Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@05:11:27 GMT

تولید پسماند در کلانشهر اراک ۱۵ درصد کاهش یافته است

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۱۸۷۱۳

تولید پسماند در کلانشهر اراک ۱۵ درصد کاهش یافته است

«حمیدرضا قناتی» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با شیوع ویروس کرونا و ماندن مردم در خانه انتظار می‌رفت که تولید پسماند شهری افزایش داشته باشد اما، با رفتارهای آگاهانه شهروندان نه تنها افزایش پسماند رخ نداد ،بلکه میزان دورریختی‌ها نسبت به‌مدت مشابه قبل کاهش داشت.

وی بیان کرد: از ابتدای فروردین ماه جاری ۲۶۰ تن پسماند در کلانشهر اراک تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست مدیریت پسماند شهرداری اراک ادامه داد: با توجه به شیوع ویروس کرونا  پسماند جمع‌آوری شده در این شهر با دقت و حساسیت ویژه قبل از دفن آهک‌پاشی و کلر زنی می‌شود.

قناتی تصریح کرد: خودروهای حمل پسماند شهری اراک نیز پس از هر بار تخلیه، گندزدایی و ضدعفونی شده و وسایل انتقال  پسماندهای بیمارستانی به ویژه مراکز درمانی معین کرونا بر اساس پروتکل بهداشتی و با مراقبت‌های ویژه‌ صورت گرفته و مراحل کامل ضدعفونی و گندزدایی رعایت می‌شود.

وی گفت: حدود سه هزار مخزن جمع‌آوری پسماند در نقاط مختلف اراک وجود دارد که این مخازن هر روز برای کاهش شیوع ویروس کرونا روزانه ضدعفونی و گندزدایی می‌شوند.

سرپرست مدیریت پسماند شهرداری اراک اضافه کرد: روزانه به طور میانگین ۶۰۰ پاکبان و نیروهای خدمات شهری در امر جمع‌آوری پسماند شهری و ضدعفونی و گندزدایی اراک فعالیت دارند و تاکنون  موردی از ابتلا به ویروس کرونا در این قشر و خانواده‌های آنان گزارش نشده است.

قناتی بیان کرد: با شیوع کووید ۱۹ برای تمامی پاکبانان و نیروهای خدمات شهری ماسک و دستکش تامین شده و آموزش‌های لازم نیز برای مقابله با این بیماری به‌صورت مستمر به آنان ارایه می‌شود.

کلانشهر اراک مرکز استان مرکزی است و در این منطقه بیش از ۶۲۰ هزار نفر جمعیت زندگی می‌کند و نخستین مورد مثبت ویروس کرونا در این شهر پس از قم در اول اسفندماه سال ۹۸ به ثبت رسیده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا اراک استان مرکزی مدیریت پسماند شهرداری اراک پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اراک استان مرکزی مدیریت پسماند شهرداری اراک ویروس کرونا اراک استان مرکزی مدیریت پسماند شهرداری اراک ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۸۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • شناسایی مهم ترین عامل تصادفات درون‌شهری در کردستان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تبریز فقیرترین کلانشهر از نظر هوشمندسازی معابر است
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • هدف دولت سیزدهم کاهش بار ترافیکی در کلانشهر رشت است
  • کاهش ۱۰۰ درصدی تصادفات فوتی در کردستان