Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون شهردار قم گفت: ۳۰۰ تن پسماند شهری در روز به جای دفن، در سیستم جداسازی و تولید کود کمپوست و پسماند خشک قرار گرفته است. ۲۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۳ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

سید امیر سامع در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم، با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای آبیاری فضای سبز شهری اظهار داشت: بیش از 100 هکتار یعنی یک میلیون مترمربع فضای سبز با روش‌های نوین و جدید آبیاری تاکنون توسعه شبکه آبیاری در شهر قم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیش از 60 کیلومتر خطوط انتقال آب برای فضای سبز در شهر قم اجراشده است، در حوزه منابع آب اقدامات خوبی در حوزه پساب انجام و پروژه 30 لیتر در ثانیه افتتاح و به بهره‌برداری رسید و پروژه 200 لیتر در ثانیه نیز در سال 99 عملیاتی می‌شود.

معاون خدمات شهری شهرداری قم میزان اعتبار خط لوله، تجهیزات و بهره‌برداری این پروژه را 15 میلیارد تومان دانست و افزود: با انجام این پروژه سالانه 4 و نیم میلیون مترمکعب از پساب را برای آبیاری شهر قم و فضای سبز جنگلی و حاشیه شهر مورداستفاده قرار می‌دهیم.

وی تصریح کرد:در بحث تجهیزات و لوازم بوستان‌ها نیز اقدامات خوبی انجام‌شده و پیرو فازهای قبلی که برای روشنایی بوستان‌ها، پروژه‌هایی عملیاتی شد، که در بخش آب‌نماها نیز فاز پنجم به بهره‌برداری رسید و اصلاح آب نمای موجود و ایمن‌سازی آن انجام پذیرفت.

‌دستگاه زباله‌سوز اهدایی چین به شهر قم رسید‌روزانه 10 تن زباله‌ عفونی و بیمارستانی در قم تولید می‌شود‌‌حجم تولید زباله‌های پلاستیکی و یک‌بار مصرف در اراک افزایش چشمگیری دارد

سامع با اشاره به راه‌اندازی سلول‌های خورشیدی و آبگرمکن‌های خورشیدی در شهر قم، یادآور شد: در سازمان پسماند نیز سال قبل خط «‌ام آر اف» را راه‌اندازی کردیم و  300 تن پسماند شهری در روز به جای دفن، در سیستم جداسازی و تولید کود کمپوست و پسماند خشک قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه در این مدت دستگاه سرند کود مرغوب نیز تهیه و ماه قبل راه‌اندازی شده است، اضافه کرد: شهرداری به تولید کود مرغوب برای بوستان‌ها و فضای سبز قم پرداخته است، در تفکیک از مبدأ نیز اقدامات خوبی انجام شد.

انتهای پیام/457/ش

R7854/P/S6,62/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: راه اندازی فضای سبز شهر قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۰۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با تبدیل پسماندهای پلاستیکی غیرقابل بازیافت به سوخت جامد، به کمک رفع معضل پلاستیک‌های غیرقابل بازیافت آمده است. در فرایند تبدیل این پسماندها به سوخت جامد، نه آب قابل توجهی مصرف شده و نه آلایندگی ایجاد می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، معضل همیشگی پلاستیک‌های غیرقابل بازیافت هم چهره طبیعت را زشت می‌کند و هم تهدیدی برای طبیعت و حیوانات است که البته به یک معضل جهانی تبدیل شده است.

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با تبدیل پسماندهای پلاستیکی غیرقابل بازیافت به سوخت جامد، به کمک رفع این معضل آمده است. در فرایند تبدیل این پسماندها به سوخت جامد، نه آب قابل توجهی مصرف شده و نه آلایندگی ایجاد می‌شود.

سوخت‌های جامدی که از این محصول دانش‌بنیان خارج می‌شود قابلیت اشتعال چندبرابری سوخت‌های سنگین را دارد.

سمیه شایسته‌پور؛ مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: ضایعات پلاستیکی بدون نیاز به تفکیک و سورت‌شدن، به صورت یکجا و همزمان به غیر از پلاستیک‌هایی که بازیافت می‌شوند را وارد این سیستم می‌کنیم و طی یک فرایند شیمیایی و دستگاهی، پیوندهای پلیمری تمامی پلاستیک‌های بازیافتی را شکسته و پلاستیک‌ها که به صورت یک ماده نفتی ناپایدار حرارتی است به یک ماده پایدار حرارتی تبدیل می‌کند.

بازیافت پلاستیک چگونه بر تقاضای جهانی نفت تاثیر می‌گذارد؟

شایسته پور تأکید کرد: در این سیستم، مصرف آب بسیار پایینی داریم و آب مصرفی مجدد به سمت سیستم بازمی‌گردد.

وی ادامه داد: در این سیستم هیچگونه آلایندگی زیست محیطی نداریم و پلاستیک‌های به صورت مستقیم به سوخت تبدیل می‌شوند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به مصارف این سوخت جامد تصریح کرد: مصارف خانگی برای کشورهای فاقد نفت و گاز، کوره‌های حرارتی و نیروگاه از جمله مصارف این سوخت جامد است.

وی با اشاره به قابلیت اشتعال بالای این سوخت جامد گفت: ارزش حرارتی این سوخت جامد 2 تا 3 برابر ذغال سنگ و مازوت است.

شایسته‌پور گفت: ایده اولیه این فناوری 17 سال پیش کلید خورد و محصول نهایی آن تأییدیه جهانی را به همراه دارد. در سال 2019 این تکنولوژی را در آمریکا به ثبت جهانی رساندم و امتیاز علمی آن را دریافت کردم.

علی سلاجقه؛ رئیس سازمان محیط زیست درباره این محصول دانش‌بنیان ایرانی گفت: ما از جنبه محیط زیستی به این محصول نگاه می‌کنیم و این دستاورد بزرگی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • دو پروژه بزرگ آبرسانی در بیدهند و کرمجگان به بهره‌برداری می‌رسند
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • واکنش شهرداری تهران به ارقام خرید پسماند خشک در قالب نوماند
  • برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پسماند به مناسبت گرامیداشت هفته زمین پاک
  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه