Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-01@23:45:01 GMT

آخرین آمار ابتلا به کرونا در جهان

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۲۷۳۷۱

به گزارش ایرنا آخرین وضعیت شیوع ویروس کرونا ( کووید ۱۹) در سراسر جهان که سازمان بهداشت جهانی آن را به عنوان پدیده‌ای «همه گیر» شناسایی و اعلام کرد به نقل از رسانه‌های معتبر و گزارش‌های دفاتر ایرنا در خارج از کشور و گروه‌های خبری مناطق ایرنا، این آمار با دریافت آخرین گزارش‌ها به روز رسانی می‌شود.

 آخرین به روز رسانی: ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ ساعت۲۲ و ۴۵ دقیقه مبتلایان فوت شدگان بهبود یافتگان ۲,۱۱۵,۶۲۴ ۱۴۱,۸۰۱ ۵۲۷,۴۷۵      

  

 کشورهای دارای بالاترین آمار کرونا    آمریکا ابتلا فوت ۶۶۶,۹۴۹ ۳۳,۳۱۳ بهبودیافتگان ۴۹,۱۰۰ اسپانیا ابتلا فوت ۱۸۲,۸۱۶ ۱۹،۱۳۰ بهبود یافتگان ۷۴,۷۹۷ ایتالیا ابتلا فوت ۱۶۸,۹۴۱ ۲۲,۱۷۰ بهبودیافتگان ۴۰,۱۶۴ فرانسه ابتلا فوت ۱۴۷,۸۶۳ ۱۷،۱۶۷ بهبودیافتگان ۳۰,۹۵۵ آلمان ابتلا فوت ۱۳۵,۶۳۳ ۳,۸۵۶ بهبود یافتگان ۷۷,۰۰۰ انگلستان ابتلا فوت ۱۰۳,۰۹۳ ۱۳,۷۲۹ بهبود یافتگان - چین ابتلا فوت ۸۲,۳۴۱ ۳,۳۴۲ بهبود یافتگان ۷۷,۸۹۲ ایران ابتلا فوت ۷۷،۹۹۵ ۴۸۶۹ بهبود یافتگان ۵۲،۲۲۹    

 

 اروپا و آمریــکا    نام کشور ابتلا فوت شدگان بهبود یافتگان آمریــکا ۶۵۰,۸۳۳ ۳۳,۳۱۳ ۴۹,۱۰۰ اسپانیا ۱۸۲,۸۱۶ ۱۹,۱۳۰ ۷۴,۷۹۷ ایتالیا ۱۶۸,۹۴۱ ۲۲,۱۷۰ ۴۰,۱۶۴ آلمان ۱۳۵,۶۳۳ ۳,۸۵۶ ۷۷,۰۰۰ فرانسه ۱۴۷،۸۶۳ ۱۷،۱۶۷ ۳۰،۹۵۵ انگلستان ۱۰۳,۰۹۳ ۱۳,۷۲۹ - سوئیس ۲۶,۷۳۲ ۱,۲۸۱ ۱۵,۴۰۰ دانمارک ۶,۸۷۹ ۳۲۱ ۳,۰۲۳ هلند ۲۹,۲۱۴ ۳,۳۱۵ ۲۵۰ سوئد ۱۲,۵۴۰ ۱,۳۳۳ ۵۵۰ نروژ ۶,۸۴۸ ۱۵۲ ۳۲ بلژیک ۳۴,۸۰۹ ۴,۸۵۷ ۷,۵۶۲ اتریش ۱۴,۴۷۴ ۳۹۳ ۸,۹۸۶ کانادا

۲۹,۹۲۵

۱,۱۹۱ ۹,۶۷۱ یونان

۲,۲۰۷

۱۰۵ ۲۶۹ جمهوری چک ۶,۳۰۳ ۱۶۶ ۸۳۱ فنلاند ۳,۳۶۹ ۷۵ ۱,۷۰۰ پرتغال ۱۸,۸۴۱ ۶۲۹ ۴۹۳ برزیل ۲۹,۲۱۴ ۱,۷۶۹ ۱۴,۰۲۶ ایرلند ۱۲,۵۴۷ ۴۴۴ ۷۷ روسیه ۲۷,۹۳۸ ۲۳۲ ۲,۳۰۴ ونزوئلا ۱۹۷ ۹ ۱۱۱ مکزیک ۵,۸۴۷ ۴۴۹ ۲,۱۲۵ اوکراین ۴,۱۶۱ ۱۱۶ ۱۸۶ آلبانی ۵۱۸ ۲۶ ۲۷۷ جامائیکا ۱۲۵ ۵ ۲۱ آرژانتین ۲,۵۷۱ ۱۱۵ ۶۳۱ رومانی ۷,۷۰۷ ۳۹۲ ۱,۳۵۷ لهستان ۷,۹۱۸ ۳۱۴ ۷۷۴

  

  خاورمیانه و آفریقا    نام کشور ابتلا فوت شدگان بهبود یافتگان ایران ۷۷،۹۹۵  ۴۸۶۹ ۵۲،۲۲۹ عربستان ۶,۳۸۰ ۸۳ ۹۹۰ بحرین ۱,۷۰۰ ۷ ۷۰۳ امارات ۵,۸۲۵ ۳۵ ۱,۰۹۵ کویت ۱,۵۲۴ ۳ ۲۲۵ عراق ۱,۴۳۴ ۸۰ ۸۵۶ مصر ۲,۶۷۳ ۱۹۶ ۵۹۶ قطر ۴,۱۰۳ ۷ ۴۱۵ فلسطین ۳۷۴ ۲ ۶۳ فلسطین اشغالی ۱۲,۷۵۸ ۱۴۲ ۲,۸۱۸ اردن ۴۰۱ ۷ ۲۵۰ لیبی ۴۸ ۱ ۱۱ سوریه ۳۳ ۲ ۵ سودان ۳۲ ۵ ۴ لبنان ۶۶۳ ۲۱ ۸۵ نیجریه ۴۰۷ ۱۲ ۱۲۸ ساحل عاج ۶۲۶ ۴ ۶۷ عمان ۱,۰۱۹ ۴ ۱۷۶ ترکیه ۷۴,۱۹۳ ۱,۶۴۳ ۷,۰۸۹ الجزایر ۲,۲۶۸ ۳۴۸ ۷۸۳ مغرب ۲,۲۸۳ ۱۳۰ ۲۴۹ آفریقای جنوبی ۲,۵۰۶ ۳۴ ۴۱۰

  

 آسیا و اقیانوسیه    نام کشور ابتلا فوت شدگان بهبود یافتگان چین ۸۲,۳۴۱ ۳,۳۴۲ ۷۷,۸۹۲ کره جنوبی ۱۰,۶۱۳ ۲۲۹ ۷,۷۵۷ ژاپن ۸,۶۲۶ ۱۷۸ ۹۰۱ کره شمالی ۰ ۰ ۰ مغولستان ۳۱ ۰ ۵ برونئی دارالاسلام ۱۳۶ ۱ ۱۰۸ مالدیو ۲۳ ۰ ۱۶ بوتان ۵ ۰ ۲ بنگلادش  ۱,۵۷۲ ۶۰ ۴۹ نپال ۱۶ ۰ ۲ سریلانکا ۲۳۸ ۷ ۶۸ افغانستان ۸۴۰ ۳۰ ۵۴ اندونزی ۵,۵۱۶ ۴۹۶ ۵۴۸ زلاندنو ۱,۴۰۱ ۹ ۷۷۰ فیلیپین ۵,۶۶۰ ۳۶۲ ۴۳۵ تایلند ۲,۶۷۲ ۴۶ ۱,۵۹۳ ترکمنستان ۰ ۰ ۰ سنگاپور ۴,۴۲۷ ۱۰ ۶۸۳ مالزی ۵,۱۸۲ ۸۴ ۲,۷۶۶ استرالیا ۶,۴۶۸ ۶۳ ۳,۷۴۷ هند ۱۲,۷۵۹ ۴۲۳ ۱,۵۱۴ پاکستان ۶,۹۱۹ ۱۲۸ ۱,۶۴۵ تایوان ۳۹۵ ۶ ۱۵۵ ویتنام ۲۶۸ ۰ ۱۷۷

