Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@21:59:26 GMT

تاثیرچای وقهوه برپیشگیری کرونا

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۱۹۹۵۰

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره تاثیر مصرف نوشیدنی های گرم بر پیشگیری از بیماری کرونا توضیح داد. ناطقان: نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره مصرف نوشیدنی‌های گرم به منظور مقابله با ویروس کرونا گفت: تاکنون هیچ یافته یا مطالعه علمی به منظور مصرف نوشیدنی‌های گرم برای مقابله با ویروس کرونا یافت نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: با ویروس کرونا نمی‌توان مقابله کرد، اما می‌توان سیستم ایمنی بدن را با مصرف مایعات گرم و سرد تقویت کرد.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تصریح کرد: یک فرضیه وجود دارد که اگرویروس از طریق دست یا مواد غذایی وارد سیستم گوارش شود و در حلق و نواحی گلو تجمع پیدا کند، می‌توان با نوشیدن مایعات گرم ویروس را به سمت معده هدایت کرد و به این ترتیب اسید معده به علت قوی بودن ویروس کرونا را از بین خواهد برد، اما نمی‌توان آنرا استنباط کرد.

جوزدانی ادامه داد: ویروس کرونا از طریق حلق می‌تواند وارد سیستم تنفسی شود و به همین علت برای افراد مشکل ساز خواهد شد، ولی در صورتی که وارد گوارش شود از طریق اسید معده از بین خواهد رفت.

او افزود: برای افزایش سیستم ایمنی بدن نوشیدن تمامی مایعات تاثیرگذار خواهند بود و از همین طریق اکسیژن به تمام سلول‌های بدن می‌رسد و عملکرد سلول‌ها را بهتر می‌کند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد: نوشیدن آب و مایعات در از بین بردن سموم و مواد زائد که از طریق راه‌های مختلف مانند مصرف مواد غذایی وارد بدن می‌شوند هم نقش تعیین کننده‌ای دارند و آن‌ها را از بین خواهند برد.

ویروس کرونا؛ آیا نوشیدنی‌های گرم برای مقابله با آلودگی تاثیر دارند؟

جوزدانی گفت: یکی از مناسب‌ترین زمان‌ها برای نوشیدن آب، بلند شدن بعد از زمان خواب است. متاسفانه یک عادت بسیار غلط وجود دارد و این است که افراد نباید لیمو و عسل را با آب جوش ترکیب کنند؛ چرا که این کار باعث می‌شود تا ویتامین C لیمو از بین رود و همچنین عسل به یک ماده سمی تبدیل شود، اما اگر آب گرم یا ولرم باشد هیچ مشکلی پیش نمی‌آید.

او افزود: به منظور هیدروته نگهداشتن بدن، نوشیدن قهوه و چای پر رنگ باید از لیست مواد غذایی کم شود و در کنار آن‌ها حتما آب فراوان مصرف شود تا سیستم ایمنی بدن قوی بماند و عملکرد خود را از دست ندهد.

جوزدانی در پایان گفت: از آن جایی که طی چند روز اخیر هوا سرد شده است مصرف نوشیدنی‌های گرم مانند چای کم رنگ و آب ولرم بدن را در مقابل انواع ویروس‌ها به خصوص آنفلوانزا حفظ خواهد کرد و با این روش می‌توان سیستم ایمنی را تقویت کرد.
منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: چای ، قهوه ، ناطقان ، کرونا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: چای قهوه ناطقان کرونا متخصص تغذیه و رژیم درمانی مصرف نوشیدنی های گرم ویروس کرونا سیستم ایمنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۹۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟

به گزارش همشهری آنلاین، جهان پس از پشت سر گذاشتن چهارمین سال همه‌گیری جهانی کروناویروس جدید عامل بیماری کووید اکنون با شیوع بی‌سابقه سویه جدید H۵N۱ آنفلوانزای پرندگان در میان گاوهای شیری در آمریکا روبرو شده که یادآور آسیب‌پذیری انسان‌ها در برابر تهدیدات ویروسی جدید است.

جرمی فارار، دانشمند ارشد سازمان جهانی بهداشت (WHO) هفته گذشته گفت که خطر سرایت این سویه جدید به انسان «نگرانی بزرگی» است. آنفلوانزای پرندگان به ندرت انسان را مبتلا می کند اما میزان کشندگی بالایی دارد. بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، میزان مرگ و میر ناشی از آنفلوانزای پرندگان در میان انسان‌ها از سال ۲۰۰۳ به ۵۲ درصد رسیده است.

علت نگرانی دانشمدان چیست؟

این واقعیت که ویروس آنفلوانزای پرندگان در حیوانات پستانداری مانند گاو پیدا شده است، نشان می دهد که این ویروس جهش یافته است و این وضعیت آن را یک قدم به آلوده کردن انسان نزدیکتر می کند.

