Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@20:15:31 GMT

اعلام فهرست محلول‌های ضد عفونی غیرمجاز

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۱۵۸۸۱

اعلام فهرست محلول‌های ضد عفونی غیرمجاز

به گزارش روز چهارشنبه سازمان غذا و دارو، فهرست نام این محصولات با نام تجاری، مشخصات محصول و مستندات به شرح زیر است:

ژل ضد عفونی کننده دست و صورت با عصاره برگ آلوئه ورا (ویروس کش و میکروب کش) با نام تجاری ETUO و با مشخصات فاقد پروانه ساخت و سایر مشخصات ماده ۱۱ قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، درج عبارت ساخت ایران، درج آرس اراک، شهرک صنعتی ۱۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این محصول فاقد هرگونه پروانه بهداشتی است.

ژل ضد عفونی کننده دست با نام تجاری ZAGROS با مشخصات فاقد پروانه ساخت و سایر مشخصات ماده ۱۱ قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، درج آدرس شیراز، شهرک صنعتی بزرگ بعد از میدان صنعت، پلاک ۵۷. تاریخ تولید آذر ۹۸ و تاریخ انقضای سه سال پس از تولید. تولید شده در شرکت زاگرس الکل شیراز و با حجم ۱۲۰ میلی لیتر که این محصول نیز فاقد هرگونه پروانه بهداشتی است.

ژل ضد عفونی کننده دست و پوست با نام تجاری Elevin Plus که فاقد پروانه ساخت و سایر مشخصات ماده ۱۱ قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی است.

محلول ضد عفونی کننده دست حاوی نانو سیلور با نام تجاری BK با مشخصات درج عبارت حاوی نانو سیلور و درج شماره پروانه ساخت ۵۶/۲۴۸۶۳ و درج ادعاهایی از جمله بهره گیری از تکنولوژی نانو سیلور جهت از بین بردن ویروس‌ها و باکتری و کرونا در حجم ۴۰۰ میلی لیتر. این محصول فاقد مجوز جهت استفاده و فاقد هرگونه پروانه بهداشتی است.

ژل پاک کننده دست با نام تجاری Karmilo با مشخصات شماره پروانه بهره برداری درج شده روی برچسب ۱۲۹۹ و وزن خالص ۲۷۰ سی سی و شماره پروانه ساخت ۳۸/۱۵۲۸۲ و تاریخ تولید ۲۰ و ۲۴ اسفند ۹۸ و تاریخ انقضای سه سال پس از تولید. تولید شرکت پرشیا سلامت به آدرس قزوین، شهرک صنعتی آراسنج به سفارش شرکت ارمغان نمای آریانا. پروانه ساخت این محصول پاک کننده دست ابطال شده است.

برچسب‌ها سازمان غذا و دارو کرونا ویروس کرونا پروندهٔ خبری کرونا و معضل بازار لوازم پیشگیری از آن کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو کرونا ویروس کرونا سازمان غذا و دارو کرونا ویروس کرونا ضد عفونی کننده دست نام تجاری پروانه ساخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۵۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادسازی سه هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی ابراهیم فرقانی اظهار کرد: با دستور دادستانی شهرستان تبریز در اجرای احکام موضوع تبصره ۲ ماده ۱۰ در اراضی کشاورزی سردرود و آرپادره‌سی شهرستان تبریز ۳۳ مورد تغییر کاربری اراضی تخریب، قلع وقمع و زمینها به وضع سابق برگشت.

وی با بیان اینکه به منظور حمایت از بخش کشاورزی و تولیدات داخلی، از ساخت و ساز‌های غیرمجاز در شهرستان تبریز جلوگیری می‌شود تاکید کرد: اراضی کشاورزی به عنوان ثروت و امانت جامعه برای نسل‌های آتی است و کسانی که از این ثروت و هدیه الهی استفاده می‌کنند، همواره موظف‌ هستند از آن به طور صحیح بهره‌برداری و در حفظ و حراست از آن تلاش کنند.

فرقانی با اشاره به این که تجاوز به اراضی ملی و کشاورزی تجاوز به حقوق همه مردم به ویژه نسل آینده این کشور است خاطرنشان کرد: هرگونه تصرف و ساخت و ساز‌های غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی موجب اخلال در خودکفایی کشور در بخش کشاورزی و رواج بیکاری در جامعه خواهد شد.

وی با بیان اینکه اراضی کشاورزی بستر تولید غذای شهروندان است ادامه داد: برای حفظ اراضی کشاورزی و تامین امنیت غذایی مردم این روند در طول سال با جدیت ادامه دارد و گامی برای حفظ قدرت تولید و نیز مبارزه با سودجویان و زمین خواران است.

فرقانی اضافه کرد: صدور مجوز یا پروانه ساخت وساز در اراضی کشاورزی و نیز واگذاری خدمات زیربنایی توسط دیگر نهاد‌ها بدون استعلام و دریافت مجوز از جهادکشاورزی ممنوع است و افراد و دستگاه‌های متخلف طبق قانون به محاکم قضائی معرفی خواهند شد.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان تبریز گفت: گشتهای مدیریت جهادکشاورزی شهرستان تبریز با بررسی مستمر و حضور فعال در عرصه‌های کشاورزی و نیز گزارش‌های دریافتی از سامانه ۱۳۱، مزارع و باغ‌ها را رصد می‌کنند و با هرگونه اقدام غیرمجاز برابر قانون برخورد خواهند کرد.

 

دیگر خبرها

  • آزادسازی سه هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز
  • مشخصات یک خودروی جدید ایرانی منتشر شد
  • طرح نهضت ملی مسکن رضوانشهر در مرحله صدور پروانه
  • مشخصات ال۹۰ ایرانی اعلام شد + عکس
  • ال۹۰ ایرانی چه مشخصات و ویژگی هایی دارد؟ + تصویر
  • مشخصات ال۹۰ ایرانی منتشر شد+ عکس
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!