Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ زینب غبیشاوی: بعد از مشخص شدن ترکیب مجلس یازدهم و تعیین تکلیف شدن کرسی‌های پارلمان، مهمترین بحث در شرایط فعلی انتخاب رییس مجلس و البته سمت و سوی نمایندگان در تصمیم‌گیری‌هایشان است؛ برخی می‌گویند مجلس یازدهم مهمترین کارویژه این مجلس فشار بیشتر بر دولت در یکسال باقی مانده عمر آن است.

مشابه مجلس یازدهم در مجلس هفتم تکرار شده بود و آنجا هم اصولگرایان تمام ارکان مجلس و البته کشور را در اختیار داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا مجلس یازدهم قرار است همان مسیر مجلس هفتم را در پیش بگیرد؟

اگرچه شاید این فشار در یکسال چندان تاثیری بر دولت نداشته باشد، اما می‌تواند اثر زیادی بر زندگی مردم داشته باشد؛ این در حالی است که با دولتی مواجه هستیم که آنقدر سوءمدیریت داشته که احتمالا رییس جمهور آن آرزو دارد هرچه زودتر دوران ریاستش تمام شود.

عبدالله ناصری فعال سیاسی اصلاح طلب در گفت‌وگو با رویداد۲۴ فضای احتمالی مجلس یازدهم را بررسی کرده و میعتقد است هماهنگی چهره‌هایی مثل قالیباف و میرسلیم بیش از آنکه به نفع توده‌های مردم باشد، در جهت رضایت حاکمیت است بنابراین خیلی نمی‌توان به برآیند این مجلس امیدوار بود.

ناصری می‌گوید: معتقدم مجلس یازدهم مجلس پر مسئله‌تری نسبت به مجلس هفتم خواهد بود. با توجه به اینکه در آن موقع دولت اصلاحات روی کار بود، آن مجلس عملا نتوانست مانور زیادی روی دولت بدهد و آن را تخریب کند، زیرا عملکرد دولت خاتمی در همه زمینه‌ها اعم از سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و ... عملکرد بسیار قابل قبولی برای مردم بود؛ لذا مجلس هفتم نمی‌توانست عرض اندام کند.

بیشتر بخوانید: از دید نمایندگان انتخاب کنید!/ چه کسی بر صندلی ریاست مجلس یازدهم تکیه می‌زند؟

ناصری ادامه داد: دولت روحانی، به دلیل اقدامات و نارضایتی‌هایی که ایجاد کرده است، راه را برای مجلس یازدهم باز می‌گذارد و به نوعی ما شاهد یک مجلس تندرو خواهیم بود. از سوی دیگر به دلیل اینکه مردم جامعه به طور واقع بینانه با دولت روحانی همراهی ندارند، لذا مجلس یازدهم به خوبی می‌تواند با فضا سازی روی هیجان‌های مردم، تخریب دولت را در پیش بگیرد.

عضو بنیاد باران با بیان اینکه نکته مجلس یازدهم نیرو‌های جدید و جوان است، تصریح کرد: مجلس آینده نیرو‌های جدید و جوان و آرمانگرا دارد که عملا از نسل انقلاب و جنگ نیستند، از همین رو با خیالاتی به مجلس آمده‌اند و فکر می‌کنند می‌توانند اتفاق بزرگی را رقم بزنند. این ویژگی در مجلس هفتم و هشتم وجود نداشت و به نظرم با توجه به کم تجربه بودن نمایندگان جدید، شاهد مجلس پرحاشیه‌ای خواهیم بود.

ناصری ادامه داد: معتقدم وجود نیرو‌های موثری در مجلس مانند قالیباف، میرسلیم و مصباحی مقدم که هماهنگی‌هایشان با نهاد‌های مهم تاثیر گذاری بیشتر از لاریجانی است، از همین رو مجلس آینده با کانون‌های اصلی قدرت هماهنگ‌تر خواهند بود. همین موضوع باعث می‌شود که مجلس دیگر در راس امور نباشد، هرچند که شاید شاهد کشمکش‌های سیاسی میان همین افراد و جریان‌هایشان در مجلس باشیم، اما ظاهری خواهد بود و در اصل اختیارشان در اختیار هسته اصلی حاکمیت خواهد بود. متاسفانه این مسائل باعث می‌شود مجلس تابعی داشته باشیم.

لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 عبدالله ناصری مجلس یازدهم مجلس یازدهم مجلس هفتم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۳۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند

محمدصالح جوکار ،رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با پارس نیوز، اظهار داشت: نمایندگان مجلس نمایندگان ملت‌اند و باید در دو حوزه قانونگذاری و نظارت به بهترین شکل عمل کنند. در واقع باید قوانینی وضع شود که مستقیما مشکلات و گرفتاری‌های مردم را رفع کند و در حوزه نظارت هم نمایندگان باید بر دستگاه‌های اجرایی نظارت داشته باشند که قوانین را به درستی اجرا کنند. برای مثال در حوزه اقتصاد لازم است که همه نمایندگان تمام انرژی‌شان را بر رفع مشکلات معیشتی بگذارند زیرا اکنون بزرگ‌ترین مشکل مردم اقتصاد است

وی افزود: از سوی دیگر نمایندگان باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند تا دولت در مسیر درستی حرکت کند.

رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: نکته بعدی آن است که مجلس نباید تک‌بعدی باشد؛ به این معنا که نباید صرفا تمرکزش بر موضوعات فرهنگی یا سیاسی باشد و از اقتصاد غافل شود و البته بالعکس.

 جوکار اضافه کرد: در مجلس یازدهم محاسن زیادی وجود داشت که باید در مجلس دوازدهم این محاسن پررنگ‌تر و تقویت شود؛ از تخصص تا تعهد. نمایندگان ضمن اینکه باید تعهد کامل به نظام و مردم داشته باشند، باید اشراف کاملی به مسائل کلان کشور هم داشته باشند. نگاه مجلس دوازدهم باید کلان‌محور و راهبردی باشد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکسری از طرح‌های خوب در مجلس یازدهم مطرح شد اما به دلیل کمبود وقت به مجلس دوازدهم می‌رود که به هر حال نمایندگان بعدی باید آنها را به سرانجام برسانند. همچنین لازم است گام‌های مهمی در حوزه‌هایی مانند اشتغال و مسائلی که به طور مستقیم به زندگی مردم مرتبط است، برداشته شود.

دیگر خبرها

  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • قالیباف: دست لابی‌های پنهان را در مجلس یازدهم بستیم
  • لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • مجلس با اصلاح موادی از لایحه برنامه هفتم موافقت کرد
  • قالیباف: اندیشه شهید مطهری همچنان راهگشاست
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • مجلس یازدهم با افزایش نمایندگان به ۳۳۰ نفر مخالفت کرد