ویروس آنفلوانزای پرندگان یا آنفلوانزای مرغی چند دهه است که به عنوان عامل حتمالی ایجاد همه‌گیری جهانی یا عالمگیری آینده مطرح بوده است، اما همانطور که از نام آن پیداست، تا به حال عمدتاً پرندگان را تحت تأثیر قرار داده است.

پل دیگارد، استاد ویروس شناسی و متخصص آنفلوانزا در دانشگاه ادینبورگ در اسکاتلند می‌گوید: «این اخبار تائیدکننده توانایی ویروس آنفلوانزا برای غافلگیر کردن ما است. ما از لحاظ تاریخی احتمال ابتلای گاوها به آنفلوانزای نوع A را بسیار پایین می‌شمردیم. وضعیت کنونی ارزیابی تهدید را تا حدی بالا می‌برد. (ویروس H۵N۱ آنفلوانزای پرندگان یک ویروس آنفلوانزای نوع A است).

شیوع سویه جدید چقدر گسترده است؟

جیمز وود، رئیس بخش دامپزشکی در دانشگاه کمبریج گفت: «من معتقدم که شیوع عفونت بسیار بیشتر از تعداد دامپروری‌های گزارش شده خواهد بود.»

وود توضیح داد که تشخیص RNA ویروسی در شیر نشان می‌دهد که این بیماری بسیار گسترده‌تر از آنچه قبلا تصور می‌شد است.

نتایج بررسی که پنجشنبه گذشته در آمریکا منتشر شد، نشان داد که از هر پنج نمونه شیر خرده فروشی یک نمونه حاوی قطعات ویروسی است.

آیا نوشیدن این شیر بی خطر است؟

شناسایی ذرات ویروسی در شیرهای خواروبارفروشی‌ها به این معنی نیست که نوشیدن آن خطرناک است. پاستوریزه کردن شیر ویروس آنفلونزا را از بین می‌برد و مقامات بهداشتی می‌گویند هیچ مدرکی مبنی بر اینکه ذرات RNA شناسایی شده در شیر قادر به آلوده کردن کسی باشد، وجود ندارد.

سازمان‌های دولتی بهداشتی در آمریکا می‌گویند شیر عرضه شده در فروشگاه‌ها در این کشور بی‌خطر است

این سازمان‌ها همچنین می‌گویند پاستوریزاسیون «احتمالا» ویروس آنفلوانزای پرندگان را در شیر غیرفعال می کند، آنها در عین حال اذعان می‌کنند که «قبلاً هیچ مطالعه ای در مورد اثرات پاستوریزاسیون بر روی ویروس‌های آنفلوانزای فوق حاد ماکیان (مانند H۵N۱) در شیر گاو انجام نشده است.»

خطر سویه جدید برای انسان چیست؟

تا کنون، خطر برای انسان‌ها محدود بوده است، اما چیزهای زیادی در مورد این سویه نمی دانیم، زیرا بسیار جدید است.

حداقل یک مورد ابتلای انسانی به این سویه جدید ویروسی در آمریکا گزارش شده است، اما هیچ مدرکی مبنی بر انتقال انسان به انسان این ویروس که شاخص اصلی تهدید همه‌گیری جهانی است، وجود ندارد.

کارشناسان می‌گویند هیچ شاهدی وجود ندارد که این ویروس جدید از آمریکای شمالی به سایر کشورهای جهان رسیده باشد.

آیا واکسن آنفلوانزای پرندگان داریم؟

واکسن‌هایی وجود دارند که می‌توانند علیه ویروس‌های آنفلوانزای پرندگان موثر باشند، اما هنوز مشخص نیست که تاثیربخشی آنها در مقابل یک سویه خاص از این ویروس‌ها چقدر است و شرکت‌ها با چه سرعتی می‌توانند تولید آنها را افزایش دهند.

یک شرکت سازنده واکسن آنفلوانزای پرندگان می‌گوید واکسنش احتمالا می‌تواند در انسان‌ها در برابر این سویه جدید به عنوان عامل یک بیماری مشترک میان انسان و حیوان محافظت ایجاد کند.

سازمان دارویی اروپا نیز یک واکسن آنفلوانزای پاندمیک ساخت شرکت آسترازنکا را با استفاده از سویه H۵N۱ تایید کرده است.

کد خبر 847941 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها خبر مهم بیماری - آنفلوآنزا بیماری - آنفلوآنزای مرغی

دیگر خبرها

  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • پایتخت گل در انتظار فناوری نوین/مکان‌یابی غلط به مشکلات دامن زد