 

اخبار خاص کرونا و پیامدهای آن

** ویروس کرونا موسوم به « کوید ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ اذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

** «تدروس آدهانوم» مدیر کل سازمان جهانی بهداشت چهارشنبه ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی خبری تاکید کرد که اگرچه واژه «همه‌گیر» (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد اما ارزیابی‌های این سازمان ویروس کرونا را «همه‌گیر جهانی» شناسایی و اعلام می‌کند.

** « دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا علت شیوع ویروس کرونا در ایالات متحده را مسافران ورودی از اروپا دانست و گفت: ورود تمام مسافران از اروپا به آمریکا به استثنای انگلیس برای مدت ۳۰ روز ممنوع می‎شود.

**«شارل میشل» رییس شورای اروپا و «اورسولا فون در لاین» رییس کمیسیون اروپا دراعتراض به تصمیم ترامپ برای جلوگیری از ورود مسافر از اروپا به ایالات متحده با صدور بیانیه ای مشترک ، این تصمیم را « یکجانبه و بدون مشورت» توصیف و تاکید کردند که کرونا یک «بحران جهانی است که به هیچ قاره‌ای محدود نیست و مقابله با آن مستلزم همکاری است، نه اقدام یکجانبه.»

** «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل متحد نوشت:تحریم‌های آمریکا بر تجارت قانونی و پیش شرط های اخیر مقامات ایالات متحده برای ممانعت از فروش دارو، تجهیزات پزشکی و کالاهای بشردوستانه، تلاش‌ها برای مبارزه با کرونا در ایران را با موانع جدی مواجه کرده است.

**خانم «کریستالیناگئورگیوا» رئیس صندوق بین المللی پول در بیانیه ای رسمی به طور صریح اعلام کرد که جامعه بین الملل از صندوق بین المللی پول خواسته تا با ابزارهای مالی خود به کمک کشورهای درگیر با شیوع ویروس کرونا بشتابد و پشتیبانی ها را در قالب کمک های مالی اضطرای به میزان ۵۰ میلیارد دلار اعطا کند.

** «عبدالناصر همتی» ییس کل بانک مرکزی پنجشنبه ۲۲ اسفندماه ۹۸ در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی اینستاگرام نوشت که در نامه ای به رئیس صندوق بین المللی پول تاکید کردم که براساس اعلان رسمی شما برای پشتیبانی از اعضاء، از جمله ایران و با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا در کشورمان و ضرورت تداوم پر قدرت اقدامات پیشگیری، درمان و مقابله با آثار اقتصادی آن، با توجه به میزان سهمیه جمهوری اسلامی ایران در صندوق، خواستار بهره مندی از«تسهیلات تأمین مالی سریع، RFI » در حدود ۵ میلیارد دلار می باشیم و امیدوارم صندوق به این مسئولیت خود در حوزه وظایفش بسرعت عمل کند.

** دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا سرانجام مجبور شد در آمریکا به دلیل شیوع گسترده کرونا اعلام وضعیت اضطراری کند و خود آزمایش ابتلای به کرونا دهد که البته پزشک او در نامه تایید کرد که نتیجه منفی بوده است.

** با گسترش شیوع ویروس کرونا در قاره اروپا سازمان بهداشت جهانی بعداز فروکش بحران در چین اعلام کرد که اروپا به کانون بحران کرونا تبدیل شده است.

** ترامپ بعداز اعلام سازمان بهداشت جهانی سفر شهروندان اروپایی به آمریکا را برای مدت ۳۰ روز ممنوع اعلام کرد که این اقدام او واکنش متقابل اروپایی ها را بدنبال داشت.

** رسانه های آمریکایی اعلام کردند که محققان این کشور نخستین واکسن کرونا را بر روی نمونه انسانی آزمایش کردند.

** چهاردهم فروردین ماه ۱۳۹۹ در سراسر جهان آمار ابتلای به کرونا از مرز یک میلیون تن، آمار فوت شدگان از مرز ۵۰ هزار تن و آمار بهبود یافتگان از مرز ۲۰۰ هزار تن گذشت در حالی که آمریکا در صدر قرار دارد.

لینک کوتاه: asriran.com/0032I5

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرونا فوت شدگان بهبود یافتگان شیوع ویروس کرونا ابتلا فوت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۷۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردی که نتانیاهو ثبت کرد

دولت نتانیاهو پیش از شروع جنگ غزه و از ابتدای روی کار آمدنش در سال ۲۰۲۲ به یکی از مهم‌ترین چالش‌های سیاسی و اجتماعی در داخل سرزمین‌های اشغالی تبدیل شد به طوریکه تظاهرات‌های بی‌سابقه علیه دولتش در شهرهای بزرگ نظیر تل‌آویو و اورشلیم (قدس) شکل گرفت. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، مهدی بختیاری در یادداشتی نوشت: با گذشت 208 روز از آغاز جنگ غزه، موج ضدصهیونیستی بیش از پیش در کشورهای مختلف جهان گسترده شده است. اتفاقات اخیر در دانشگاه‌های مهم و بزرگ آمریکا و تظاهرات‌ بی‌سابقه دانشجویان و اساتید این دانشگاه‌ها در حمایت از مردم غزه و مخالفت با جنایت‌های اسرائیل در جنگ اخیر - که با سرکوب شدید پلیس آمریکا همراه شده است - را نباید دست‌کم گرفت.

آمریکا مهم‌ترین و بزرگ‌ترین حامی رژیم صهیونیستی است که در طول چند دهه گذشته هیچگاه چتر حمایت‌های بی‌دریغش چه در عرصه سیاسی و بین‌المللی، چه اقتصادی و چه تکنولوژیک و نظامی، یک روز هم از سر این رژیم جمع نشده است.

آمریکا با باز گذاشتن دست اسرائیل در انجام هرگونه جنایت و حمایت از آن در مجامع بین‌المللی شریک جرم اصلی آنهاست و دستش به همان اندازه به خون مسلمانان و مردم بی‌گناه و بی‌دفاع فلسطین آغشته است اما همین دولت جنایتکار آمریکا هم توان جلوگیری از افزایش موج ضدصهیونیستی در کشور خودش را ندارد. جنگ غزه و کشتار بی‌رحمانه مردم بی‌دفاع این منطقه که تعدادشان از 40 هزار نفر فراتر رفته (باز هم باید یادآوری کرد بیش از 70 درصد این شهدا را زنان و کودکان فلسطینی تشکیل می‌دهند) اسرائیل را در افکار عمومی به منفورترین واحد سیاسی جهان تبدیل کرده است.

دولت نتانیاهو پیش از شروع این جنگ و از ابتدای روی کار آمدنش در سال 2022 به یکی از مهم‌ترین چالش‌های سیاسی و اجتماعی در داخل سرزمین‌های اشغالی تبدیل شد، به طوری که تظاهرات‌های بی‌سابقه علیه دولتش در شهرهای بزرگ نظیر تل‌آویو و اورشلیم (قدس) شکل گرفت که خواهان سرنگونی دولت مستقر و انتخابات زودهنگام بودند؛ اتفاقی که اسرائیل پیش از آن، 5 سال مداوم با آن درگیر بود.

