Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان‌غربی گفت: باید تمامی صنوف و کارخانه‌ها به سرعت نسبت به اخذ کد بهداشتی از سامانه بهداشت اقدام کرده در غیر این‌صورت تعطیل می‌شوند. ۲۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۱ استانها آذربایجان غربی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، علی مصطفوی امروز در جلسه شورای‌اطلاع رسانی با اظهار خرسندی از اینکه فضای رسانه‌ای استان به خوبی در اقناع مخاطبان و مدیریت افکار عمومی برای مقابله با بیماری کرونا عمل می‌کنند اظهار داشت: این در حالی است که متاسفانه برخی افراد در شبکه‌های مجازی اقدام به تشویش اذهان عمومی، سمپاشی و ناامیدی و نیز القای باور غلط کم کاری مدیران و نیز توهین می‌کنند و بنابراین باید پلیس فتا و دستگاه قضائی با چنین افرادی برخورد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به آمار صعودی شیوع کروناویروس در آذربایجان‌غربی گفت: از دلایل اصلی روند صعودی بیماری کرونا در استان می‌توان به افزایش تعداد آزمایشگاه‌ها، انجام نمونه‌گیری از بیماران سرپایی و دسترسی زودهنگام به مراکز غربالگری اشاره کرد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان‌غربی افزود: اجرای رویکرد بیمار یابی و ایزالاسیون افراد اگر چه روند ابتلای افراد را بالا می برد اما در نهایت باعث کنترل بیماری می شود.

تداوم تعطیلی واحدهای صنفی پرخطر در گیلان؛ 1602 واحد صنفی متخلف پلمپ شد130 واحد عرضه مواد غذایی متخلف در بندرعباس پلمپ شداخبار کرونایی کهگیلویه و بویراحمد|از راه اندازی کارگاه تولید ماسک در منزل شهید روستایی تا پلمپ 16 واحد صنفی متخلف

معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان‌غربی در ادامه تاکید کرد: باید تمامی صنوف و کارخانه‌ها به سرعت نسبت به اخذ کد بهداشتی از سامانه بهداشت اقدام کرده در غیر این‌صورت تعطیل می‌شوند.

مصطفوی با تاکید بر اینکه اقناع مخاطبین، پاسخ دهی به شایعات و ابهامات و بیان واقعیت ها را در مدیریت افکار عمومی موثر است اظهار کرد: همچنین دستیابی به نتیجه مطلوب در قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا در گرو همراهی مردم از طریق پرهیز از ترددهای غیر ضروری و رعایت دستور العمل های بهداشتی است.

انتهای پیام/7548/ح

R7548/P/S6,48/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۴۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند

به گزارش خبرگزاری مهر، امین اسدی، مشاور رئیس سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان تا کنون ۴ نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که متأسفانه یک نفر فوت شده است، بنابراین انتظار می‌رود هموطنان نکات بهداشتی را رعایت کنند.

وی گفت: با توجه به اینکه شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو (مشترک بین انسان و دام) در کشور مهیا شده است، اما رعایت اصول بهداشتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

اسدی افزود: این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام‌ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل‌های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل‌های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دما ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد (دمای یخچال)، روش‌های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخته قابل کنترل است.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه با اقدامات پیشگیرانه سازمان دامپزشکی کشور و اطلاع رسانی به موقع میزان ابتلاء در سال جاری نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته، همچنین این ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت باعث از بین رفتن آن می‌شود.

اسدی در پایان عنوان کرد: تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هر گونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعاً به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

کد خبر 6097347

دیگر خبرها

  • ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی استان بوشهر
  • سازمان اسناد ملی ایران به کتابخانه‌های آذربایجان‌غربی کتاب هدیه کرد
  • نظارت مأموران محیط زیست آذربایجان‌غربی بر بیش از۷۶۰ هزارهکتار ازمناطق تحت مدیریت
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • سمپاشی ۱۸۱۶ هکتار از مزارع ارومیه بر علیه آفت سن غلات
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • امدادرسانی خودجوش مردم دیزج دیز به افراد گرفتار در سیل + فیلم
  • اجرای طرح نور خواست عمومی است
  • بازداشت ۷ نفر اراذل و اوباش در منطقه رواسان تبریز
  • فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)