Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری و اطلاعات وزارت آموزش و پرورش به چند پرسش والدین و معلمان پیرامون ثبت نام در شبکه شاد که در قالب کامنت‌هایی از ایسنا مطرح شده بود پاسخ داد.
به گزارش خرداد ،مهدی شرفی در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به پرسشی مبنی بر عدم احراز هویت دانش آموزانی که از سیمکارت‌هایی به جز همراه اول استفاده می کنند اظهار کرد: مشکلی در این زمینه برای دانش آموزان وجود ندارد و وورد آنها ارتباطی به سیمکارت ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: شماره همراه دانش آموزان چک نمی شود و با هر شماره‌ای امکان ورود دارند، ولی شماره مدیران و معلمان چک می‌شود.
سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری و اطلاعات وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه حتی ما مواردی را داشته‌ایم که یک معلم با شماره همراه خودش توانسته دانش آموزان خود را عضو کلاس کند گفت: شماره همراه برای عضو گروه شدن مهم نیست اما برای استفاده باید ابزارشان جدا شود.
شرفی در پاسخ به پرسش برخی معلمان مبنی بر عدم امکان حذف اسامی در لیست کلاس نیز گفت: قبلا این امکان وجود نداشت ولی امکان حذف را برای معلمان و مدیران اضافه کرده‌ایم که بتوانند این کار را در صورت لزوم انجام دهند.
وی همچنین درباره ورود اطلاعات کسانی که شناسنامه المثنی دارند نیز گفت: برای آنها قسمت سریال چک نمی‌شود و بخش عددی را وارد کنند، می توانند ثبت نام کنند.
سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری و اطلاعات وزارت آموزش و پرورش درباره خطای ۴۰۳ نیز توضیح داد و گفت که این خطا مربوط به افرادی است که از فیلترشکن و وی پی ان استفاده می کنند. چون هنگام فعال بودن وی پی ان، آی پی خارج از کشور استفاده می شود ولی دیتاسنتر شبکه شاد داخل ایران است لذا هنگام احراز هویت با خطا مواجه می‌شوند.
شرفی افزود: یک علت هم به اشتراکات دیتا برمی گردد. بیشتر ۱۲ هزار مورد خطای ۴۰۳ داشتیم که مربوط به وی پی ان بود و با خاموش کردن وی پی ان مشکل حل می شود.
وی همچنین درباره حضور دانش‌آموزان عشایری در شبکه شاد که امکان دسترسی به اینترنت ندارند نیز گفت: طرحی را با سازمان فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات در دست پیگیری داریم که مدارس عشایری هم به شبکه متصل شوند و از سامانه تحت وب استفاده کنند. در تلاشیم تا امکاناتی برای آنها فراهم کنیم. برچسب ها: مهدی شرفی ، وزارت آموزش و پرورش

منبع: خرداد

کلیدواژه: مهدی شرفی وزارت آموزش و پرورش وزارت آموزش و پرورش اطلاعات وزارت دانش آموزان شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۵۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سئوالات کنکور 

سرهنگ احسان بهمنی رئیس پلیس فتا استان هرمزگان گفت: کلاهبرداران و مجرمان سایبری از هر فرصتی برای سوء استفاده و کلاهبرداری از مردم استفاده می‌کنند گرچه پلیس فتا نیز بصورت مستمر با آنان برخورد کرده و عرصه را برای اقدامات مجرمانه این افراد ناامن کرده است، اما آگاهی مردم نیز عامل مهمی در ناکام گذاشتن این افراد است. 

وی با بیان این که کلاهبرداران با توجه به نزدیک شدن به کنکور اقدام به تبلیغات کذب درجهت خرید و فروش سوالات کنکور می‌نمایند، افزود: افراد کلاهبردار بعد از ارتباط با مشتریان خود و با جلب اعتماد آنها، با استفاده از پیام‌رسان‌های موازی اقدام به تبلیغ و فروش غیرقانونی برخی سوالات همراه با جواب می‌کنند که بسیاری از این سوالات مربوط به آزمون‌های سال‌های گذشته است. 

این مسئول انتظامی گفت: برخی از این کلاهبرداران با ادعا‌هایی نظیر تضمین قبولی در دانشگاه‌های عالی و کسب رتبه برتر در کنکور، داوطلبان و خانواده‌های آنان را اغفال می‌کنند و پس از دریافت وجوه میلیونی و کلاهبرداری نه تنها هیچ سوالی را ارسال نمی‌کنند بلکه دیگر پاسخگوی تماس‌های آنان هم نیستند.

رییس پلیس فتا استان هرمزگان با اشاره به اینکه چنین ادعا‌هایی مبنی بر فروش سوالات کنکور و حتی امتحانات نهایی در فضای مجازی کاملا جعلی بوده و دانش‌آموزان نباید به این آگهی‌های دروغین اعتنا نکنند، از عموم شهروندان خواست ضمن توجه جدی به توصیه‌های پلیس فتا فریب این گونه کلاهبرداری‌ها نخورند و در صورت مشاهده موارد مشکوک وهرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.gov.ir گزارش کنند و ویا از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ تماس حاصل نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سئوالات کنکور 
  • دفترچه سوالات «علوم ریاضی» و «علوم انسانی» کنکور ۱۴۰۳ منتشر شد
  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سوالات کنکور
  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • در شش ماه گذشته در یک جنگ دو مرتبه شکست اطلاعاتی خوردیم + فیلم
  • فراهم شدن امکان تغییر رشته تحصیلی دانش آموزان
  • داوطلبان کنکور ۱۴۰۳ به چند سوال در چند دقیقه باید پاسخ دهند؟
  • درویش، کنشگر محیط زیست: شاهد کاهش شدید مشارکت مردم پس از بازداشت فعالان محیط زیست، بودیم
  • تلفن ثابت سازمانی
  • با واتس‌اپ بدون اینترنت، فایل منتقل کنید