Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی روز پنجشنبه و پس از افتتاح چندین طرح بزرگ و مهم صنعت آب و برق استان تهران به ارزش 2 هزار و 800 میلیارد تومان که از طریق ویدئو کنفرانس انجام شد، گفت: افتتاح این طرح ها و همچنین افتتاح طرحهایی دیگر به ارزش 50 هزار میلیارد تومان صرفا در حوزه وزارت نیرو تا پایان امسال، حاوی این پیام است که همه برای ساختن ایران اسلامی در حال تلاش و کار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن کامل سخنان رئیس جمهور به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

آقای دکتر اردکانیان از جنابعالی و همه کسانی که در بخش تصفیه‌خانه‌ها و در بخش نیرو تلاش می کنند تشکر می کنیم؛ کار و اثر فعالیت ماه‌های گذشته‌شان که امروز افتتاح شد را دیدیم؛ این بسیار مهم است و امروز یک پیام مهمی برای مردم ایران است.

وزارت نیرو امسال پروژه‌های بسیار مهمی را تا پایان سال در دست افتتاح دارد که امیدواریم سال افتتاح‌های بزرگ تا پایان سال باشد.

خوشحالم امروز در سال 99 به صورت ویدئو کنفرانسی، اولین افتتاح بزرگ را انجام دادیم که ارزش این پروژه‌هایی که امروز افتتاح شد، 2 هزار و 800 میلیارد تومان بوده و کار بزرگی است و امیدوارم به همین صورت تا پایان سال ادامه پیدا کند.

شما در آغاز برنامه گفتید 50 هزار میلیارد تومان طرح و پروژه ظرف امسال افتتاح خواهد شد که بسیار خوشحال‌کننده است؛ پیام این کار اینست که ملت بزرگ ایران و همه شرکت‌های خصوصی و دولتی، کارگران و مهندسین علی‌رغم اینکه در یک جبهه با ویروس کرونا مقابله می‌کنند، در جبهه دیگر به فعالیت اقتصادی و کار سازندگی در کشور ادامه می‌دهند.

می‌دانیم الان کارکردن آسان نیست؛ باید پروتکل‌های بهداشتی را رعایت و از ماسک و ضدعفونی‌ها استفاده کرد؛ اما در عین حال همانطور که رهبر معظم انقلاب اعلام فرمودند که امسال، سال جهش تولید است، این مسیر تولید ان‌شاء الله به خوبی ادامه پیدا می‌کند و این اولین قدم مهمی است که در ماه فروردین به ملت ایران عرضه می‌کنیم و ان‌شاء الله امیدوارم هر هفته شاهد افتتاح‌های مهم چه در بخش وزارت نیرو و چه در بخش وزارتخانه‌های دیگر باشیم.

مردم ما کاملاً بدانند گرچه امسال، سال سختی است و همانطوری که بارها گفتم با 2 ویروس در حال جنگ هستیم؛ با ویروس تحریم و با ویروس کرونا؛ اما در عین حال همه تلاش‌مان را بکار می‌گیریم که سختی مردم را بکاهیم و مردم ما علی‌رغم اینکه سال سختی است، بتوانند به طور نسبتاً مطلوب زندگی را بگذرانند؛ امسال برای همه دنیا سال سختی است و برای ما سختی مضاعف دارد.

خوشحالم که امروز اولین قدم را در بخش افتتاح و تولید پروژه‌ها برداشتیم و این روند تا پایان سال ادامه خواهد یافت و مردم عزیز مطمئن باشند که همه اعضای دولت، شرکت‌ها، نهادها و همه بخش‌ها اعم از خصوصی، دولتی و عمومی لحظه ای نیست که فعالیت خودشان را متوقف کرده باشند یا متوقف کنند؛ با همه پروتکل‌های بهداشتی، فعالیت خودشان را ادامه می‌دهند.

امیدواریم علیرغم سختی‌ها، خداوند سال خوبی را برای ملت ما مقرر کرده و بیماران را شفا دهد و به روح پاک همه شهدای خدمت که در این ایام برای سلامت، تلاش و فداکاری کرده و جان خودشان را فدا کردند درود می‌فرستیم و به خانواده‌های آنها تسلیت می‌گوییم.

ان‌شاء الله مردم با همکاری، هماهنگی و یکپارچگی راه سازندگی و تولید را در کشور و همچنین خدمت به مردم را در عین رعایت بحث سلامت و مقابله با این ویروس، ادامه خواهند داد.

از همه دوستانی که امروز در این طرح‌ها فعال بودند، تشکر و سپاسگزاری می‌کنم.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: حسن روحانی ویروس کرونا تحریم وزارت بهداشت صراط میلیارد تومان تا پایان سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۳۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • احسان یاسین از فلسطین خواند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • هفته گرافیک افتتاح شد/ دفاع تمام قد کلهرنیا از سیاست جدید انجمن
  • آیت‌الله مطهری فیلسوف زمان و یکی از متفکرین انقلاب بود
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • افتتاح نمایشگاه وقف
  • فیلم| پیاده‌روی خانوادگی با طعم بی‌تدبیری / مردم در گِل ماندند
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • موفقیت‌های فولاد اکسین مرهون تلاش‌های کارگران است