Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-30@21:45:20 GMT

کرونا چه بلایی بر سر ریه ها می آورد؟

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۱۶۵۱۲

کرونا چه بلایی بر سر ریه ها می آورد؟

ویروس کرونا بیشترین آسیب را به دستگاه گوارش، طحال و ریه وارد می کند و سبب تخریب می شود. این ویروس هنگامی که بر روی سلول های ریه می نشیند باعث آلوده شدن آن و سایر سلول ها می شود و بعد از گذشت ده روز باعث ایجاد گرفتاری فرد بیمار می شود.

 

به گزارش پول نیوز، ویروس کرونا در سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین به تمام مردم دنیا معرفی و باعث ایجاد دردسرهای زیادی شد، به طوری که امروزه در اکثر کشورهای دنیا موضوع مقابله با بیماری کووید ۱۹ و ویروس کرونا مطرح شده است و کشورها براساس ابلاغیه های سازمان بهداشت جهانی و پروتکل‌های ملی اقداماتی را در زمینه کاهش شیوع این ویروس انجام داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


میزان کشندگی ویروس کرونا بسیار کمتر از آنفولانزا است اما متاسفانه سرایت پذیری و بیماری زایی آن چندین برابر آنفولانزا است.

امروزه با شیوع بیماری کرونا و رعایت نکردن افراد و حضور آنها در اجتماع و ترددهای بی جا در سطح شهر می تواند باعث آلوده شدن سایر شهروندان به بیماری کووید ۱۹ شود.


ویروس کرونا وقتی که وارد بدن می‌شود می‌تواند در محیط زنده تکثیر کند به همین دلیل هنگامی که بر روی یک سلول زنده می نشیند در آن سلول تزریق و هنگامی که محیط ویروس آلوده شد سلول می ترکد و باعث پخش سلول های آلوده به ویروس کرونا در تمام محیط می شود.


ویروس کرونا بیشترین آسیب را به دستگاه گوارش، طحال و ریه وارد می کند و سبب تخریب می شود. این ویروس هنگامی که بر روی سلول های ریه می نشیند باعث آلوده شدن آن و سایر سلول ها می شود و بعد از گذشت ده روز باعث ایجاد گرفتاری فرد بیمار می شود.


انتشار ویروس کرونا در بدن و آلوده شدن سلول ها باعث آسیب جدی به سیستم ایمنی بدن می شود که به دلیل آلوده بودن سلول های سیستم ایمنی به ویروس کرونا درخواست یک حمله تمام عیار و مجدد برای کشتن ویروس از سوی سیستم ایمنی بدن صادر می شود و به خاطر اینکه ویروس سیستم ایمنی را آلوده و سردرگم کرده است یک حالت جنون جنگی در سیستم ایمنی بدن ایجاد می شود و در این زمان اوضاع وخیم و خسارت های جبران ناپذیری بر بدن وارد می شود.


اکثر بیماران علایم خفیف بیماری کووید ۱۹ را می گیرند

 

برخی از مردم به دلبل اپتلا به بیماری کووید ۱۹ دچار مشکلات حاد و عفونت ریوی شده که برای زنده ماندن باید از دستگاه تنفس مصنوعی استفاده کنند و اگر سیستم دفاعی بدن از ویروس شکست بخورد باکتری وارد شبکه خون شده و ویروس و آلودگی تمام بدن را می گیرد و فرد بیمار تا یک قدمی مرگ می رود.


ویروس کرونا سرایت پذیری اش از آنفلوانزا بیشتر است اما میزان کشندگی آن کم تر است. خبر بد این است که هیولای همه گیری به طرز وخشتناکی می تواند به سایرین سرایت کرده و باعث شده آن ها به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شوند و هنگامی که همه گیری سریع در بین افراد زیادی اتفاق می افتد، مردم‌ و بیماران زیادی به بیمارستان ها و مراکز درمانی جهت درمان مراجعه می کنند و هیچ نظام بهداشتی در دنیا توان ارائه خدمت به تعداد زیادی بیمار را ندارد.


به دلیل کمبود امکانات افرادی پیدا می شوند که جان خودشان را به خاطر کمبود امکانات و ابتلا به بیماری کووید ۱۹ از دست می دهند.


ویروس کرونا واکسن خاصی ندارد

به دلیل آن که هنوز ویروس کرونا دارو و واکسن خاصی ندارد، رفتارهای اجتماعی ما باید در محیط خانواده و اجتماع طوری باشد که مانند یک واکسن عمل کند و با شستن دست ها با آب و صابون و رعایت فاصله در مواجهه با افراد از شیوع این بیماری جلوگیری کنیم.


اگر همه گیری کرونا با شیب تندی ادامه یابد، پایان غم انگیزی برای ما به همراه دارد، اما اگر شیوع بیماری و همه گیری با شیب کند انجام شود پایان آن قابل تحمل تر خواهد بود.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: ویروس کرونا ریه پول نیوز دستگاه گوارش دستگاه تنفسی بیماری کووید ۱۹ ویروس کرونا سیستم ایمنی آلوده شدن همه گیری سلول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۶۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری، طی پیامی ۱۱ اردیبهشت ماه، روز جهانی کارگر را به تلاش گران عرصه تولید و توسعه کشور، تبریک گفت و اظهار کرد: تحرک و کوشش کارگران و کارآفرینان برای به حرکت آوردن چرخ های تولید، صنعت و اقتصاد کشور، خوداتکایی، عزت، استقلال و خوکفایی را به ملت ایران تقدیم کرده است.

فخاری بیان کرد: هر کجا که این قشر صبور و زحمتکش حضور یافت، مشاهده کردیم که چگونه راه پیشرفت، فراهم و علم و دانش به کار گرفته و دستاوردهای شگرف رقم خورده است.

استاندار تهران با اشاره به اینکه کارگران و کارآفرینان عزیز در شرایط سخت تحریمی و جنگ اقتصادی، پای کار سازندگی و رونق تولید در کشور ایستادند و اجازه ندادند که موتور حرکت پیشرفت میهن عزیزمان متوقف شود، افزود: شرایط دشوار کرونا نیز عرصه دیگری برای پایمردی کارگران بود، آنان در زمان عصیان کرونا جان بر کف گرفتند و نگذاشتند کارخانه ها و خط تولید در کشور دچار خدشه شود.

وی در ادامه ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای کارگر و ادای احترام به ارواح بلند آنان، این روز را به همه کارگران اثربخش، زحمتکش و عزیز کشور، خاصه کارگران ارزشمند، متعهد و مسوولیت پذیر استان تهران و خانواده های محترم آنان تبریک گفت.

استاندار تهران با اشاره به شعار سال که به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» مزین شده است عنوان کرد: نقش کارگران و کارآفرینان در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور بی بدیل و انکار ناپذیر است و امیدوارم با همدلی، همراهی و همت همیشگی زحمتکشان عرصه کار و اقتصاد شاهد تحقق این شعار باشیم.

کد خبر 6092707

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • بلایی که انفجار مهیب چاه فاضلاب بر سر شهروندان تبریزی آورد | فیلم
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست