Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@13:51:12 GMT

راهنمای خرید شیرینی و شکلات در دوران کرونا

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۲۳۵۸۶

راهنمای خرید شیرینی و شکلات در دوران کرونا

 در کشور ما واحد‌های صنفی یا همان قنادی‌هایی که در داخل واحد اقدام به تهیه و تولید انواع شیرینی و شکلات می‌کنند بیشتر از واحد‌های صنعتی (کارخانه‌ای) هستند. در واحد‌های صنعتی به دلیل استفاده از دستگاه‌های مجهز اغلب دخالت دست کمتر و رعایت موازین بهداشتی بیشتر و مراحل تولید تحت نظارت مستمر مسوول فنی واحد صنعتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اما در واحد‌های صنفی با وجود ضوابطی که مرکز بهداشت تدوین کرده است نظارت با قناد بوده و دخالت دست در تهیه شیرینی‌ها و احتمال رعایت نشدن پاره‌ای از نکات بهداشتی وجود دارد. معمولا کارخانجات شیرینی و شکلات، در سطح شهر واحد‌های زنجیره‌ای با برندی یکسان برای فروش محصولاتشان دارند. این واحد‌ها محصول را از کارخانه‌ای که آن‌ها را تحت پوشش قرار داده تحویل گرفته و فقط به فروش می‌رسانند.

اما در مورد قنادی‌های صنفی موجود در سطح شهر مشاهده کارت معاینه پزشکی و گواهی بهداشت پرسنل و رعایت موازین بهداشتی در هنگام فروش محصول باید مورد توجه و قابل مشاهده برای مشتریان باشد که البته در دورانی که شیوع ویروس کرونا ادامه‌دار است محصولات کارخانه‌ای در اولویت مصرف قرار دارند.

شیرینی‌های خانگی و سنتی چطور؟

گاهی در برخی مراکز و نمایشگاه‌ها تعداد زیادی از عرضه‌کنندگان شیرینی‌های خانگی یا محلی را می‌بینیم که محصولاتشان را به روش سنتی تهیه کرده‌اند و جالب این‌که تعداد زیادی از خانواده‌ها به صرف این‌که محصول موردنظر خانگی است یا به دلیل محلی بودن طعم و مزه متفاوت و همچنین قیمت کمتری دارد از این محصولات استقبال بیشتری می‌کنند.

اما باید بدانید به‌دلیل این‌که تولیدکنندگان چنین محصولاتی اغلب به صورت کارگاهی یا در خانه محصولاتشان را تولید می‌کنند و تحت نظارت وزارت بهداشت نبوده و فاقد پروانه بهداشت و بهره‌برداری‌اند و امکان استفاده از مواد اولیه نامرغوب و ناسالم و به‌کاربردن افزودنی‌های غیرمجازبه‌خصوص در شرایط غیربهداشتی وجود دارد هرگز توصیه به خرید چنین محصولاتی نمی‌شود. مگر این‌که چنین محصولاتی گواهی‌های لازم را دریافت کرده باشند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر شیرینی کروناویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۳۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخایر شکلات جهان در خطر است

ایتنا - شاید بد نباشد که عاشقان شکلات هرچه ظرف در خانه دارند، پر از شکلات کنند، چون دانشمندان دریافته‌اند بیماری ویرانگری که درختان کاکائو در غرب آفریقا را گرفتار کرده است، احتمالا می‌تواند عرضه شکلات در سراسر جهان را به مخاطره بیندازد.
به آخرالزمان شکلات‌ها رسیده‌ایم؟

شاید بد نباشد که عاشقان شکلات هرچه ظرف در خانه دارند، پر از شکلات کنند، چون دانشمندان دریافته‌اند بیماری ویرانگری که درختان کاکائو در غرب آفریقا را گرفتار کرده است، احتمالا می‌تواند عرضه شکلات در سراسر جهان را به مخاطره بیندازد.