شروع جنگ غزه و ناتوانی دولت نتانیاهو در تحقق اهدافی که اعلام کرده بود (بویژه آزادی اسرای در دست حماس) بر شدت این مخالفت‌ها افزود و ساکنان سرزمین‌های اشغالی (چه خانواده‌های اسرا و چه سردمداران سیاسی و اپوزیسیون) همگی فقط یک شعار می‌دهند: سقوط دولت نتانیاهو و برگزاری انتخابات زودهنگام. بر این موضوع باید آغاز روند استعفا و برکناری مقصران شکست اسرائیل از حماس در 7 اکتبر را هم افزود که با استعفای «آهارون هالیوا» رئیس آمان (اطلاعات ارتش اسرائیل) آغاز شد و به نظر می‌رسد در روزهای آینده شاهد گسترش آن و درگیر شدن شخصیت‌های مهم‌تری نظیر رئیس ستاد ارتش و دیگران هم باشیم.

موج نفرت از رژیم صهیونیستی امروز نه فقط در سرزمین‌های اشغالی و نفرت از صهیونیسم نه فقط در کشورهای جهان اسلام، بلکه در دیگر نقاط عالم و کشورهای غیراسلامی نیز شکل گرفته است و این موج گسترده نه‌تنها اسرائیل را در جهان منزوی‌تر کرده، بلکه گریبانگیر بزرگ‌ترین حامی آن نیز شده است.

جو بایدن، رئیس دولت فعلی آمریکا رابطه چندان مطلوبی با نتانیاهو ندارد و به نظر می‌رسد فشار افکار عمومی نیز وی را در حمایت‌های همه‌جانبه از این رژیم و جنایاتش (برای مثال در موضوع حمله به رفح) با تردید زیاد مواجه کرده است.

البته همین‌جا باید یادآور شد دولت آمریکا هیچگاه نه حاضر است و نه می‌تواند دست از حمایت اسرائیل بردارد. اسرائیل مهم‌ترین حربه و امتیاز آنها در دل جهان اسلام و غرب آسیاست و اگر آمریکا روزی دست از حمایت رژیم اشغالگر بردارد (که اینچنین نخواهد شد) آن وقت دیگر هیچ کشور متحدی در منطقه روی آمریکا حساب باز نخواهد کرد (این کشورها چگونگی حمایت دولت آمریکا از صربستان، مصر، عراق، لیبی و دیگران را به چشم دیده‌اند).

با این حال به نظر می‌رسد در مقطع فعلی، دولت آمریکا هم حاضر نیست در آستانه انتخابات ریاست جمهوری، همه داشته‌هایش را خرج نتانیاهو کند. رای ممتنع آمریکا به قطعنامه آخر شورای امنیت سازمان ملل در موضوع آتش‌بس هم از همین جهت قابل تحلیل است.

موجی که امروز در آمریکا برپا شده، ثمره همین حمایت‌های بی‌دریغی است که آمریکا از پول و آبروی مردم کشورش پای خون‌ریزترین رژیم یک قرن اخیر هزینه کرده است؛ موجی که نه آمریکا و نه پلیس قدرتمندش توان جلوگیری از آن و گسترشش به دیگر نقاط این کشور و حتی جهان را نخواهد داشت. گسترش این موج ضدصهیونیستی و همه‌گیر شدن آن در همه جای جهان فقط و فقط از توان یک نفر برمی‌آمد: بنیامین نتانیاهو!

منبع: وطن امروز

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شکست سامانه پدافند هوایی آمریکا در مقابله با عملیات «وعده صادق»
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • رکوردی که نتانیاهو ثبت کرد
  • پیشنهادات اروپایی برای رونالدینیوی قطری‌ها
  • دشمنان نظام و ملت ایران مرعوب تربیت یافتگان مکتب شهدا هستند
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • رئیس دانشگاه شیراز: دانشجویان اخراج‌ شده آمریکا و اروپا را بورسیه می‌کنیم
  • دانشجویان اخراج شده آمریکا و اروپا را بورسیه می‌کنیم
  • دانشگاه شیراز: دانشجویان اخراج‌شده آمریکا و اروپا را بورسیه می‌کنیم
  • رئیس دانشگاه شیراز: دانشجویان اخراج‌شده آمریکا و اروپا را بورسیه می‌کنیم