Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-01@15:04:29 GMT

ماموریت جدید باراک اوباما

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۲۶۴۰۷

ماموریت جدید باراک اوباما


فرارو- باراک اوباما، رئیس جمهور سابق آمریکا، که خود را از رقابت‌های درون حزبی دمکرات‌ها کنار کشیده بود، با انتشار ویدئویی در حمایت از معاون سابقش جو بایدن، به رقابت‌های انتخاباتی بازگشت. اقدامی که به اعتقاد ناظران، هدف اصلی آن ایجاد وحدت میان طیف‌های گوناگون حزب دمکرات است.
به گزارش فرارو، روز سه شنبه به وقت آمریکا، اوباما در یک ویدئوی نسبتا طولانی، ضمن ستایش از شخصیت بایدن، او را گزینه مناسبی برای رهبری کردن آمریکا در مواقع بحرانی مانند همه گیری بیماری کرونا توصیف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین، اوباما با بیان اینکه ترامپ و جمهوریخواهان مجلس سنا، صرفا به قدرت علاقه دارند، بر اهمیت انتخابات ریاست جمهوری سوم نوامبر ۲۰۲۰ تاکید کرد.
رئیس جمهور سابق آمریکا گفت: «حالا همه می‌دانند که جمهوریخواهان حاکم بر کاخ سفید و مجلس سنا، به پیشرفت علاقه ندارند. آن‌ها به قدرت علاقه دارند.»
اوباما تصریح کرد: «اگر یک چیز وجود دارد که ما به عنوان یک کشور در مواقع بحران بزرگ آموخته ایم، آن این است که روحیه توجه به یکدیگر، نمی‌تواند فقط به منازل، محل کار، محله یا اماکن عبادت‌مان محدود شود. بلکه می‌تواند در دولت ملی‌مان هم منعکس شود.» بایدن سپس با افتخار اعلام کرد که از بایدن به عنوان رئیس جمهور آینده آمریکا حمایت می‌کند.
این موضع، بازگشت آشکار اوباما به سپهر سیاسی آمریکا بود. وی در طول رقابت‌های درون حزبی، سعی کرد در این رقابت‌ها مداخله نکند. اما در پشت پرده فعال بود و حتی گزارش‌هایی درباره احتمال تلاش پنهانی‌اش برای متحد کردن دمکرات‌های میانه رو علیه برنی سندرز منتشر شد. تقریبا دو ماه پیش، پیت بوته جج، از نامزد‌های سابق دمکرات، به نفع بایدن از رقابت‌ها انصراف داد. در همان زمان، بوته جج تماس‌هایی با اوباما و بایدن برقرار کرد. روزنامه نیویورک تایمز همان زمان از قول یک مقام دمکرات مدعی شد که اوباما به طور خاص از بوته جج نخواسته بود که از بایدن حمایت کند، اما خاطرنشان کرده که بوته جج الان یک اهرم در دست دارد و باید فکر کند که چگونه از این اهرم استفاده کند. این موضع اوباما به عنوان اقدامی برای ایجاد وحدت بین میانه رو‌ها علیه سندرز ارزیابی شد.   بعد از انصراف همه رقبای بایدن از رقابت‌های درون حزبی، اوباما از وی حمایت کرد.
آشتی دادن چپگرایان و میانه‌رو‌ها
حالا اوباما مجددا در پی ایجاد وحدت است، اما این بار نه علیه سندرز، بلکه میان حامیان سندرز و طیف‌های میانه رو در حزب دمکرات. این نقش جدید اوباما، در ویدئوی اخیر وی به وضوح دیده می‌شد. سندرز اخیرا از بایدن حمایت کرد و راه را برای اعلام حمایت اوباما از بایدن هموار ساخت. با این حال، هنوز تضمینی وجود ندارد که حامیان چپگرا و ترقی‌خواه سندرز نیز از بایدن حمایت کنند. چرا که برخی از آن‌ها ممکن است از مواضع قبلی سران حزب دمکرات علیه سندرز خشمگین باشند و به همین خاطر در انتخابات شرکت نکنند یا حتی به دونالد ترامپ رأی دهند.
از این رو، اوباما به طور مستقیم از سندرز و حامیانش دلجویی کرد و از آنان خواست به بایدن ملحق شوند. رئیس جمهور سابق آمریکا قبل از تشریح دلایل لزوم پیوستن ترقی خواهان به بایدن، به طور مستقیم با آن‌ها صحبت کرد و روحیه جنبش آنان را ستود. وی گفت: «برنی یک آمریکایی اصیل است. مردی که زندگی‌اش را وقف فریاد زدن سرخوردگی‌ها، آرزو‌ها و امید‌های طبقه کارگر کرد. من و او همیشه بر سر همه امور توافق نداشتیم، اما هر دو این اعتقاد مشترک را داشتیم که ما باید آمریکا را به یک جامعه منصفانه‌تر و عادلانه‌تر تبدیل کنیم.»   بیشتر بخوانید: آیا باراک اوباما علیه برنی سندرز توطئه می‌کند؟
علاوه بر این، اوباما سعی کرد به طور غیرمستقیم نیز ایده‌های طرفداران سندرز را مطرح کند. اوباما گفته که ترامپ در میانه بحران کرونا، مایل است به ثروتمندان بیشتر از مردم عادی کمک کند. این اظهارات هم حامیان بایدن و هم حامیان سندرز را به یک اندازه علیه ترامپ بسیج می‌کند. این دو طیف، یعنی میانه رو‌های حامی بایدن و چپگرایان و لیبرال‌های حامی سندرز، در پیروزی اوباما در سال ۲۰۰۸ نقش مهمی داشتند. اوباما مایل است این دو گروه را بار دیگر متحد کند و از این طریق بایدن را به کاخ سفید بازگرداند.
اینکه اوباما چقدر در این ماموریت موفق شود، هنوز معلوم نیست. به رغم گرایش واضح بایدن به سیاست‌های چپگرایانه در هفته اخیر، شکاف میان برخی حامیان سندرز و بایدن از بین نرفته است. بریانا جوی گری، سخنگوی سابق ستاد سندرز، در توئیتی گفته که به بایدن رأی نخواهد داد. همچنین، میان جنبش چپگرایی، هنوز اجماعی بر سر حمایت زودهنگام سندرز از بایدن شکل نگرفته است. برخی معتقدند که ترامپ ممکن است با متهم کردن سندرز به زدوبند با سران حزب دمکرات، از این شکاف استفاده کند و برخی حامیان سندرز را به خود جذب کند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: باراک اوباما برنی سندرز جو بایدن انتخابات آمریکا حامیان سندرز رئیس جمهور حزب دمکرات میانه رو رقابت ها بوته جج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۶۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفت‌وگوی تلفنی بایدن با امیر قطر و السیسی درباره آتش‌بس در غزه

رئیس جمهور آمریکا با امیر قطر و رئیس جمهور مصر درباره آتش‌بس غزه تلفنی گفت‌وگو کرد.

به گزارش مشرق، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا با تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر و عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر درباره تحولات نوار غزه گفت‌وگوی تلفنی کرد.

طبق گزارش رأی الیوم، امیر قطر و جو بایدن درباره تلاش‌های ۲ کشور برای رسیدن به یک توافق آتش‌بس فوری در نوار غزه گفت‌وگو کردند.

السیسی و بایدن نیز درباره آخرین تحولات مذاکرات کنونی و تلاش‌های مصر برای رسیدن به یک آتش‌بس در نوار غزه و معامله تبادل اسرا رایزنی کردند.

السیسی و بایدن بر خطر عملیات نظامی در شهر رفح و تأثیر آن بر بحران فاجعه بار انسانی در نوار غزه و امنیت و ثبات منطقه تاکید کردند.

السیسی بر لزوم ورود کافی کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه تاکید کرد.

۲ طرف بر لزوم تلاش برای ممانعت از گسترش دایره جنگ و اهمیت راه حل ۲ دولت به عنوان تنها راه برای تحقق امنیت و ثبات در منطقه تاکید کردند.

در این تماس تلفنی درباره شراکت استراتژیک بین مصر و آمریکا و ادامه فعالیت مشترک برای تقویت روابط دوجانبه گفت‌وگو شد.

به رغم هشدارهای بین‌المللی نسبت به پیامدهای فاجعه بار حمله به رفح به خاطر وجود ۱.۴ میلیون آواره فلسطینی در آنجا، رژیم صهیونیستی همچنان بر حمله به رفح پافشاری می‌کند. مصر نگران این است که عملیات نظامی رژیم صهیونیستی منجر به ورود آوارگان فلسطینی به خاک این کشور شود.

از چند ماه پیش مصر، قطر و آمریکا رهبری مذاکرات غیرمستقیم بین رژیم صهیونیستی و جنبش حماس برای آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا را بر عهده دارند اما به دلیل مخالفت تل‌آویو با خواسته حماس برای پایان جنگ و خارج کردن نیروهای خود از نوار غزه و بازگشت آوارگان فلسطینی به شمال غزه نتیجه نداشته است.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • بایدن: حماس تنها مانع آتش بس فوری در غزه است
  • ادعای بایدن: حماس تنها مانع آتش بس فوری در غزه است
  • ماموریت بلینکن در عربستان چیست؟
  • بایدن: آمریکا، مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد
  • گفت‌وگوی تلفنی بایدن با امیر قطر و السیسی درباره آتش‌بس در غزه
  • بایدن: با مصر و قطر درباره آتش بس غزه همکاری می‌کنیم
  • تداوم سرکوب دانشجویان در آمریکا؛ ده‌ها دانشجو در دانشگاه ویرجینیا دستگیر شدند
  • سناتور آمریکایی: اقدامات اسرائیل در غزه قطعا نسل‌کشی است / حمایت مالی آمریکا متوقف شود
  • سناتور آمریکایی: اقدامات اسرائیل در غزه قطعا نسل‌کشی است
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها