Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، محمود واعظی ، «اینگونه ابهام‌آفرینی در فضای افکار عمومی» را در شرایط فعلی کشور مضر خواند و خاطرنشان کرد: همانطور که رئیس‌جمهور محترم در جلسه هیات دولت تاکید کردند، ما مبنای محاسبه و اعلام این عدد را قبول نداریم و معتقدیم بر مبنای اطلاعات غلط به چنین نتایجی رسیده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: البته ما این رویه را مفید نمی‌دانیم؛ در گذشته رویه این بوده که قبل از انتشار گزارش، کارشناسان ما در سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و سایر بخش‌های دولت، با کارشناسان دیوان محاسبات تبادل نظر می‌کردند و با اینگونه تعاملات بسیاری از این ابهامات رفع می‌شد و زمینه ایجاد شبهه‌های بی‌مورد در افکار عمومی که بعضا دستمایه رسانه‌های بیگانه برای حمله به نظام قرار می‌گیرد، از بین می‌رفت.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور در پاسخ به سوالی درباره دستور رئیس قوه قضائیه برای رسیدگی به گزارش دیوان محاسبات درباره ارز واردات کالا، اظهار داشت: دولت همواره خواهان شفافیت حداکثری و در مبارزه با فساد پیش‌قدم بوده و حالا هم معتقدیم اگر تخلفی صورت گرفته حتما باید با آن برخورد شود؛ البته بانک مرکزی در گذشته آن دسته از پرونده‌هایی که منجر به تخلف شده را به قوه قضائیه معرفی کرده است.  

وی ابراز امیدواری کرد که « رسیدگی قضایی به این مسئله، منجر به این شود که رویه فعلی قرائت گزارش تفریغ بودجه سنواتی که ناکارآمد، ابهام‌زا و موجب تشویش اذهان عمومی است برچیده شود.»

واعظی همچنین در پاسخ به سوالی درباره « عقب‌نشینی دولت از دریافت سود وام یک میلیون تومانی مربوط به شرایط کرونا» گفت: این وام‌ها از محل منابع بانک‌ها پرداخت می‌شود و سود 12 درصدی بر اساس مساعدت دولت به بانک‌ها تعیین شده است. با این حال دولت در آخرین جلسه ستاد اقتصادی کرونا تصمیم گرفت با پرداخت مابه‌التفاوت و بقیه سود بانک‌ها، وام به صورت قرض‌الحسنه و با دوره بازپرداخت 30 ماهه توسط بانک‌ها به مردم پرداخت شود.

رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور هچنین در واکنش به برخی انتقادات از اقدامات دستگاه دیپلماسی در مقابله کرونا که از سوی برخی منتقدان به «گدایی دیپلماتیک» تعبیر شده است، گفت: ما تلاش برای تامین نیازمندی‌های ضروری کشور، مقابله با تحریم‌های ظالمانه و آزادی پول‌های بلوکه شده کشور را استیفای حقوق ملت ایران می‌دانیم و اتفاقا معتقدیم بی‌عملی و انفعال در این زمینه مترادف با ذلت و خیانت است. کسانی که فعالیت دیپلماتیک برای رفع مشکلات مردم و احقاق حقوق را گدایی دیپلماتیک تلقی می‌کنند، احتمالا از روابط خارجی و مناسبات دیپلماتیک بی‌اطلاع هستند.

واعظی همکاری‌های جهانی را شرط لازم غلبه بر بحران‌های عالم‌گیری همچون کرونا دانست و خاطرنشان کرد: دستگاه دیپلماسی ما تلاش‌های بسیار خوبی در این زمینه انجام داده و از ثمرات این اقدامات است که امروز مشروعیت تحریم‌های آمریکا، حتی در خود این کشور نیز زیر سوال رفته است.

وی افزود: البته در کنار تلاش‌های دیپلماتیک برای استیفای حقوق ملت ایران در عرصه بین‌الملل، اولویت دولت نگاه به داخل و حمایت از جوانان تحصیل‌ کرده بوده است، چنانکه امروز نیازمندی‌های اساسی کشور در مبارزه با کرونا از قبیل دستگاه‌های اکسیژن‌ساز، سی‌تی‌اسکن، ماسک‌های نانو و کیت‌های تشخیصی به همت شرکت‌های دانش‌بنیان و با حمایت ویژه دولت، در داخل کشور تولید می‌شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: واردات محمود واعظی کالا رییس دفتر رییس جمهور ارز وارداتی دیوان محاسبات کل کشور بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۱۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بانک اطلاعات خلیج فارس در سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ امیر سرتیپ فخری در همایش بزرگداشت روز ملی خلیج فارس اظهار داشت: در طول تاریخ ایران، نام خلیج فارس ثبت شده و نیازی به جست‌وجوی مجدد برای نام تاریخی خلیج فارس نیست.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح افزود: یک سری «واحد‌های سیاسی نوپدید» در دهه‌های اخیر مسایلی را در مورد خلیج فارس مطرح کرده‌اند و لذا از سال ۱۳۸۴ همراه با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، این روز در تاریخ جمهوری اسلامی ثبت شد.

امیر سرتیپ فخری با اشاره به لزوم گرامیداشت روز خلیج فارس گفت: وزارت دفاع در راستای دیپلماسی دفاعی، این موضوع را در زمره اهداف خود قرار داده و وزیر دفاع هم این موضوع را به سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح واگذار و این سازمان هرساله برنامه‌های متنوعی در خصوص بزرگداشت روز ملی خلیج فارس برگزار کرده است.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح با تاکید بر اینکه روز ملی خلیج فارس باید بزرگ‌تر و در سطح ملی برگزار شود، عنوان کرد: با هماهنگی سازمان‌های مختلف، تصمیم گرفتیم این روز را به صورت ملی برگزار کنیم تا به گوش همه جهانیان برسد و لذا امروز که این برنامه برگزار شده است، ۲۵ نهاد و دستگاه حضور و مشارکت داشته‌اند.

امیر سرتیپ فخری ادامه داد: در حوزه دیپلماسی حقوقی، وزارت امور خارجه و در حوزه دیپلماسی علمی، مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان هواشناسی و مرکز ملی مطالعات راهبردی کشاورزی و اتاق ایران و… همکاری داشته‌اند.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح بیان کرد: در حوزه دیپلماسی فرهنگی، پژوهشکده حج و زیارت، شهرداری تهران، فرهنگسرای اندیشه و… پای کار آمدند و این وفاق رقم خورد.

امیر سرتیپ فخری اضافه کرد: این مساله کمک کرده است تا بتوانیم نشست‌های تخصصی مختلف در سازمان و دانشگاه‌ها برگزار کنیم تا از این طریق، نام خلیج فارس برای جهانیان آشکار شود.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح گفت: در سازمان ملل، گروهی جغرافیایی وجود دارد که نام‌های جغرافیایی را برای کشور‌های جهان تبیین می‌کند که در بیست و سومین جلسه‌ای که برگزار شد، دقیقاً به نام خلیج فارس اشاره شده است که در دنیا جای شکی را باقی نمی‌گذارد که این نام، برازنده‌ترین برای این پیکره آبی است.

امیر سرتیپ فخری با بیان اینکه بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ سال در اسناد تجاری، تاریخی، کتیبه‌ها و نوشته‌ها نام خلیج فارس تکرار شده است، خاطرنشان کرد: این وفاق و همدلی در بین تمامی ایرانیان وجود دارد و با این انسجام، اقتدار و هماهنگی هرگز کسی نخواهد توانست از امروز تا آینده تاریخ، نام خلیج فارس را جعل و نام دیگری بر این پیکره قرار دهد.

رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح همچنین در پایان اظهارات خود گفت: این سازمان در طول سال‌های فعالیت خود کلیه مدارک، نقشه‌ها و اسناد مربوط به خلیج فارس در ایران و سایر نقاط دنیا از دوران باستان تاکنون گردآوری کرده و توانسته بانک اطلاعات خلیج فارس را ایجاد کند.

دیگر خبرها

  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه ریزی کشور
  • رصد بانک‌ اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی لرستان
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم «دیوان محاسبات» برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • تولید بانک اطلاعات خلیج فارس در سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح
  • دیوان محاسبات گزارش تفریغ بودجه را به موقع به مجلس داده است
  • دیوان محاسبات گزارش «تفریغ بودجه» را به موقع به مجلس داده است
  • ۳۱ درصد منابع پیش‌بینی‌شده هدفمندی یارانه‌ها محقق نشده است