگر علیه مردم غزه هستند. یک تصمیم سیاسی از سوی دولت‌های اروپایی با هدف ساکت کردن شاهدان جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه وجود دارد. رژیم اشغالگر نیز تصمیم گرفته تا تمام شاهدان باقیمانده در نوار غزه یا در داخل بازداشتگاه‌ها را به قتل برساند.

وی به وجود یک کمپین هماهنگ بین رژیم صهیونیستی و اروپا با هدف ممانعت از رفتن شاهدان عینی به دادگاه‌های بین‌المللی برای محاکمه کردن رژیم اشغالگر اشاره کرد.

ابوسته گفت: مقامات فرانسوی مرا در فرودگاه شارل دوگل متوقف کرده و به من گفتند که نمی‌توانم به تمام کشورهای منطقه شینگن به مدت یک سال وارد شوم و این مساله با درخواست دولت آلمان است. دولت فرانسه نمی‌خواهد این ممنوعیت را نقض کند.

ابوسته گفت: من قبلا نیز از ورود به آلمان منع شدم. در آن زمان به من گفتند که ممنوعیت ورود به آلمان تنها در ماه آوریل و به خاطر «کنفرانس فلسطین» است که برلین قصد ممانعت از برگزاری آن را دارد اما شنبه در فرودگاه شارل دوگل فرانسه مشخص شد که نمی‌توانم وارد بیشتر کشورهای اتحادیه اروپا شوم.

تلاش‌ها برای ممانعت از شهادت دادن ابوسته در پی آن صورت می‌گیرد که وی در پرونده شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی به دلیل نسل کشی در غزه در مقابل دیوان بین‌المللی دادگستری حاضر شد.

وی بعد از خروج از غزه برای انتقال واقعیت بیمارستان‌ها و بخش پزشکی و اوضاع فاجعه بار انسانی غزه تلاش و درباره مواردی که در جریان فعالیت خود با آنها روبه‌رو شده است از جمله جراحت‌های بسیار سنگین به ویژه بین کودکان به دلیل سلاح‌های پیشرفته رژیم صهیونیستی صحبت کرد.

فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه حقوق بشر در اراضی فلسطینی نیز درباره این اتفاق گفت: من به عنوان یک اروپایی از دکتر ابوسته به دلیل تصمیم آلمان که به سطح جدیدی از دفاع از نسل کشی رسیده است، عذرخواهی می‌کنم.

وی افزود: من از آلمان می‌خواهم تصمیم خود را درباره دکتر ابوسته کنار بگذارد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • ورود بانوان به ورزشگاه تصمیم نظام بوده است
  • معمای مشکل غیرفوتبالی گل‌محمدی و تراکتور؛ پای تعهدنامه‌ نهاد خاص مخالف او وسط است؟
  • کالابرگ فجرانه سوم تا ۲۱ اردیبهشت ادامه دارد
  • اعتراض صنفی کارگران کاغذسازی پارس خاتمه یافت و پیمانکار حذف شد
  • لیتوانی نیرو‌های نظامی مردمی برای حضور در جنگ ایجاد می‌کند
  • دلیل منع ورود پزشک فلسطینی به اروپا
  • اقدام عجیب یک مجموعه شهری معروف پایتخت در جذب نیرو: ۲ ماه کار، بعد اخراج!
  • خلاصه بازی آرسنال 3-۰ بورنموث (لیگ برتر انگلیس 2023/24)
  • خلاصه بازی آرسنال و بورنموث + فیلم
  • احکام افزایش حقوق سال ۱۴۰۳ کارمندان قوه قضائیه صادر شد