Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا غلامرضا شریعتی چهارشنبه در حاشیه نشست ستاد مدیریت بیماری کرونا در محل استانداری خوزستان، اظهارداشت: ارزیابی‌های صورت گرفته نشان می‌دهد که وضعیت استان در مدیریت این بیماری همچنان پایدار است اما با این وجود باید توجه داشت که در حوزه بیماری‌های عفونی و مسری، اگر مراقبت‌های لازم صورت نگیرد و رفتارهای پرخطری که مانند آن را در رامشیر و هفتکل شاهد بودیم ادامه داشته باشد، شاهد افزایش بیماران کرونایی خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه‌داد: به عنوان مثال در رامشیر در طول ۵۰ روز، تنها چهار نفر به این ویروس مبتلا بوند، اما به دلیل حضور یک شهروند مبتلای اهوازی در منطقه برای گذراندن روز طبیعت، آمار بیماران رامشیر طی چند روز گذشته به چند برابر افزایش یافت.

رئیس ستاد مدیریت بیماری کرونا در خوزستان با گلایه از برخی رفتارهای پرخطر از سوی شهروندان خوزستانی در رعایت نکردن مراقبت‌های لازم، افزود: برابر برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، تصمیمات ستاد استانی مطابق نظر ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا پیش خواهد رفت و در مناطقی که شرایط طغیان مبتلایان به این ویروس وجود دارد، شرایط سختگیرانه‌تری اتخاذ می‌شود.

رامشیر و هفتکل در قرنطینه کامل

استاندار خوزستان تصریح کرد: این تصمیمات سختگیرانه برای شهرستان‌های رامشیر و هفتکل مصوب شده و قرار شد فرمانداران برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام دهند و بعد از تایید، اقدامات تعیین شده را اجرایی کنند.

 شریعتی با اشاره به اینکه شهرستان‌های رامشیر و هفتکل در حوزه های شهری و روستایی به صورت کامل قرنطینه می‌شوند، گفت: در این راستا از هرگونه ورود و خروج از این شهرستان‌ها جلوگیری و مراقبت خواهد شد تا شرایط به سطح تثبیت شده‌ای برسد.

صنوفی که کارت سلامت ندارند تعطیل می‌شوند

وی همچنین با اشاره به اینکه اصناف باید در سامانه وزارت کشور خوداظهاری کنند، گفت: علاوه بر این هرکدام از کسبه که از کارت سلامت برخوردار نیستند باید تعطیل شوند.

شریعتی یادآورشد: در این زمینه نظارت‌ها با همکاری مشترک دانشگاه‌های علوم پزشکی، سازمان صنعت، معدن و تجارت و اداره کل تعزیرات استان صورت می‌گیرد.

رئیس ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان همچنین با اشاره به تشکیل کمیته‌ای با حضور بسیج، بهورزان و دهیاران جهت اجرایی شدن تصمیمات ستاد استانی، گفت: این کمیته باید از ظرفیت‌های قانونی برای جلوگیری از تجمعات و بخصوص مراسمات ترحیم در روستاها جلوگیری کنند.

برداشت محصولات کشاورزی خوزستان با رعایت فاصله گذاری اجتماعی

استاندار خوزستان همچنین در بخش دیگری از این گفت‌وگو با اشاره به اینکه برداشت ۶ میلیون تن محصولات کشاورزی در استان آغاز شده است گفت: با هماهنگی جهادکشاورزی، دانشگاه‌های علوم پزشکی و معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، باید پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی در روند برداشت محصولات اجرا و مورد نظارت قرار گیرد.

وی ادامه داد: محصولات کشاورزی استان در معیشت و قوت ملت نقش اساسی دارد و به همین دلیل جلوگیری از انتشار و شیوع این ویروس باید همواره در برداشت این محصولات مورد توجه قرار بگیرد.

موارد مثبت از بیماری کووید ۱۹ یا ویروس کرونا از اواخر بهمن پارسال در کشور مشاهده شد.هم اکنون تقریبا همه مجموعه‌های اجرایی ، اداری و فرهنگی ، عملیاتی و خدمات عمومی و درمانی خوزستان درگیر پیشگیری و درمان بیماری کرونا هستند و شیوع این ویروس بر بیشتر فعالیت‌های اقتصادی ، آموزشی ، اداری اجتماعی و فرهنگی خوزستان تاثیر گذاشته است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا اجتماعی و فرهنگی دانشگاه های علوم پزشکی سازمان صنعت معدن و تجارت طبیعت وزارت کشور بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی مدیریت بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۶۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدود شدن استفاده از سهمیه سوخت خودر‌وهای فاقد بیمه‌نامه چه اهمیتی دارد؟

بر اساس ماده ۴۸ قانون بیمه اجباری شخص ثالث، ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت مکلف است از صدور هرگونه کارت و تخصیص اولیه سهمیه یا ادامه آن برای وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه خودداری کند.

پیش از این هم مجید مشعلچی قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی به باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود: بیمه مرکزی با همکاری ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور، طرح یک‌به‌یک سازی کارت سوخت و بیمه نامه شخص ثالث را پیش می‌برند. طبق این طرح به ازای هر بیمه‌نامه شخص ثالث فعال وسیله نقلیه باید یک کارت سوخت وجود داشته باشد.

در همین راستا مهرماه سال گذشته بود که سید کاظم عزیزی معاون صنایع و انرژی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور گفت: با محوریت ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت و همکاری دستگاه‌های ذی ربط ازجمله بیمه مرکزی، فراجا و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در گام اول اجرای این ماده قانونی، بیش از ۲۰ هزار خودرو نفت گازسوز فاقد بیمه نامه که علی رغم گذشت بیش از یک سال از تاریخ انقضاء بیمه نامه همچنان فاقد بیمه بوده اند، در تیر ۱۴۰۲ شناسایی شدند.

