Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محمد ساعدی مدیر بیمارستان شهدای نفت و شهید چمران سوسنگرد گفت: همراه با تلاش‌های مضاعف بهداشت و درمان و با وجود چالش‌های بهداشتی و درمانی و درون سازمانی موجود، تعداد مبتلایان به بیماری ویروس کرونا قابل ملاحظه است و جای تامل دارد.

او افزود: رشد ۲ برابری آمار مبتلایان در استان خوزستان در مقایسه با سیر نزولی آمار بهبود مبتلایان در کشور و دیگر استان هاجای بسی نگرانی وجود دارد که مستلزم بحث و تجدید نظر شورای سلامت استان خوزستان و متولیان امر است، ضمن اینکه از آمار موجود زنجیره تعریف شده از سوی  شورای سلامت استان و نحوه نظارت و عملکرد متولیان امر معیوب بوده و باید شاکله عملکردی خود و بدنه آن را ترمیم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساعدی اظهار داشت: سازمان ها، ارگان‌ها و تشکلات دولتی علیرغم تصمیمات مقامات کشوری، مشارکت کم رنگ و نامحسوسی در استان از خود نشان می‌دهد و بیش‌تر تصمیماتی که برای مشارکت اتخاذ کرده اند، امروزه جمعیت هلال احمر، صنعت ومعدن نیرو‌های انتظامی و امنیتی و... در بحران موجود مشارکتی نداشته یا مشارکت آن‌ها نا محسوس و ناملموس و مثمر ثمر نبود و نیست و رغبت و تمایلی جهت ورود به صحنه ندارند.

این کارشناس پرستاری تصریح کرد: امروزه در بیش‌تر شهرستان‌ها موارد مثبت و مشکوک موجود بدون علامت بالینی در قرنطینه‌های خانگی بسر می‌برند که بدلیل آشنایی نداشتن با اصول قرنطینگی و رعایت اصول بهداشتی غیر موفق عملکرد کرده و خود موجب آلودگی و منبع انتشار ویروس می‌شوند.

مدیر بیمارستان شهدای نفت و شهید چمران سوسنگرد بیان داشت: در بیش‌تر شهرستان‌ها متولی خاص و واقف بر تعهد خود بر راه اندازی نقاهتگاه موجود نبوده و بیماران بعداز ترخیص رهسپار منازل خود می‌شوند و مورد عیادت قرار می‌گیرند و متولی امر که ظاهرا در برخی شهرستان‌ها سپاه بوده نتوانست این مسئولیت محوله را به سرانجام برساند و شبکه‌های بهداشت و درمان نتوانسته خود در این امر پیش قدم شود.

محمد ساعدی ادامه داد: شورای سلامت در بیشتر شهرستان‌ها امر را بی اهمیت تلقی نموده و فقط به جلسات در فرمانداری‌ها اکتفا کرده اند و هرگونه فعالیت میدانی در سطح شهرستان خود نداشته اند و این شورا نتوانست دیگر سازمان‌ها و ادارات را با بهداشت و درمان همراهی نماید و از بهداشت و درمان پشتیبانی کنند.

او گفت: سهم بزرگ فرهنگ حاکم بر مردم و جوامع خوزستان و زندگی عشایری و پایبندی به آداب و رسوم مخصوص و اجتناب ناپذیر مزید بر علت است که این امر نیز می‌تواند از طریق مراکز تبلیغاتی و توجیه عموم مردم اصلاح نمود.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس وزارت بهداشت علوم پزشکی بهداشت و درمان شهرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۵۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف عسل چه کمکی به سلامت دهان و دندان می‌کند؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، مواد موجود در عسل به صورت طبیعی، دهان، دندان و روده را محافظت و ضد عفونی می کند و باعث سفیدی طبیعی دندان ها نیز می شود؛ عسل تنها ماده غذایی شیرین جهان است که علاوه بر مصرف به عنوان یک ماده غذایی بسیار لذیذ، موجب زیبایی، انرژی و شادابی نیز می شود.

بیشتر بخوانید: پرورش زنبور عسل در خراسان شمالی فایده موم عسل برای دندان

مصرف موم عسل برای پیشگیری از ایجاد پوسیدگی و پلاک دندانی سودمند است؛ غلظت های مختلف عصاره موم عسل، باعث توقف رشد و یا نابودی میکروب های اصلی ایجاد پوسیدگی و پلاک دندانی موسوم به باکتری «استرپتوکوکوس موتانس» می شوند.

قندهای موجود در عسل با شیرینی فراوانی که دارند به دندان ها هیچ صدمه ای نمی زند، بلکه می تواند آن ها را سفید و لثه ها را محکم سازد؛ چنانچه شکر مدتی در دهان بماند به وسیله باکتری تجزیه شده و موجب ایجاد اسید لاکتیک در دهان می شود که برای دندان ها مضر است، اما عسل بر خلاف شکر چون دارای یک نوع آنتی بیوتیک طبیعی است، هیچ گونه اسیدی در دهان تولید نکرده و دندان ها را ضد عفونی می کند، به همین دلیل مصرف آن برای دندان ها، به ویژه در اطفال نه تنها هیچ ضرری نداشته بلکه مفید است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229074 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • مصرف عسل چه کمکی به سلامت دهان و دندان می‌کند؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند