Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول گفت: دانشجویان منتظر حذف ترم یا درس نباشند؛ چرا که در حال حاضر هیچگونه درخواستی ارائه یا بررسی نخواهد شد.

علی ظاهر زاده، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص وضعیت آموزش مجازی دانشگاه گفت: تا پیش از شیوع ویروس کرونا و تعطیلی دانشگاه ها، در سطح دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول، آموزش مجازی اجرایی نشده بود که با توجه به وضعیت کشور زیرساخت‌های لازم برای ارائه آموزش مجازی به صورت آنلاین و آفلاین در این مجموعه فراهم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ظاهر زاده اضافه کرد: برگزاری آموزش مجازی به صورت آنلاین یا آفلاین به تشخیص اساتید انجام می‌شود و از هفته سوم اسفندماه سامانه مدیریت آموزش مجازی در دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول راه اندازی شده و اساتید خود را با این آموزش همراه کرده‌اند.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول اظهار کرد: تاکنون ۴۰۰ ساعت محتوای آفلاین در سامانه آموزش مجازی این دانشگاه برگزار شده تا از برگزاری کلاس حضوری در فضای مجازی برای مبارزه با بیماری کرونا خودداری شود. از امروز، ۲۷ فروردین نیز دفاع دانشجویان تحصیلات تکمیلی از طریق این سامانه آغاز می‌شود.
وی یادآور شد: تاکنون استقبال دانشجویان از کلاس‌های مجازی خوب بوده و ۲ هزار و ۲۴۰ نفر از دانشجویان در این سامانه وارد شده‌اند، ولی حدود ۵۰۰ نفر دیگر هنوز وارد نشده‌اند. انتظار می‌رفت با توجه به برگزاری کلاس‌ها به صورت مجازی همه دانشجویان به این سامانه وارد و از آموزش‌های ارائه شده بهره‌مند شوند. دانشجویان منتظر حذف ترم یا درس نباشند چرا که در حال حاضر هیچگونه درخواستی ارائه یا بررسی نخواهد شد و دانشجویان مکلف به دریافت آموزش‌های مجازی هستند.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول اذعان کرد: آموزش دروس تئوری به صورت مجازی انجام می‌شود و در خصوص نحوه برگزاری امتحانات هنوز تصمیم گیری نشده و به محض تصمیم گیری در این خصوص اطلاع‌رسانی خواهد شد. در مورد برگزاری کلاس‌های رشته‌های عملی (مانند رشته معماری که دروس عملی هستند) نیز در حال برنامه ریزی و تصمیم گیری هستیم که پس از برنامه ریزی اطلاع رسانی می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول تحصیلات تکمیلی آموزش مجازی ویروس کرونا آموزش مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۵۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه فرهنگیان ۱۰ هزار دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند

رئیس دانشگاه فرهنگیان از بورسیه ۱۰ هزار نفر از دانشجویان کشور توسط دانشگاه فرهنگیان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رجبعلی برزویی با اشاره به اینکه دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها بورسیه دانشگاه فرهنگیان می‌شوند، اظهار کرد: سال جاری ۱۰ هزار دانشجو با بورسیه جذب دانشگاه فرهنگیان می‌شوند.

وی افزود: دانشجویانی که دو سال از تحصیلشان در دانشگاه گذشته است با حداقل شرط معدل و شرایط متعدد برای بورسیه در آموزش و پرورش فراخوان می‌شوند و به عنوان نیروی وزارت آموزش و پرورش حقوق هم دریافت خواهند کرد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان بیان کرد: این گروه از دانشجویان علاوه بر دروسی که در دانشگاه اصلی خود می‌خوانند، دروس معلمی را در دانشگاه فرهنگیان سپری خواهند کرد و در نهایت صاحب دو مدرک از دانشگاه اصلی و دانشگاه فرهنگیان می‌شوند.

دانشگاه فرهنگیان پیش از این از جذب دانشجویان دو مدرکی خبر داده بود بر اساس این طرح که برای نخستین‌بار در ایران اجرا می‌شود، دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه‌های برتر کشور نسبت به پذیرش دانشجو معلم به‌طور مشترک اقدام می‌کنند.

بر این اساس این دانشجومعلمان حداقل دو سال از تحصیل خود را در دانشگاه اصلی یا دانشگاه مادر هستند و در آنجا فقط دروس تخصصی را می‌گذرانند و در صورت تأیید صلاحیت عمومی آن‌ها از ابتدای سال سوم یا چهارم برای گذراندن دروس تخصصی حرفه معلمی به دانشگاه فرهنگیان منتقل می‌شوند.

این شیوه در حال حاضر در پنج آموزش ریاضی، فیزیک، شیمی زیست‌شناسی و آموزش کودکان با نیازهای ویژه اجرا می‌شود.

منبع: تسنیم

کد خبر 748394

دیگر خبرها

  • خراسان رضوی، رتبه دوم کشور در جذب نخبگان به دانشگاه فرهنگیان
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • رادین مشهد قهرمان تورنمنت بسکتبال سه نفره مردان شد
  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی
  • انتخاب معلم دزفولی به عنوان معلم نمونه کشوری
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰ هزار دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • بیانیه دانشگاه امیرکبیر در محکومیت سرکوب خشونت‌بار پلیس آمریکا با دانشگاهیان حامی فلسطین
  • دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها، بورسیه دانشگاه فرهنگیان می‌شوند
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش