Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی خراسان جنوبی از برپایی بیش از 75 بازارچه موقت عرضه محصولات صنایع‌دستی در استان، طی سال 98 خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان خراسان جنوبی، حسین عباس زاده با اعلام این خبر گفت: «در سال 98 به‌منظور حمایت از هنرمندان صنایع‌دستی و رونق فروش محصولات داخلی، 75 بازارچه موقت صنایع‌دستی در سطح استان در قالب بازارچه‌های نوروزی، شب بازارهای ماه مبارک رمضان، هفته صنایع‌دستی و مناسبت‌های مختلف برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»
او ادامه داد: «این بازارچه‌های موقت با پوشش 599 غرفه بالغ‌بر 13 میلیارد ریال فروش داشته‌اند.»
معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی استان خراسان جنوبی بیان داشت: «همچنین در سال 98 برنامه‌ریزی و پیگیری احداث و ایجاد سه مورد بازارچه دائمی صنایع‌دستی در سطح استان با همکاری دستگاه‌های اجرای مرتبط (مصوبات سفر استاندار به شهرستان‌ها) در شهرهای نهبندان،شوسف، سربیشه، در دستور کار قرار گرفت.»
او گفت: «در سال گذشته مبلغ یک میلیارد و 500میلیون ریال اعتبار ملی برای بازارچه دائمی شهرستان طبس با همکاری شهرداری تخصیص یافت.»
عباس زاده اظهار داشت: «در سال گذشته باهدف معرفی و ارائه صنایع‌دستی استان، چهارمین نمایشگاه سرا سری صنایع‌دستی خراسان جنوبی (13 لغایت 18 آذرماه 98) با حضور حداکثری استان‌های کشور (30 استان در قالب بیش از 200 غرفه) و فروش حدود 13 میلیارد ریال صنایع‌دستی و سوغات، برگزار شد.»
او ادامه داد: «در همین راستا چهارمین نمایشگاه منطقه‌ای صنایع‌دستی در شهرستان قائن (بهمن‌ماه 98) با حضور 10 استان در قالب 70 غرفه برگزار شد که 3میلیون و 500هزار ریال فروش داشت.»
معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی استان خراسان جنوبی با اشاره به خسارات واردشده به صنعتگران به دنبال شیوع ویروس کرونا یادآور شد: «با عنایت به نام‌گذاری سال جاری به‌عنوان سال جهش تولید توسط مقام معظم رهبری و تأکید استاندار، حمایت از هنرمندان صنایع‌دستی در سال 99 در اولویت قرار دارد و برنامه‌هایی مختلفی برای حمایت از فعالان این عرصه پیش‌بینی‌شده که به‌زودی اجرایی خواهد شد.»

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: برپایی صنایع دستی صنایع دستی خراسان جنوبی صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۴۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز احیای رشته چادر شب‌بافی در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گفت: فرآیند احیای رشته چادر شب‌بافی از رشته‌های منسوخ شده استان آغاز شده است.
مهراب محمدی افزود: چادر شب‌بافی یکی از صنایع‌دستی سنتی جهارمحال و بختیاری بوده که در گذشته با پارچه‌های رنگارنگ به جنس ابریشم یا پنبه و به شکل چهارخانه بافته می‌شد.
معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری افزود: این در حالی است که سال‌هاست این محصول صنایع‌دستی رونقی نداشت و به دست فراموشی سپرده شده بود.
وی گفت: کارشناسان معتقدند یکی از کاربرد‌های چادر شب‌باف، به‌عنوان روانداز بوده که در شب از آن استفاده می‌‎شده و به‌همین علت با این عنوان نام‌گذاری شده است.
محمدی روپوش برای رختخواب‌ها، ملحفه‌ها، پرده و نورگیر از دیگر کاربرد‌های چادر شب‌باف دانست و یادآور شد: نخستین فرایند برای احیای رشته‌های صنایع‌دستی فراموش شده، برگزاری دوره‌های آموزشی است.
معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: در این رابطه ابتدا مربی مربوط به آن رشته انتخاب، سپس از هنرجویان ثبت‌نام می‌شود.
وی گفت: پس از آن با برگزاری دوره‌های آموزشی افراد می‌توانند با شیوه تولید صنایع‌دستی مربوطه آشنا و در گام بعدی خود اقدام به تولید محصول کنند.
محمدی تأکید کرد: هنرجویان پس از دریافت گواهی می‌توانند از مزایایی مانند بیمه و دریافت تسهیلات برخوردار شوند.
معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری افزود: همچنین علاوه‌بر تلاش برای رشته‌هایی مانند چادر شب‌بافی کاربری‌های جدید تعریف می‌شود تا بازاریابی و فروش محصولات هم موفق باشد.
وی گفت: تلاش می‌شود هر سال یک رشته صنایع‌دستی در چهارمحال و بختیاری را احیا کرد.

دیگر خبرها

  • برپایی بازارچه کسب وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • ثبت سفارش میلیاردی صنایع دستی سیستان و بلوچستان در اکسپو
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات «گیوه»
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه
  • آغاز احیای رشته چادر شب‌بافی در چهارمحال و بختیاری