Web Analytics Made Easy - Statcounter

با انتشار گزارش‌هایی از بدرفتاری و سختگیری شدید مقام‌های چین علیه آفریقایی‌های ساکن جنوب این کشور، سفیران چندین کشور آفریقایی در نامه‌هایی به وزارت خارجه چین هشدار دادند.

به گزارش ایسنا، گزارش‌های زیادی از بدرفتاری با خارجیان، به خصوص برخورد نژادپرستانه با شهروندان آفریقایی در چین منتشر شده است. ظاهرا در اغلب نمونه‌های اخیر، این کار به بهانه مقابله با شیوع ویروس کرونا صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلانشهر گوانگ‌ژو، مرکز استان گوانگ‌دونگ در جنوب چین از مناطقی است که از آن گزارش‌های زیادی درباره برخوردهای بیگانه‌ستیزانه و نژادپرستانه در فضای مجازی منتشر شده است که همه به نوعی با مبارزه ماموران چینی با شیوع ویروس کرونا ارتباط دارند.

سفیران چندین کشور آفریقایی در نامه‌هایی به وزیر خارجه چین خواستار "توقف آزمایش‌های اجباری، قرنطینه و دیگر رفتارهای غیر انسانی با آفریقایی‌ها" شدند.  

بسیاری، به خصوص خارجیان سیاه‌پوست این مرکز مهم اقتصادی و تجاری گزارش داده‌اند که آن‌ها را خودسرانه در حبس خانگی نگه داشته و در مواردی صاحبان خانه قرارداد آن‌ها به عنوان اجاره‌نشین را فسخ کرده‌اند.

وزیر امور خارجه غنا روز شنبه سفیر چین را برای ابراز نگرانی دولتش احضار کرد. وزارت خارجه چین اما دوشنبه تاکید کرد برخورد برابری با تمام خارجی‌ها می‌شود و روند کنترل آفریقایی‌ها به جز موارد تایید شده و کسانی که برخورد نزدیکی با آن‌ها داشتند، برداشته می‌شود. براساس اعلام این وزارتخانه، "با دوستان آفریقایی در چین منصفانه، عادلانه و دوستانه برخورد می‌شود."

گمان می‌رود مهم‌ترین دلیل این برخوردها تاکیدهای مکرر رهبران چین باشد که ادعا می‌کنند اغلب موارد جدید شناسایی شده ابتلا به ویروس کرونا در این کشور وارداتی و در بین کسانی بوده است که در خارج بوده‌اند؛ بر همین اساس به اغلب افرادی که چینی به نظر نمی‌رسند با سوءظن نگاه می‌شود.

مقام‌های گوآنگ‌ژو اعلام کردند، سه‌شنبه تست کرونای ۱۱۱ آفریقایی مثبت شد، در حالی که در مجموع ۴۵۵۳ آفریقایی از چهارم آوریل تحت آزمایش قرار گرفتند. اکثر ساکنان آفریقایی این منطقه تاکید دارند که جامعه سیاه‌پوستان با نظارت‌های سختگیرانه‌تر به طور غیر منصفانه هدف قرار گرفتند.

در شانگهای و برخی دیگر از شهرهای چین محله‌های وجود دارند که ورود خارجیان به آن‌ها ممنوع شده است. همچنین بسیاری از هتل‌ها از پذیرش میهمانان خارجی خودداری می‌کنند حتی اگر افرادی باشند که از ماه‌های پیش چین را ترک نکرده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس کرونا در جهان آفريقا چین آفریقایی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۳۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین: کشف گور‌های جمعی در بیمارستان الشفا شوکه کننده است

توحش رژیم صهیونیستی در نوار غزه به حدی رسیده است که دیگر تل آویو در مجامع بین المللی آبرویی ندارد و تمامی کشور‌ها اگر این رژیم را محکوم نمی‌کنند، دستکم دیگر خبری از حمایت از اسراییل به مانند روز‌های نخست پس از حملات هفتم اکتبر نیست. 

به گزارش الجزیره، وزارت خارجه چین امروز (دوشنبه) کشف گور‌های دسته جمعی در غزه را محکوم کرد. 

بر این اساس، لین جیان، سخنگوی وزارت خارجه چین در این باره به خبرنگاران گفت: پکن عمیقا از وقوع فجایع رخ داده در بیمارستان الشفا و کشف گور‌های جمعی شوکه شده و این موضوع را محکوم می‌کند. 

وی در ادامه به اشاره به بیش از ۲۰۰ روز قساوت صهیونیست‌ها علیه غیرنظامیان در غزه، خاطر نشان کرد: بخش وسیعی از نوار غزه اکنون زیرآوار مانده و بیش از یک میلیون غیرنظامی در این باریکه با ناامیدی در حال دست و پنجه نرم کردن با مرگ هستند. 

سخنگوی وزارت خارجه چین تصریح کرد: این واقعیت که چنین فجایعی در قرن ۲۱ رخ می‌دهد ظلم به وجدان اخلاقی بشریت است و اساسی‌ترین جنبه عدالت بین المللی را زیرپا می‌گذارد. 

لین جیان در پایان با اشاره به قطعنامه شورای امنیت و درخواست‌های بین المللی برای پایان منازعه در غزه، تاکید کرد: اصلی‌ترین ضرورت فعلی استقرار آتش بس در این باریکه در اسرع وقت است. این موضوع در حال اولویت اصلی چین درباره جنگ غزه است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • پیام سخنگوی وزارت خارجه به مناسبت روز معلم
  • پیام تبریک سخنگوی وزارت خارجه به مناسبت روز معلم
  • ویدیو/ ندانستن «چت جی‌پی‌تی» را به دادگاه کشاند
  • آسمان عراق نارنجی شد | ویدئو
  • صنعا: واشنگتن مانع صلح در یمن و توقف کشتار در غزه است
  • ۵ واحد ارتش اسرائیل از سوی آمریکا ناقض حقوق بشر شناخته شدند
  • آمریکا ۵ واحد ارتش صهیونیستی را ناقض حقوق بشر دانست
  • چین: کشف گور‌های جمعی در بیمارستان الشفا شوکه کننده است
  • نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه
  • کنعانی: ایران برخورد پلیسی با دانشجویان را در دانشگاه‌های آمریکا نمی‌پذیرد