Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-06@19:17:47 GMT

سیستان و بلوچستان؛ قطب جدید مس در کشور می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۱۵۱۴۲

رییس هیات عامل ایمیدرو از شناسایی ذخایر چشمگیر مس و طلا در استان سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: با توسعه عملیات اکتشافات توسط ایمیدرو در این استان، به ذخایر قابل توجه مس دست پیدا کردیم و این محدوده های امیدبخش، این منطقه را به قطب جدیدی از مس تبدیل خواهد کرد.

خداداد غریب پور که امروز در نشست پایش پروژه های بین ایمیدرو و قرارگاه خاتم سخن می گفت، افزود: در سال "جهش تولید" ایمیدرو همکاری های خود با بخش خصوصی را بدای توسعه صنایع معدنی افزایش خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شناسایی ذخایر چشمگیر مس و طلا

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه رونق تولید و ایجاد اشتغال در مناطق محروم مورد توجه سازمان این سازمان، است، گفت: ایمیدرو فعالیت های گسترده اکتشافی در استان سیستان و بلوچستان داشته است و با توجه به شناسایی محدوده های امیدبخش این منطقه، به ذخایر قابل توجه مس و طلا دست پیدا کرده ایم.

غریب پور با بیان اینکه تمام پهنه ها در اختیار سرمایه گذاران قرار خواهد گرفت، اظهار داشت: مساحت پهنه ها و محدوده های اکتشافی در استان سیستان و بلوچستان حدود 70 هزار کیلومتر مربع است.

شناسایی ذخایر طلا در "سرکهنو"

وی افزود: یکی از پروژه های این استان، پروژه "سرکهنو" است که دارای چهار تن ذخیره طلا کشف شده است که امکان افزایش ذخیره آن تا پنج تن وجود دارد. این پروژه در مرحله اخذ گواهی کشف است.

قطب جدید مس کشور

غریب پور ادامه داد: همچنین در محدوده جنوب زاهدان ذخایر قابل توجه مس وجود دارد که با ظرفیت مثال زدنی، این منطقه را تبدیل به "مس سرچشمه" دیگر و یکی از قطب های مس کشور خواهد کرد. برنامه آتی ما در این منطقه، حفاری های سطحی و عمقی و همچنین مدلسازی و ارزیابی ذخیره خواهد بود.

مشارکت با بخش خصوصی برای معادن سنگ آهن

رییس هیات عامل ایمیدرو اظهار داشت: از سوی دیگر فعالیت های اکتشافی در محدوده آهن پلاسری ایرانشهر انجام شده است. طبق برآورد انجام شده این محدوده دارای 420 میلیون تن ذخیره است که دارای حدود 16 میلیون تن کانسنگ محتوی است.

وی همچنین با اشاره به تقویت همکاری ها با بخش خصوصی در سال "جهش تولید"، گفت: به طور حتم حضور شرکت های بزرگ همچون چادرملو و ملی مس برای سرمایه گذاری در این استان، ارزش افزوده قابل توجهی را نصیب کشور خواهد کرد.

استفاده از ظرفیت های قرارگاه در توسعه تولید و اشتغال

در این نشست سعید محمد فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم نیز طی سخنانی گفت: این قرارگاه، همکاری با سازمان توسعه ای ایمیدرو را ادامه می دهد و آمادگی دارد تا همچون گذشته ظرفیت های قرارگاه را در توسعه تولید و اشتغال حوزه معدن و صنایع معدنی به کار گیرد.

محمد افزود: همکاری های بین این دو مجموعه در طرح های نفلین سینیت و منطقه ویژه اقتصادی پارسیان تا رسیدن به اهداف تعیین شده ادامه خواهد داشت و امیدواریم طی سال جاری شاهد توسعه این مناطق باشیم.

 

اقتصادآنلاین

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Hvs برچسب ها: سنگ آهن ، تولید ، مس ، ایمیدرو ، تولید مس ، خداداد غریب‌پور ، سیستان و بلوچستان

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: سنگ آهن تولید مس ایمیدرو تولید مس سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان قابل توجه غریب پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۵۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان، مریم جلالی ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو افزود: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند بلکه باید با برنامه‌ریزی های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش آفرین باشد.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی ادامه داد: سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

به گفته جلالی، ما نیز در معاونت صنایع‌دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌دستی و معیشت عزت آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در سیستان و بلوچستان را به وجود آوریم.
او تاکید کرد: یکی از اقداماتی که به دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.
وی ادامه داد: ضرورت دارد تا محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

کد خبر 6096949

دیگر خبرها

  • ماما اولین نوازشگر جسم پاک نوزاد است
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • دولت سیزدهم بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان متمرکز شده است
  • پیش‌بینی تولید ۴۸۸۰ تن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان
  • تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • بزرگترین مولفه در توسعه سیستان‌و بلوچستان بحث امنیت است
  • با همه بارش‌ها، ۲۲ استان هنوز دچار خشکسالی است
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور