Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@23:41:10 GMT

۲۰ هزار واحد صنفی قم در سامانه سلامت ثبت‌نام کردند

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۱۸۷۴۷

۲۰ هزار واحد صنفی قم در سامانه سلامت ثبت‌نام کردند

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قم با بیان اینکه بر اساس اطلاعات واصله قریب به ۲۰ هزار واحد صنفی در سامانه سلامت ثبت‌نام کرده‌اند گفت: انجام این کار رشد دو برابری را نسبت به روز قبل‌تر نشان می‌دهد. ۲۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۳ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مهرداد غضنفری در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان قم که در سالن جلسات کرامت استانداری برگزار شد اظهار داشت: از 26 واحد صنفی که مجاز به رعایت پروتکل‌ها هستند تقریباً حدود 77 درصد در سامانه ثبت‌نام کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قم با بیان اینکه بر اساس اطلاعات واصله قریب به 20 هزار واحد صنفی در سامانه سلامت ثبت‌نام کرده‌اند گفت: انجام این کار رشد دو برابری را نسبت به روز قبل‌تر نشان می‌دهد

وی با بیان اینکه محورکار تعاملی و گفت‌وگو با واحدهای صنفی و هیئت‌امنای بازار بوده است، افزود: پروتکل‌های مربوطه با توجه به وضعیت بیماری در روزهای آینده ابلاغ خواهد شد.

به گفته معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قم اطلاع رسانی به شیوه‌های مختلف انجام و بازرسی‌ها و نظارت بر واحدهای صنفی به‌دقت انجام می‌شود، حتی جاهایی که لازم بوده با برخی از صنوف برخورد شده است.

غضنفری با بیان اینکه مسئولیت ثبت‌نام در سامانه سلامت به عهده اصناف و صمت است، افزود: در اطلاع رسانی برای ثبت‌نام در این سامانه از ظرفیت فضای مجازی و صدا و سیما و گاهی نیز از شیوه‌های گشت استفاده کرده‌ایم تا همه صنوف در این سامانه ثبت‌نام کنند.

کهگیلویه و بویراحمد|صنوف تنها با دریافت کد بهداشتی اجازه فعالیت دارندادامه اعتراض صنوف سینمایی به ماجرای عیدی/ نامه نگاری به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامیآخرین اخبار کرونا کاشان| بازگشایی صنوف به معنای پایان کرونا نیست/روند کاهشی مبتلایان به کرونا در اردستان

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم نیز در این جلسه، با تأکید بر تشویق و ترغیب اصناف به ثبت‌نام در سامانه سلامت اظهار داشت: اتحادیه‌ها ملزم شدند که صنوف را با اشکال مختلف ترغیب و  تبلیغ و حتی تهدید به ثبت‌نام در سامانه سلامت کنند.

محمود سیجانی در مورد صنوف غیرمجاز و مراکزی که باید تعطیل باشند، گفت: یک تیمی مرکب از اماکن، تعزیرات و اتاق اصناف کار را پیش می‌بردند که در این زمینه با چالش‌هایی نیز روبه رو بودیم، همچنین بر اصنافی که ثبت‌نام کرده و رعایت پروتکل را داشتند نیز نظارت شد.

وی با تأکید بر ترغیب واحدهای صنفی به ثبت‌نام در سامانه سلامت گفت: از 35 هزار مجوزی که به صنوف داده‌شده حدود 20 هزار صنف ثبت‌نام انجام داده‌اند که حدود 51 درصد می‌شود که نشان می‌دهد نسبت به تعداد واحدهای صنفی دیگر، استان قم پیشتاز بوده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم با بیان دغدغه‌های حوزه اصناف عنوان کرد: بسیاری از این چالش‌ها از طریق مذاکره با اماکن حل می‌شد، امیدواریم در این زمینه هم به نقطه مطلوب برسیم.

انتهای پیام/451/ح

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ثبت نام در سامانه سلامت واحدهای صنفی ثبت نام کرده واحد صنفی استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۸۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم؟

به گزارش صدای ایران از روزیاتو، محققان دقیقاً کشف کرده‌اند که برای داشتن و حفظ قلب سالم، هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم.

کارشناسان سال‌ها هشدار داده‌اند که عدم تحرک و نشستن بیش از حد در طول روز خطر مشکلات سلامتی متعددی از جمله افزایش وزن، دیابت نوع ۲، سرطان و حتی مرگ زودهنگام را افزایش می‌دهد.

اکنون تیمی از محققان می‌گویند که ما باید فقط شش ساعت در روز بنشینیم.

تنها دو ساعت در روز را باید به ورزش‌های سنگین مانند ورزش در باشگاه یا پیاده‌روی سریع اختصاص دهید.

انجام ورزش‌های سبک، مانند انجام کار‌های خانه یا درست کردن شام، باید دو ساعت دیگر را به خود اختصاص دهد.

وقتی نوبت به خواب می‌رسد، هشت ساعت و بیست دقیقه را برای خوابیدن کنار بگذارید.

اما به گفته محققان، افراد تنها زمانی مزایای ماندگار این اقدامات را بر سلامت قلب خود تجربه خواهند کرد که این فعالیت‌ها را به طور منظم انجام دهند.

دکتر کریستین برکنریج، نویسنده این مطالعه و کارشناس فیزیولوژی ورزش در دانشگاه فناوری سوئینبرن تصریح کرد:

برای نشانگر‌های متنوع سلامت، از اندازه دور کمر گرفته تا سطح گلوکز ناشتا، سطوح مختلفی از هر رفتار در نظر گرفته می‌شود.

این تجزیه و تحلیل طیف گسترده‌ای از نشانگر‌های سلامت را در بر می‌گیرد و هدف آن سلامت کلی بدن است.

البته همیشه حرکت کردن و فعالیت تا جایی که می‌توانید توصیه می‌شود. به خصوص زمانی که زندگی بسیاری از ما جلوی نمایشگر‌ها می‌گذرد.

انجام فعالیت‌های بدنی و خوابیدن، به سلامت متابولیک قلبی ما کمک می‌کند.

محققان داده‌های بیش از ۲،۳۰۰ داوطلب ۶۰ ساله را تجزیه و تحلیل کردند. یک چهارم آنها دیابت نوع ۲ داشتند.

آنها فعالیت داوطلبین را به مدت هشت روز بررسی کرده و کل زمان نشستن، ایستادن و خوابیدنشان را محاسبه کردند.

سپس این تیم نشانگر‌های سلامت را در میان شرکت‌کنندگان از جمله اندازه دور کمر، سطح گلوکز و انسولین مقایسه کردند.

آنها دریافتند کسانی که نشانگر‌های «بهینه ای» دارند، به طور قابل ملاحظه‌ای زمان کمتری را برای نشستن و زمان بسیار بیشتری را برای انجام فعالیت‌های بدنی صرف می‌کنند.

افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ و دارای «ترکیب بهینه به طور متوسط» نیز زمان بیشتری را به خواب اختصاص می‌دادند.



محققان در مقاله‌ای در مجله Diabetologia افزودند:

بی‌تحرکی روی سلامت قلب تاثیر می‌گذارد. زمان بیشتری که برای انجام فعالیت‌های بدنی صرف می‌شود، با حساسیت به انسولین، کاهش درصد چربی و کاهش سطوح تری‌گلیسرول و کلسترول همراه است.

با این حال، محققان اذعان کردند که این داده‌ها صرفاً یک «توصیه» است و زمان هر فعالیت باید «واقع‌بینانه و متعادل» باشد.

ممکن است مشکلاتی در جمع‌آوری داده‌ها در تمایز دقیق مدت زمان اختصاص داده شده به هر یک از انواع فعالیت‌های اندازه‌گیری شده در شرکت‌کنندگان وجود داشته باشد.

به عنوان مثال، در این پژوهش ایستادن بسیار شبیه به فعالیت بدنی سبک ثبت می‌شد.

این که زمان خود را به جای انجام فعالیت‌های بدنی با چه کاری جایگزین کنید هم به طور طبیعی بر نتایج تأثیر می‌گذارد.

به عنوان مثال، اگر خوابیدن جایگزین زمان ورزش شود، ممکن است برای سلامتی مضر باشد، اما اگر جایگزین زمان نشستن و عدم تحرک شود، مفید است.

به همین دلیل است که ما به دستورالعمل‌های یکپارچه‌ای با در نظر گرفتن طیف کامل رفتار انسانی نیاز داریم.

اگرچه اختصاص دادن زمان بیشتری به ورزش کردن توصیه می‌شود، اما انجام ۱۰ ساعت ورزش و حذف ساعات نشستن عملاً امکان‌پذیر نیست. استفاده از زمان باید واقع‌بینانه و متعادل باشد.

همچنین باید اذعان کنیم که این داده‌ها توصیه‌ای برای یک فرد بزرگسال سالم و توانا است. همه ما شرایط مختلفی داریم و مهمتر از همه، حرکت کردن و فعالیت باید سرگرم‌کننده باشد.

در حالی که محققان محاسبه کرده‌اند که بزرگسالان به طور ایده‌آل باید چه هدفی را از نظر فعالیت داشته باشند، حتی اگر به این اهداف دقیق نرسند، همچنان احتمالاً از انجام فعالیت‌های بدنی سود خواهند برد.

به عنوان مثال، انجام ورزش به مدت ۱ ساعت در روز همچنان برای شما مفید است، حتی اگر دقیقاً دو ساعت در روز ورزش نکنید.

دیگر خبرها

  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند
  • تأمین برق، چالش جدی شهرک‌های صنعتی
  • تشکیل ۱۰ پرونده برای واحد صنفی متخلف در زاهدان
  • مهلت ۲ هفته‌ای برای انتقال نمایشگاه‌های خودرو به شهرک صنفی کاوه در مهاباد
  • کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد
  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد پلمب شدند
  • پلمب ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد
  • هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم؟
  • محکومیت پنج میلیارد ریالی برای مرغ فروش مشهدی