بنیتو چن‌ــ‌چارپنتیر، استاد ریاضیات دانشگاه تگزاس در آرلینگتون، و نویسنده این پژوهش دلسردکننده که به‌تازگی در مجله «پلاس وان» (PLOS One) منتشر شد، می‌گوید: «این بیماری ویروس تهدید واقعی برای عرضه جهانی شکلات است.»

این بیماری که به «بیماری ویروسی ساقه متورم کاکائو» (cacao swollen shoot virus disease) معروف است، از طریق چند گونه شپشک آردآلود، نوعی آفت گیاهی، که از محصول شکلات تغذیه می‌کنند، گسترش می‌یابد.

پس از آلوده شدن گیاه با این آفت، طیف وسیعی از علائم می‌توانند ظاهر شود. از جمله تورم ساقه‌ها و ریشه‌ها، ظاهر‌شدن رگبرگ‌های قرمز روی برگ‌های تازه‌جوانه‌زده و و گرد و کوچک‌شدن غلاف کاکائو.

به گزارش نیویورک پست، دانشمندان «جهانی‌ شدن، تغییرات اقلیمی، تشدید کشاورزی و کاهش انعطاف‌پذیری در سیستم تولید» را از جمله عوامل دخیل در این بیماری می‌دانند.

طبق تخمین کارشناسان، بیماری ویروسی ساقه متورم کاکائو، کاهش ۱۵ تا ۲۵ درصدی برداشت در غنا را به دنبال داشته است که پس از همسایه‌اش، ساحل عاج، دومین تولید‌کننده بزرگ این ماده غذایی به شمار می‌رود. بیش از نیمی از شکلات‌‌های جهان از این دو کشور تامین می‌شوند.

چن چارپنتیر ابراز تاسف کرد و گفت: «غنا در سال‌های اخیر بیش از ۲۵۴ میلیون درخت کاکائو از دست داده است.»

به گفته این دانشمند، متاسفانه مبارزه با این طاعون نبردی دشوار بوده است. شپشک‌های آردآلود در مقابل آفت‌کش‌ها مقاومت بسیاری دارند و کشاورزان را مجبور می‌کنند تا برای پیشگیری از گسترش آفت، گیاهان آلوده را از بین ببرند، درختان مقاوم در برابر بیماری را پرورش دهند یا اینکه به گیاهان واکسن بیماری ویروسی ساقه متورم تزریق کنند.

با این حال، این واکسن‌ها گران‌قیمت‌اند و باری را بر دوش کشاورزان کم‌درآمد وارد می‌کنند و همچنین منجر به بازده کمتر کاکائو می‌شوند که عملاً شکست هدف برداشت‌شان را به دنبال خواهد داشت.

البته این آفت تنها تهدید تجارت جهانی کاکائو نیست. کارخانه‌های شکلات‌سازی در ساحل عاج و غنا فعالیت‌شان را متوقف کرده یا ظرفیت‌های عرضه را کاهش داده‌اند، زیرا توانایی خرید دانه‌ را ندارند. همین مساله باعث شد که قیمت کاکائو در سال گذشته بیش از دو برابر شود و از چندین رکود قیمت در تاریخ فروش این محصول، پیشی بگیرد.  

دیگر خبرها

  • کشف و ضبط بیش از ۴ تن لبنیات سنتی غیربهداشتی در کرمانشاه
  • راهنمای خرید کتاب 504 + معرفی و دانلود 504
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • خرید شکلات تلخ بهتر است یا  شکلات شیرین؟
  • پلمب ۱۸ واحد صنفی متخلف در اهر
  • راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟
  • راهنمای خرید انواع بوته گرافیتی و شمش روی
  • ۱۵ اخطاریه دفع غیربهداشتی فاضلاب خانگی در سراوان صادر شد
  • خواسته‌های بحق جامعه کارگری، تشکیل تشکلات کارگری در واحد‌های تولیدی