سهمیه سوخت خودر‌وهای فاقد بیمه قطع شود

به تازگی هم وزیر اقتصاد در نامه‌ای به وزیر راه و شهرسازی خواستار عدم‌تخصیص سهمیه سوخت به خودرو‌های بنزینی و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث با جدیت و قوت بیشتر شده است در این نامه خاندوزی نوشت: ضمن تشکر و قدردانی از تلاش مستمر همکاران آن وزارتخانه شاغل در ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت در اجرایی نمودن مفاد ماده ۴۸ قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه و غیرفعال نمودن کارت سوخت خودرو‌های گازسوز فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث در فاز اول اجرای ماده قانونی یادشده، با توجه به نتایج مثبت حاصله از اجرای این ماده قانونی که منجر به افزایش پوشش بیمه‌ای وسایل نقلیه و همچنین صرفه‌جویی در مصرف روزانه میلیون‌ها لیتر نفت و گاز شده است خواهشمند است دستور فرمایید در گام بعدی اجرای طرح عدم‌تخصیص سهمیه سوخت به خودرو‌های بنزینی و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث با جدیت و قوت بیشتری در دستور کار قرار گیرد تا در آینده شاهد تداوم اثرات مثبت اجرای این ماده قانونی باشیم.

استفاده از سهمیه سوخت حدود ۱۵ هزار تاکسی و وانت‌بار محدود می‌شود 

در ادامه هم روز گذشته مهدی قمصریان مدیرعامل صندوق تامین خسارت‌های بدنی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان خبر داد: با پیگیری‌های انجام شده توسط دستگاه‌های ذی‌ربط اطلاعات ۵ هزار و ۷۵۸ تاکسی فاقد بیمه شخص ثالت برای عدم استفاده از سهمیه سوخت به پالایش و پخش ارسال شده است همین طور اطلاعات ۹ هزار و ۱۱۵ وانت بار که بیمه‌نامه آنها از سال ۱۳۹۷ منقضی و دیگر تمدید نشده برای اجرای ماده ۴۸ توسط ستاد سوخت به پالایش و پخش ارسال شده است.

اما اهمیت اجرای این بند قانونی یعنی ماده ۴۸ بیمه اجباری شخص ثالث چه میزان است؟ در همین راستا قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی مجید مشعلچی طرح یک به یک سازی را در جلوگیری از آسیب‌های ناشی از حوادث رانندگی و همچنین قاچاق سوخت، موثر دانست و اظهار کرد: در کل این طرح یک به یک سازی در حال انجام است تا مصرف سوخت ساماندهی و بتوانیم با این ابزار‌ها مقداری از ناترازی مصرف سوخت بکاهیم.

پیش از این هم علیرضا احمدی فینی سرپرست ستاد مدیریت سوخت حمل و نقل کشور مطرح کرده بود: ناترازی در حوزه انرژی کشور رخ داده است که باید در این بخش مدیریت سوخت انجام شود و این موضوع برای ما بسیار حائز اهمیت است. ستاد مدیریت سوخت حمل ونقل کشور ماده ۴۸ بیمه شخص ثالث را پیگیری کرده است و برای ناوگانی که بیمه شخص ثالث نداشته باشند کارت سوخت صادر نمی‌کند.

او همچنین تاکید کرد: با این اجرای ماده ۴۸ قانون بیمه شخص ثالت علاوه بر اینکه ناترازی انرژی اصلاح می‌شود ضریب نفوذ بیمه شخص ثالث نیز افزایش می‌یابد.

در ادامه هم مینا صادقی کارشناس حوزه بیمه به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بیمه شخص ثالث، مهم‌ترین بیمه برای وسایل نقلیه بوده و خرید آن بر اساس قانون، اجباری است. به همین دلیل ماده ۴۸ قانون برای افرادی که بیمه شخص ثالث ندارند، یا نسبت به انجام آن کوتاهی می‌کنند، وضع شده است. 

او افزود: بیمه شخص ثالث در زمان‌های تصادفات به کمک افراد می‌آید و بخشی از بار تصادفات را کاهش می‌دهد پس داشتن بیمه نامه شخص ثالث ضروری است که باید به آن توجه داشت و این قانون بر این اساس بوده تا علاوه به کمک به رانندگان به افزایش ضریب نفوذ بیمه هم کمک کند.

گقتنی است، صاحبان خودروهای فاقد بیمه که استفاده از سهمیه سوخت آنها بر اساس اجرای قانون محدود شده به منظور فعال شدن مجدد کارت هوشمند سوخت خود لازم است بیمه نامه شخص ثالث خود را تمدید کرده و سپس به یکی از دفاتر پلیس +۱۰ سراسر کشور مراجعه و آن را ثبت کنند همچنین مطابق ماده قانونی، درخواست صدور کارت هوشمند سوخت در دفاتر پلیس +۱۰ منوط به احراز بیمه نامه شخص ثالث است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • محدود شدن استفاده از سهمیه سوخت خودر‌وهای فاقد بیمه‌نامه چه اهمیتی دارد؟
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • استقرار بالگرد نیروهای مسلح در استان ایلام ضروری است
  • ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در حوزه مدیریت شهری مرکزی هزینه شده است
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • استقرار تیپ مستقل ارتش در ایلام از مطالبات دیرینه مردم است
  • بازگشت سیاوش به استقلال ملاثانی
  • بازگشت سعید صادقی از بیماری