Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم از اجرای طرح تزریق پلاسمای بیماران بهبود یافته کووید 19 در قم خبرداد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر قدیر رئیس دانشگاه گفت:در قم اکثر کارآزمایی های بالینی که مورد تایید وزارت بهداشت هست، در حال انجام بوده که یکی از آنها اخذ پلاسما افراد بهبود یافته از کووید19 است که در این راستا این طرح توسط سازمان انتقال خون، دانشگاه علوم پزشکی قم، دانشگاه بقیه الله و یک سازمان دانش بنیان پایه گذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این روش افرادی که از کووید19 بهبود یافته اند، پلاسمای آنها اخذ و عفونت زدایی شده و آنتی بادی نیز چک می شود و در صورت وجود شرایط لازم، وارد طرح می شوند که همه این مراحل با رضایت شخصی آنها صورت می‌گیرد.

قدیر اظهارکرد: در حال حاضر 100 نفر در طرح شرکت کردند و پلاسمای آنها اخذ شده است و از سوی دیگر افرادی که شرایط دریافت پلاسما را دارند نیز انتخاب شده اند.
وی گفت: روند تزریق پلاسمای افراد بهبود یافته از کووید19 در قم شروع شده است و در حال حاضر پس از تزریق هیچ عارضه خاصی نداشتیم و منتظر پاسخ بیماران در این کارآزمایی بالینی کشوری هستیم تا نتایج آن اعلام شود.

لینک کوتاه: asriran.com/0032I6

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: قم کرونا بهبود یافته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۷۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق خون جدید در فدراسیون دوومیدانی/کار خوب کاربلدها

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ علی طهایی در گفت وگویی درباره ثبت مسابقات قهرمانی کشوری دوومیدانی ایران در تقویم فدراسیون جهانی، اظهار کرد: برای کسب امتیاز باید تقویم سالیانه ایران را در فدراسیون جهانی ثبت می کردیم تا مسابقات ما رسمیت داشته باشد. سیستم تقویم جهانی به این صورت است که هر ورزشکاری یک امتیاز دارد و نتایج را معمولا براساس 5 مسابقه و بالاترین رتبه ای که در طول سال کسب کرده است، محاسبه می کنند. این امتیاز برمبنای رنکینگی است که در مسابقه به دست می‌آورند و در آن مسابقه شرکت کرده اند.
وی افزود: این رنکینگ ها به این صورت است که از بالاترین رده یعنی او دبل یو که شامل مسابقات قهرمانی جهان و المپیک است، آغاز می شود و 370 امتیاز دارد و بعد از آن مسابقات لیگ الماس و آسیایی و منطقه ای در رده های دی اف، جی اف و ای بی سی دی ای اف برگزار می شود.
مدیر روابط بین الملل عنوان کرد: مسابقات اف 15 امتیازی است و قهرمانی کشورها در رده ب قرار می گیرد و 100 امتیاز دارد. این سیستم رده بندی به این صورت است که از اول ژانویه سال 2023 فدراسیون جهانی اعلام کرد اگر مسابقه ای در تقویم جهانی ثبت نشود به تبع آن هیچکدام از نتایج ورزشکاران را نمی تواند ثبت کنند و این نتایج در نظر گرفته نمی شوند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه 6 ورزشکار شانس کسب سهمیه المپیک دارند و مدت زمان محدودی تا المپیک در پیش داریم، این ورزشکاران مجبور بودند تا در مسابقات مختلف شرکت کنند و امتیاز خود را ارتقاء دهند. برای شخص دکتر مطیعی سرپرست فدراسیون و دکتر معتمدی دبیر کل فدراسیون این موضوع به دغدغه تبدیل شده بود که چرا مسابقات قهرمانی کشور ایران 100 امتیاز دارد و با شروع سال میلادی که زمان ثبت آن بود در تقویم جهانی ثبت نشده است اما با پیگیری های فدراسیون وقت و رایزنی با فدراسیون جهانی، مسابقات قهرمانی کشور زنان که در 27 و 28 خرداد و مردان که در 7 و 8 تیر برگزار می شود،در تقویم فدراسیون جهانی ثبت شد.
طهایی گفت: خداراشکر این موضوع مورد تایید فدراسیون جهانی قرار گرفته‌ است تا بتوانیم در مدت زمان مقتضی مسابقات را برگزار کنیم و رکورد این رقابت ها را ثبت و امتیاز آن برای کسب سهمیه استفاده شود.

257 251

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903401

دیگر خبرها

  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیئت علمی ابلاغ شد
  • بهبود توان تفکیک مکانی دمای سطح با روش محققان دانشگاه تهران
  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیات علمی
  • تزریق خون جدید در فدراسیون دوومیدانی/کار خوب کاربلدها
  • انسولین با کمک فناوری نانو خوراکی می‌شود
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • «آموزش، کنترل آسم را بهبود می‌دهد»؛ شعار راهبردی روز جهانی آسم در سال ۲۰۲۴
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در فارس
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد